♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

kızlar benmde ovulosyonum 2/3 gün önce bitti bende duphastona başladım bakalımo_O :kızgın: artık olsun ya ocakta da olmazsa 4.ay bitçek sinir olmaya başladım:KK62:

Kızlar merhaba ben de forumlarda bir kac yere yazdım. Tek başına her ay vesveseden yoruldum. Benim değerler de bu şekilde çift çizgi olduğu günler 2 şer test yaptim 26-27 ve 28. Günlerde çift çizgi oldu 25. Günden beri her gün deniyoruz geç yumurtladigim için adetini de bilemiyorum

Eklentiler

• IMG-20181224-WA0000.jpg
    IMG-20181224-WA0000.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar merhaba ben de forumlarda bir kac yere yazdım. Tek başına her ay vesveseden yoruldum. Benim değerler de bu şekilde çift çizgi olduğu günler 2 şer test yaptim 26-27 ve 28. Günlerde çift çizgi oldu 25. Günden beri her gün deniyoruz geç yumurtladigim için adetini de bilemiyorum
Merhaba canım hoşgeldin , evet baya geç yumurtlama olmuş. Doktora gittin mi hiç?

Bu ay bende bir belirti yok , geçen ay kasıklarım nasıl şiş nasıl ağrılıydı yumurtlamam :KK62::KK62::KK62: Bu ayda umut yokkk :olamaz:

Bende geçen ay doktor kontrolü ile beraber adetimin 26. günü yumurtladığı mı gördük sürekli değişkenlik gösterdiği için ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum.
Bu testlerin doğruluk payı nedir???
Bir de her gün mü yapılıyor? Kullanımı nasıl?

X