♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Merhaba kızlar daha önceden klomen ve çatlatma iğnesi denedik bir kere de aşılama. Hiç biri tutmadı. Doktorumu değiştirdim önce bir ay yumurtaları kendi halinde takip edelim dedi ilaçsız ve yumurta büyümedi reglin 24. Günü kontrole gittim kaşıntı vardı, yumurtan çatlamış olabilir dün ya da ondan önce ki gün dedii ultrasona bakarak. Biz o günleri de değerlendirdik ve regl oldum. Femara başladım bu ay 5 gün kullandım dün bitti bugün sağ kasığım baya ağrıyor sanki oyuyorlar. Salı günü kontrole gidiyorum.
Femara ile Hamile kalanlar bize şanss dileyin

Merhaba kızlar daha önceden klomen ve çatlatma iğnesi denedik bir kere de aşılama. Hiç biri tutmadı. Doktorumu değiştirdim önce bir ay yumurtaları kendi halinde takip edelim dedi ilaçsız ve yumurta büyümedi reglin 24. Günü kontrole gittim kaşıntı vardı, yumurtan çatlamış olabilir dün ya da ondan önce ki gün dedii ultrasona bakarak. Biz o günleri de değerlendirdik ve regl oldum. Femara başladım bu ay 5 gün kullandım dün bitti bugün sağ kasığım baya ağrıyor sanki oyuyorlar. Salı günü kontrole gidiyorum.
Bende bu ay basladım femara ya 5 gun kulla dım 3 gun önce kullandım Bana doktırum 16 gunumde duphons dıye ılac verdı ınuda 10 gun kullancam. Doktor hamıle kalamassan bu ılac bıttınde hasta olursunn olmassan test yap dedı

:anneadayı: ayyy hadi inşallah canımmm hayırlı haberlerle gelirsin

Tatlım İnan ovulasyon hiç yapmadım ama yapmayı düşünüyordum eşime aldırdım bir de gebelik aldırdım eğer olmasaydım ovulasyonlq takip edecektim bende.. İnan’ın bende yumurtalık tembelleşmesi vardı hatta doktora gittiğimde 1 sene dene olmazsa ilaçla tedavi olucaksın dedi zaten 3 aylık evliyim hatta bugün tam 3 ay oldu benim bat 5 Aralık ama sürekli gecikiyordu zaten adetim o yüzden çok çok şaşırdım inanamıyorum eşim nöbetçi eczaneye gitti tekrar test alıcak o derece
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar: allah analı babalı büyütsün kuzumm ne güzel bi haber buu bize de dua et bol bol:dua:

Kizlar ovulasyon testi yapan var mı aranızda? 4 gündür yapıyorum adet biter bitmez başladım ilk iki gün gölge çizgi son iki gün çok silik çizgi var ama bugun sağ kasıkta batma oluyor birde bugün çok akinti var yumurta catladi mi acaba
Merhaba hoşgeldin , emin olmak için sabah akşam ovulosyon testi yap tek ya silik çıkarsa yumurtlama yok demek canım , sen o çift koyu çizgiyi görene kadar düzenli devam et teste

X