- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Avokado hamile kalmayı kolaylastırıyormus canım aslında ben bilmeden öncede tüketiyordum ama bakalım belki yeni yeni görürüz faydasınıavokadoyu ilk snden duydum bak ilginçmiş
canm bu aydan bişey çıkmaz ya beklemede yaz yada 20 aralık sen bilirsin kuzum asıl çalışmalar 20 aralıktaki adet te başlayacağım bal tarcın corekotu ovulasyon testiCanım senin bat ne zaman alayım seni de listeye
Tamam canım ismini yazayım sadece sonra bildirirsin artıkıncanm bu aydan bişey çıkmaz ya beklemede yaz yada 20 aralık sen bilirsin kuzum asıl çalışmalar 20 aralıktaki adet te başlayacağım bal tarcın corekotu ovulasyon testi
Merhaba hoşgeldinBenimde 23 Aralık
Merhaba hoşbuldum teşekkürlerMerhaba hoşgeldin
kaç yaşındasın , ne zamandır bebek çalışması içindesin , neler yapıyosunMerhaba hoşbuldum teşekkürler
Senin nickinde de 35 var izmirli misin yoksacanm bu aydan bişey çıkmaz ya beklemede yaz yada 20 aralık sen bilirsin kuzum asıl çalışmalar 20 aralıktaki adet te başlayacağım bal tarcın corekotu ovulasyon testi
evet kuzum izmirde yasiyorumSenin nickinde de 35 var izmirli misin yoksa
29 yaşındayım 4 aydır çalışma yapıyoruz ama olmadı . Hormonlarım normal çıktı doktor femara verdi Çünkü 40 günde bir adet oluyorum 4 aydırkaç yaşındasın , ne zamandır bebek çalışması içindesin , neler yapıyosun
Sen kaç yaşındasınkaç yaşındasın , ne zamandır bebek çalışması içindesin , neler yapıyosun
evet kuzum izmirde yasiyorum
29 yaşındayım 4 aydır çalışma yapıyoruz ama olmadı . Hormonlarım normal çıktı doktor femara verdi Çünkü 40 günde bir adet oluyorum 4 aydır
27 yaşındayım kuzum bende , ovulosyon testi ile deneseydin bir de belki gününe denk gelmiyordurSen kaç yaşındasın
Bu ay deneyeceğim bakayım çokta anlamıyorum dün yaptım silik bir çizgi çıktı27 yaşındayım kuzum bende , ovulosyon testi ile deneseydin bir de belki gününe denk gelmiyordur
2 Tane koyu yakaladın mı herifi evden çıkartmaBu ay deneyeceğim bakayım çokta anlamıyorum dün yaptım silik bir çizgi çıktı
ayyy balim ya nr güselll ben aliagadayim insallah sen yakın ol bari kizBende , nerde oturuyosun ?
Tamam inşallah koyuluk görürüm gündüz çalışıyorum ovulasyon testini 5 de eve gidince yapsam olur mu ?2 Tane koyu yakaladın mı herifi evden çıkartmabizim allahtan haftasonuna denk geldi dedim bugün evden çıkmak yasak işimiz çok
uzakmışız yaayyy balim ya nr güselll ben aliagadayim insallah sen yakın ol bari kiz)
olur olur canım varsa çıkıyor zaten , ben cmt 2,30 da yaptım emin olmak için akşam 20:00 gibi bi daha yaptım ikiside koyuydu.Tamam inşallah koyuluk görürüm gündüz çalışıyorum ovulasyon testini 5 de eve gidince yapsam olur mu ?
anam geliniz bornovada otryonuz ne var bu bornovada bilmemki ahh ah burda vardi işte özel tıp merkezinde onunda bi b.kdn anladığı yokmus şimdi su lh bi dussun iyi bir doktor bulunama ama en ilk doktorum buca gediz tıp 'ta filiz ertandi mükemmel birisi inankiuzakmışız yaben bornva tühh , var mı izm.de kadın doğum doktorun?