♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Bende baş ağrısı yaptı canım ilk günde baş dönmesi sende ne gibi etkiler yaptı? Bide dün ovulasyon testi yaptım ne koyu ne silik bir çizgi çıktı normal mi ? Femaranın 3. Günü adetin 5. Günü
normal canm daha çok erken bende az baş ağrısı yaptı ama ilk ay kanama yaptı 2 gün okdr az ama kaliteli yumurta uretiyor

En geç kaçıncı günde yumurtlar insan canım doktor bana bu ay miyositol positive verdi takviye işe yararmı blmyrum 2.kutum bitmek üzere femara 'yı doktor mu vermesi gerekiyor canım bu arada ovülasyon testi yapıyorum ama nolur nolmaz die bir gün arayla ilşkiye giriyoruz kaçırmamak için
Femara zaten sigorta karşılamıyor 115 TL fiyatı epey pahalı ama 3 ay kullanabilirsin 30 tane var içinde doktor hariç kullanan çok fazla ben 5 gün kullanıp 3 gün sonra doktora gideceğim bakayım o zaman yumurtam oluşmuş mı söyler herhalde forumda okuduklarımdan anladığım bu eğer yumurta çatlamazsa da çatlatma iğnesi yapılabiliyormuş . Ben bakalım daha yeniyim ama hayırlısı allahtan

normal canm daha çok erken bende az baş ağrısı yaptı ama ilk ay kanama yaptı 2 gün okdr az ama kaliteli yumurta uretiyor
Hadi inşallah canım bende çok deneyimsizim ama sürekli forumu takip ediyorum yazılanları okuyorum . Sen hamile misin kaçıncı ayında hamile kaldın femara kullandığının ?

Femara zaten sigorta karşılamıyor 115 TL fiyatı epey pahalı ama 3 ay kullanabilirsin 30 tane var içinde doktor hariç kullanan çok fazla ben 5 gün kullanıp 3 gün sonra doktora gideceğim bakayım o zaman yumurtam oluşmuş mı söyler herhalde forumda okuduklarımdan anladığım bu eğer yumurta çatlamazsa da çatlatma iğnesi yapılabiliyormuş . Ben bakalım daha yeniyim ama hayırlısı allahtan

Hayırlısı canım tabikide ama morali düşüyor insaın neyse moralimi yüksek tutmaya calıscam adete yakın yumurtlayanlar da oluyor belki onlardan biriyim

Hadi inşallah canım bende çok deneyimsizim ama sürekli forumu takip ediyorum yazılanları okuyorum . Sen hamile misin kaçıncı ayında hamile kaldın femara kullandığının ?
yok kuzum keşke kalabilseydim ama kalamadim 2 ay kullandım ilk ay 4 yumurta oluştu ama 3 ü 15 16 mm de kaldı 1 tanesi 18 mm olmuştu 2. ay 3 tane yumurta vardı 2 si 13 14 mm de kaldı 1 tanesi 20 mm olmuştu ama tutmadı canm ya bide testlerim iğnenin 12. gününden koyulasti çok umutlanmıştım ama yokmus

yok kuzum keşke kalabilseydim ama kalamadim 2 ay kullandım ilk ay 4 yumurta oluştu ama 3 ü 15 16 mm de kaldı 1 tanesi 18 mm olmuştu 2. ay 3 tane yumurta vardı 2 si 13 14 mm de kaldı 1 tanesi 20 mm olmuştu ama tutmadı canm ya bide testlerim iğnenin 12. gününden koyulasti çok umutlanmıştım ama yokmus
14. Günden sonra belli oluyormuş canım
Bozmayalım moralimizi vardır bi zamanı hayırlısı Allahtan

Aslanpençesi bende almıştım canım ama doktorlar önermiyor , ödem söktürücü özelliği olduğu için riskliymiş :KK8:
ama canm benm lh yüksek onu düşürmek için kullanıyorum her hormon normal bitek lh yüksek ondan hamile kalamıyorum onun düşmesi lazım 19.2 en az 12 ye düşmesi lazm

X