- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Senın tercıhın ben mesela asla takıp etmıcem . Sadece yumurtlaycakmıyım dıye mrk edıyorum . Regl gelsın onu takıp edıcem okdr. Doktora bile gitmicem hemen .. Diğer hamılelıgımde çok yıprandımBen yine de adetimi bekleyeyim sonra çıkmazsa üzülüyor insan ya nasıl beklerim bilmiorum artıkın
Haklısın aslında erken davranmamak gerekiyor, üstüne ne kadar düşersen korktuğun başına geliyor bazen insanın. Bende daha önce heyecanlanıp test yaptım snra eşimle gerçkten üzüldük negatifi görünceSenın tercıhın ben mesela asla takıp etmıcem . Sadece yumurtlaycakmıyım dıye mrk edıyorum . Regl gelsın onu takıp edıcem okdr. Doktora bile gitmicem hemen .. Diğer hamılelıgımde çok yıprandım
Allahım bu sefer sevıncınızı kursagınızda bırakmasınHaklısın aslında erken davranmamak gerekiyor, üstüne ne kadar düşersen korktuğun başına geliyor bazen insanın. Bende daha önce heyecanlanıp test yaptım snra eşimle gerçkten üzüldük negatifi görünce
Allahım bu sefer sevıncınızı kursagınızda bırakmasın
Canım bal tarcın çörekotu ne işe yarıyor hepsini karıştırıp mi yiyorsuncanm bu aydan bişey çıkmaz ya beklemede yaz yada 20 aralık sen bilirsin kuzum asıl çalışmalar 20 aralıktaki adet te başlayacağım bal tarcın corekotu ovulasyon testi
valla canm yeni başlayacağım bende ama burda yapıpta hamile kalan çok yu.urta çoğaltıyor.kalitesini artiriyorCanım bal tarcın çörekotu ne işe yarıyor hepsini karıştırıp mi yiyorsun
Canım bal tarcın çörekotu ne işe yarıyor hepsini karıştırıp mi yiyorsun
valla canm yeni başlayacağım bende ama burda yapıpta hamile kalan çok yu.urta çoğaltıyor.kalitesini artiriyor
Nasılsın ?Günaydın canım
İyi şükür canım sen nasılsınNasılsın ?
günaydın balimmm naislsinGünaydın hatunlar
Herhangi bi ilaç kullanıyor musun canım ? Ben adetin 3. Günü femara içmeye başladımGünaydın canımm Bu sabah biraz moralim bozuldu kızlar yaa acaba bu ay bende yumurtlama olmıcakmı 17.gün oldu hala tık yok
Hayır canım kullanmıyorum bi ilaç yeni denemeler olduğu için doktor ilgilenmedi bile bence sadece miyositol positive verdi yolladı offf yaa çok üzüldüm suannHerhangi bi ilaç kullanıyor musun canım ? Ben adetin 3. Günü femara içmeye başladım
Üzülme canım geç yumurtluyor olabilirsin yine de değerlendir adet olursanda gidip femara ilacı al bence . ( fiyatı 115 TL ama 3 ay kullanabilirsin araştırdım ilk ay olmasa da 2. Ayda hamile kalan çok fazla )bende 4 aylık evliyim yeni istiyoruz doktora gittim özel .hormonlarım normal çıktı ama yaşım 29 o yüzden femara ilaca başladı doktor bakalım inşallah kaliteli yumurta olur ve hamile kalabiliriz dua edelim birbirimizeHayır canım kullanmıyorum bi ilaç yeni denemeler olduğu için doktor ilgilenmedi bile bence sadece miyositol positive verdi yolladı offf yaa çok üzüldüm suann
İyi şükür canım sen nasılsın
canm bende 2 ay femara kullandım merak ettiğin şeyleri sorabilirsinBende dün 6 gibi ovulasyon testi yaptım çok koyu olmayan bi çizgi çıktı çok silikte değil epey belli oluyor bugün femara içeli 3. Günüm yumurta hemen oluşmuş mudur ki ? ( adetimin 5. Günü çok az nokta gibi açık renk kan geldi sabah dün hiç gelmemişti bile )
günaydın balimmm naislsin
Üzülme canım geç yumurtluyor olabilirsin yine de değerlendir adet olursanda gidip femara ilacı al bence . ( fiyatı 115 TL ama 3 ay kullanabilirsin araştırdım ilk ay olmasa da 2. Ayda hamile kalan çok fazla )bende 4 aylık evliyim yeni istiyoruz doktora gittim özel .hormonlarım normal çıktı ama yaşım 29 o yüzden femara ilaca başladı doktor bakalım inşallah kaliteli yumurta olur ve hamile kalabiliriz dua edelim birbirimize