- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
canım adet döngün ne kadar 1 ayda 28 günde mi , ilk adet gününden hesapla bakalımCanım sence benim bat ne olmalı kafam karıştı iyice 28kasımda çift çizgiyi gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım adet döngün ne kadar 1 ayda 28 günde mi , ilk adet gününden hesapla bakalımCanım sence benim bat ne olmalı kafam karıştı iyice 28kasımda çift çizgiyi gördüm
Aynen canım bazıları 10.gün test yapmak istyr ya bende 9.gün belirti yok ALLAH allah dyrum:)Çok erken değil mi
Hayırlısı olsun ne güzelHayırlı olsun canım
Arada geliyorum da sohbetlil vaktim olmuyor bildirimlere bakıp gidiyorum, 28. Günümüz bugün teyzesi ilk günler başka şeylere zaman bulamıyormuşsun, Allah sizlere de isteyen herkese nasip etsin
Ayyy amin kuzum inşallah Allah analı, babalı , sağlıcakla büyüsün inşallahHayırlı olsun canım
Arada geliyorum da sohbetlil vaktim olmuyor bildirimlere bakıp gidiyorum, 28. Günümüz bugün teyzesi ilk günler başka şeylere zaman bulamıyormuşsun, Allah sizlere de isteyen herkese nasip etsin
30 gün canım ama geçen ay 37.gün geldi stresten ama normalde sadece bikaç ay oynar 10 kasımda oldmcanım adet döngün ne kadar 1 ayda 28 günde mi , ilk adet gününden hesapla bakalım
10 Aralık 30 gün döngü ise 15/17 aralık gibi o zaman tahminen batın30 gün canım ama geçen ay 37.gün geldi stresten ama normalde sadece bikaç ay oynar 10 kasımda oldm
15 17 aralık olursam yine 37 günü bulcak canım 30 döngü 10 aralığa geliyor yine ama geç yumurtladım onuda koydum hesaba 13 aralık gibi mesela tahmin ettm ama neyse yaa10 Aralık 30 gün döngü ise 15/17 aralık gibi o zaman tahminen batın
Allah razı olsun, en kısa zamanda sizlere de nasip olsun inşallahHayırlısı olsun ne güzel
Amin canım Allah razı olsun, bir daha ki geldiğimde hepinizde gebelik takvimi görürüm inşallahAyyy amin kuzum inşallah Allah analı, babalı , sağlıcakla büyüsün inşallah
Ben gecikmeli hesapladım belli olmaz belki tam zamanında da gelebilir15 17 aralık olursam yine 37 günü bulcak canım 30 döngü 10 aralığa geliyor yine ama geç yumurtladım onuda koydum hesaba 13 aralık gibi mesela tahmin ettm ama neyse yaa
amin kuzummmAllah razı olsun, en kısa zamanda sizlere de nasip olsun inşallah
Amin canım Allah razı olsun, bir daha ki geldiğimde hepinizde gebelik takvimi görürüm inşallah
İnşallah dualarını esirgeme bizden canım bu mübarek gündeAllah razı olsun, en kısa zamanda sizlere de nasip olsun inşallah
Amin canım Allah razı olsun, bir daha ki geldiğimde hepinizde gebelik takvimi görürüm inşallah
Yalan bilgi mi yarim kalmış mesajımKızlar adetten 1hafta öncesi gün aşırı değerlendirin ihtimal çok yüksekmiş die duydum siz öle bisey duydunuz mu yoksa
yok kuzum adet öncesi düşük ihtimal , adet sonrası yüksek kanallar açık ya ama en yüksek ihtimaal her zamanki gibi yumurtlama günüKızlar adetten 1hafta öncesi gün aşırı değerlendirin ihtimal çok yüksekmiş die duydum siz öle bisey duydunuz mu yoksa
Ay nasıl sınır oldum şimdi bunu söyleyen hamile biri ve yanlış bilgi veriyor galiba benim hamile olmamı istemiyor of yine günah almak istemiyorum tövbe yaayok kuzum adet öncesi düşük ihtimal , adet sonrası yüksek kanallar açık ya ama en yüksek ihtimaal her zamanki gibi yumurtlama günü
Yerleşme tutunma kanaması olablrKızlar dün gece lekelenmem oldu adet olucam diye ped koydum ama gelen giden yok. Ve hic boyle olmadim. Adet sancisi cekiyorum kanama yok
Ilk defa yasıyorum boyle bişey. Halam hamileyken 9 ay az az kanama gelmiş adet gunlerinde. Annem der halana cekersen sende oyle olursun falan. Ay bilmiyorum içim bi garip napsam :/Yerleşme tutunma kanaması olablr
Amin canım.Allahım bizlere ve isteyen herkese nasip etsin bu arada adetine ne kadar var ne zaman yumurtladınbende hamiş olmak istiyorum.Rabbim tüm isteyenlere versin bu mübarek cuma günü hürmetine