How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Hayırlı olsun canım :KK200:
Arada geliyorum da sohbetlil vaktim olmuyor bildirimlere bakıp gidiyorum, 28. Günümüz bugün teyzesi :nazar: ilk günler başka şeylere zaman bulamıyormuşsun, Allah sizlere de isteyen herkese nasip etsin
Ayyy amin kuzum inşallah:dua: Allah analı, babalı , sağlıcakla büyüsün inşallah :KK200::anne::KK37:

15 17 aralık olursam yine 37 günü bulcak canım 30 döngü 10 aralığa geliyor yine ama geç yumurtladım onuda koydum hesaba 13 aralık gibi mesela tahmin ettm ama neyse yaa
Ben gecikmeli hesapladım belli olmaz belki tam zamanında da gelebilir

Kızlar adetten 1hafta öncesi gün aşırı değerlendirin ihtimal çok yüksekmiş die duydum siz öle bisey duydunuz mu yoksa
yok kuzum adet öncesi düşük ihtimal , adet sonrası yüksek kanallar açık ya ama en yüksek ihtimaal her zamanki gibi yumurtlama günü

yok kuzum adet öncesi düşük ihtimal , adet sonrası yüksek kanallar açık ya ama en yüksek ihtimaal her zamanki gibi yumurtlama günü
Ay nasıl sınır oldum şimdi bunu söyleyen hamile biri ve yanlış bilgi veriyor galiba benim hamile olmamı istemiyor :110:of yine günah almak istemiyorum tövbe yaa:dua:

Back