- 29 Ocak 2017
- 967
- 609
- 33
- Konu Sahibi balbocegi35
canım direk kan ver normade geçikmen oluyormu hiç inş ama inş hamişsindir:)Şimdi gecikmenin 2.gününde idrarda çıkabilir de çıkmayabilir de doğru mu?Acele mi ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım direk kan ver normade geçikmen oluyormu hiç inş ama inş hamişsindir:)Şimdi gecikmenin 2.gününde idrarda çıkabilir de çıkmayabilir de doğru mu?Acele mi ediyorum
Hepimiz 2019 anneleri oluruz inşallahİnsallah cnm takipteyim hayırlı haberlerını alrz ıns ben ikinciyi düşünüyorum 1 tane var
Yumurtan çatladı mı yada çatlatma iğnesi oldun mu ?Bende
Bende bu ay femara kullandım cuma gunude duphastona baslıcam bat 21 aralık
Amin inşallahHepimiz 2019 anneleri oluruz inşallah
Gecikme pek olmaz ama erken gebelik testi yaptım o da negatif cıktıcanım direk kan ver normade geçikmen oluyormu hiç inş ama inş hamişsindir:)
Allahım hayırlısını versn üzülmeyin olurmu bir dahakai ay inşKızlar dayanamadım gittim eczaneden erken gebelik testi aldım.Negatif.Benim bu ay yok.Regl gelse de kurtulsak
inş. inş. canım bende 2. istiyorum 6 yaşında bir oğlum var bir defa tattım anneliği şükür Allah isteyen herkese nasip etisn. uzun zamandır istiyoruz ama 2. gelmiyorİnsallah cnm takipteyim hayırlı haberlerını alrz ıns ben ikinciyi düşünüyorum 1 tane var
Doktor catlatma ıgnesı vermedı. Muayeneye gıdemedım yumurta kontrolu olamadım ama ovulasyon testıme gore yumurtladım bakalım 2018 ın son adetı 21 aralıkda umarım femata ısr yaramıs olsa yaYumurtan çatladı mı yada çatlatma iğnesi oldun mu ?
İnşallah canımDoktor catlatma ıgnesı vermedı. Muayeneye gıdemedım yumurta kontrolu olamadım ama ovulasyon testıme gore yumurtladım bakalım 2018 ın son adetı 21 aralıkda umarım femata ısr yaramıs olsa ya
B balbocegi35 nerelerdesin sen kayboldun benide eklermisin burayaHepimiz 2019 anneleri oluruz inşallah
benim 5 aralıkKızlar herkes batı yazsın bakalım 2018 bat en yakın kımlerın kımler hamıs kalck haberleselım
Aa gecmıs adet oldunmu pekıbenim 5 aralık
canım benim nie üzülüyosun daha kırmızları görmeden :) adet olmassın belki dur bakalım belki geç döllenme oldu içimizde neler oldu bilemiyoruz ki inş su sayfadaki her insan anne olmak isteyen her kişi yenı yıla bebişleri ile girer aminGecikme pek olmaz ama erken gebelik testi yaptım o da negatif cıktı
canım seninle aynı gün bat :)Doktor catlatma ıgnesı vermedı. Muayeneye gıdemedım yumurta kontrolu olamadım ama ovulasyon testıme gore yumurtladım bakalım 2018 ın son adetı 21 aralıkda umarım femata ısr yaramıs olsa ya
canım sen femara ile mi hamile kaldınBenim 6 aralıkti 4+3 günlük hamileyim
Benim oğluş 3 bucuk yasında bi 4 aydr falanda biz çalısmalara basladık bu ay klomen kullandım bakalım adetime 10 gun varinş. inş. canım bende 2. istiyorum 6 yaşında bir oğlum var bir defa tattım anneliği şükür Allah isteyen herkese nasip etisn. uzun zamandır istiyoruz ama 2. gelmiyor
ay herkezin 22 21 inş herkez hamiş kalır kızlarya çok heycanlandım şuan bende 21 işte 22 doğum günüm eşimeo haberi vermek için hamişim die allah inş herkeze nasip ederBenim BAT ta 22 aralık