- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.101
kızlar benmde ovulosyonum 2/3 gün önce bitti bende duphastona başladım bakalım artık olsun ya ocakta da olmazsa 4.ay bitçek sinir olmaya başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 ay çalışman yanı dimi ?benim de düşükten sonra denemeye başladığım 3. ayda bitti bakalım yeni yıl yeni ay ne getirecek B balbocegi35
ocakta inşallahhhhhBenim kırmızılar geldi hayırlısı
Inşallah canımocakta inşallahhhhh
ağustosta düşük oldu ekimde ancak adetim düzene girdi yani ekimden beri deniyoruz yeniden canım4 ay çalışman yanı dimi ?
Ay inşallah herkese bebiş getirir yaaa
ağustosta düşük oldu ekimde ancak adetim düzene girdi yani ekimden beri deniyoruz yeniden canım
geçmiş olsun kuzum kasıkların mı ağrıyor ?Kızlar bende bgun dr a gittim bgun tam adetım 1 gun gecmıs oldu hcg 266 cıktı. Bende kan phtılasması oldgu ıcın oksapara basladık cok canım acıyoo
Merhaba canım hoşgeldin , evet baya geç yumurtlama olmuş. Doktora gittin mi hiç?Kızlar merhaba ben de forumlarda bir kac yere yazdım. Tek başına her ay vesveseden yoruldum. Benim değerler de bu şekilde çift çizgi olduğu günler 2 şer test yaptim 26-27 ve 28. Günlerde çift çizgi oldu 25. Günden beri her gün deniyoruz geç yumurtladigim için adetini de bilemiyorum
Kasığımdakı batma hiç gitmiyor kendı kendıme vesvede verıyorm dıs gebelık falan degldr inşşBu ay bende bir belirti yok , geçen ay kasıklarım nasıl şiş nasıl ağrılıydı yumurtlamam Bu ayda umut yokkk
Çok teşekkür ederim doktora geçen ay adetin 2.gunu gittim hormon testi için herşey normal.cikmistiMerhaba canım hoşgeldin , evet baya geç yumurtlama olmuş. Doktora gittin mi hiç?
yok canım kötü düşünmeKasığımdakı batma hiç gitmiyor kendı kendıme vesvede verıyorm dıs gebelık falan degldr inşş
Zamana bırakçaz kuzum artık napalım.... en yakın zamanda olsunlarÇok teşekkür ederim doktora geçen ay adetin 2.gunu gittim hormon testi için herşey normal.cikmisti
Amin insallahZamana bırakçaz kuzum artık napalım.... en yakın zamanda olsunlar
Kızlar merhaba ben de forumlarda bir kac yere yazdım. Tek başına her ay vesveseden yoruldum. Benim değerler de bu şekilde çift çizgi olduğu günler 2 şer test yaptim 26-27 ve 28. Günlerde çift çizgi oldu 25. Günden beri her gün deniyoruz geç yumurtladigim için adetini de bilemiyorum