- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Hadi inşallah tutmustur
Hosbuldum canımm 10 aralık bat birde sana birşey soracaktim canım ovülasyon takibi yaparken nelere dikkat ettm mesela ben 1 saat sıvı almıyorum ama yiyecek yeneblceği söylendi 12 ve 4 aradı yada 8 ve 10 aradı daha etkili saat dendi 12 ve 4 aradı yapmaya özen gösteryrum ama canım çok heyecanlıyım yanlış bisey yapmaktan korkyrm
inşalalh sanada naısl olur kuzum niye utaniyon nasip bu işler dua ve tevekkül inşalalh olacaktır ben 10 yıllık evliyim sen kaç yillikYaaa Allah bağışlasın ben 26 yaşımdayım ve ilk çocuk denemem utandım kendmden aslında hep genç anne olmak istemişimdir ne güzel yaa
Merhabalar efendim inşalalh bu topik uğurlu gelir ya canm benim çok renkli eğlenceli bir topik olacak belli ben kısaca kendimi tanitayim caaaggggnimmmm insallah eleştirme olmaz herkesin kararı kendine ben 27 yaşında 3 çocuk annesi ev hanımıyım tek çocuk büyüdüydüm için çocukları aşırı seviyorum 3 yıldır 4. için çabalıyoruz ama olmuyor nasip insallah olur ilk baslatda okadr zor gelmiyordu ama yıl geçtikçe ve beklenen gelmedikçe çok zor dayanmak ama bunada çok şükür 3 tane meyve veren rabbim 4. yüde veriri insallah korunmayı bıraktıktan sonraki yıl 3 kere klomen ovitrelle kullandım ama olmadi 3. de hiç yumurta bile gelismedii 1 sene ara verdim ama korunmadin tedavi olmadim akışına biraktim yine olmadi 3. senenin icindeyim son 2 aydir ilacı değiştirdik femara başladık ve ovitrelle 2 ay kullandım ama malesef oda olmadı ve özele gidiyordum hormon tahlillerim de sadece lh 19.35 diğerleri çok güzel değerler fsh 7.4 estradiol 30.5 vsvs ama doktor bana bu sonuçlarda birşey yok diye ısrar etti ve kasım 20 de devlet hastanesine kan vermeye gittiğimde gebelik için sonuçlarıda gotrdum ve negatif cıktı sonuçlara göre lh çok yüksek ve bu şekilde hamile kalman zor dendi bende araştırdım düşürmek için aslan pençesi içiyorum 1 ay full icicem sonra tekrar hormon tahlili ve sonrasında bal tarcın çörek otu artı ovulasyon testi kullanicam özetle ilk bebek gibi çok istiyorum bu bebeği insallah sağlıkla gelir annesini babasını ve onu heyecanla bekleyen abi ablalarını bekletmez minigim... buarad a bat 20aralik bu ay olmaz kesinlikle ama yaz sen yinede kuzum ve son olarak yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum)) :))))
4.yılın içindeyiz işte canım 3.Ay denememizin deinşalalh sanada naısl olur kuzum niye utaniyon nasip bu işler dua ve tevekkül inşalalh olacaktır ben 10 yıllık evliyim sen kaç yillik
İnşallah tutar , ama kendimi garip hissediyorum daha önce böyle olmamıştı bu kez ilişki sonrasında sol kasığım ve belime ağrı çok girdi , dün misafirlerin yanında kasığım batıyodu napacağımı bilemedm herkesin içindeHadi inşallah tutmustur
Benım bata 3 varken kasık ağrım çok olmustu . Adet olucakmısım gibi .İnşallah tutar , ama kendimi garip hissediyorum daha önce böyle olmamıştı bu kez ilişki sonrasında sol kasığım ve belime ağrı çok girdi , dün misafirlerin yanında kasığım batıyodu napacağımı bilemedm herkesin içindeümitlendirmek istemiyorum kendimi ama farklı bi his var içimde
Amin Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun canım hayırlısıyla en kısa zamanda insallah
Benım bata 3 varken kasık ağrım çok olmustu . Adet olucakmısım gibi .
Birde gaz problemım vardı .
Onun harııcnde hiçbir belirtim olmamıştı
Geçen ay benimde çok belirtim vardı 7 gün gecikme kasıklarda ağrı bulantı Ayy hepsi psikolojikmiş o doktordan negatif sonuçla çıkmak çok kötü bi durumdu yaa inşallah kasım ayı sans getirir bize canımmannemle konuştum geçen gün ben soğan kokusundan tiksinince anladım dedi. Bakalım biz neler yaşıcaz
7 Gün gecikme olması kötü olmuş , direkt aklına hamileyim diye geliyor insanın kötü olmuş canım ya , inşallah önümüzde ki günlerde tutturcaz topaçlarıGeçen ay benimde çok belirtim vardı 7 gün gecikme kasıklarda ağrı bulantı Ayy hepsi psikolojikmiş o doktordan negatif sonuçla çıkmak çok kötü bi durumdu yaa inşallah kasım ayı sans getirir bize canımm
İnşallah canımm yaaa7 Gün gecikme olması kötü olmuş , direkt aklına hamileyim diye geliyor insanın kötü olmuş canım ya , inşallah önümüzde ki günlerde tutturcaz topaçları
inşalalh sanada naısl olur kuzum niye utaniyon nasip bu işler dua ve tevekkül inşalalh olacaktır ben 10 yıllık evliyim sen kaç yillik
ben şimdi kuru üzüm , incir , badem bir de bal yiyorum bağışıklığımı güçlendirmek için faydası olur mu bebişe artık bilmiyorumİnşallah canımm yaaa
Canım valla programa göre 10 aralık gösteriyor ama dediğim gibi 7 gün gecikme yaşadım bu ay nasıl olur blmyrum düzensizlesti sanki denemelerden:)Canım senin bat ne zaman alayım seni de listeye
Kesinlikle olur bende havuç yicem 2 de testi yapayım sonra brokoli ve avokado yicem canım avokadonun çok faydası olduğunu okumuştumben şimdi kuru üzüm , incir , badem bir de bal yiyorum bağışıklığımı güçlendirmek için faydası olur mu bebişe artık bilmiyorum
bnmde 10 aralık ama 3 gün gecikme oluyor bende de , bazen sapıyolar yaCanım valla programa göre 10 aralık gösteriyor ama dediğim gibi 7 gün gecikme yaşadım bu ay nasıl olur blmyrum düzensizlesti sanki denemelerden:)
Bu arada eşlerin beslenmeside çok önemli canım ben eşimi de besiye cektim:)bnmde 10 aralık ama 3 gün gecikme oluyor bende de , bazen sapıyolar ya
avokadoyu ilk snden duydum bak ilginçmişKesinlikle olur bende havuç yicem 2 de testi yapayım sonra brokoli ve avokado yicem canım avokadonun çok faydası olduğunu okumuştum
iyi yapmışsınBu arada eşlerin beslenmeside çok önemli canım ben eşimi de besiye cektim:)
bir de gebelik güçlensin diye maydonoz çayı vs. şeyler kullanıyorlar ama doktorlar önermiyor ödem söktürücü özelliği olduğu için , gebeliği zora sokabiliyormuşKesinlikle olur bende havuç yicem 2 de testi yapayım sonra brokoli ve avokado yicem canım avokadonun çok faydası olduğunu okumuştum