- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Bilmiyorum ki kuzum. Doktorum gerçekten iyi bi doktor. Kalınlaşma var dedi 1 hafta önce gebelik testi yaptı negatif. Sonra adetim 2 gün geçti tekrar gittim çarpıntım var dedim olmadım adet diye hemen gebelik testi alalım dedi ama beklediği gibi olmadı yine çıkmadı. Şimdi de gittikçe artıyor çarpıntım. Korkumdan doktora da gidemiyorum ya gebelik ihtimali varsa .ilaç falan sakıncalı olur diye korkuyorumrahim duvarında kalınlaşma öyle mi ? canım takibi sakın elden bırakma geçkten çok önemli bu , çarpıntı neden oluyormuş ki ?
GünaydınnnGünaydın kızlarr
Çok geçmiş olsun canım benim ama unutma bebekten önce senin sağlığın öenmli . Sen sağlıklı olursan bebeğinde sağlıklı dünyaya gelir. Başka doktora gözük derim. Annem ve görümcemde rahim duvarı kalınlaşması var. Seni korkutmak istemem ama çok ciddi rahatsızlık aslında kontrolleri elden bırakmamak lazım , rahim duvarı eski haline alsın öyle gebelikk düşün derim.Bilmiyorum ki kuzum. Doktorum gerçekten iyi bi doktor. Kalınlaşma var dedi 1 hafta önce gebelik testi yaptı negatif. Sonra adetim 2 gün geçti tekrar gittim çarpıntım var dedim olmadım adet diye hemen gebelik testi alalım dedi ama beklediği gibi olmadı yine çıkmadı. Şimdi de gittikçe artıyor çarpıntım. Korkumdan doktora da gidemiyorum ya gebelik ihtimali varsa .ilaç falan sakıncalı olur diye korkuyorum
Günaydınlar canımGünaydın kızlarr
Çok.geçmiş olsunGünaydınnn
Kronik değil kuzum hani adet olmadan önce olur ya öyle. Ya da gebelik belirtisi olur kalınlaşır biraz bebek tutunsun diyeÇok geçmiş olsun canım benim ama unutma bebekten önce senin sağlığın öenmli . Sen sağlıklı olursan bebeğinde sağlıklı dünyaya gelir. Başka doktora gözük derim. Annem ve görümcemde rahim duvarı kalınlaşması var. Seni korkutmak istemem ama çok ciddi rahatsızlık aslında kontrolleri elden bırakmamak lazım , rahim duvarı eski haline alsın öyle gebelikk düşün derim.
Günaydınlar canım
Sen hangi ara evlendin de bebek hazırlığı başlamışGünaydınlar canım
Kronik değil kuzum hani adet olmadan önce olur ya öyle. Ya da gebelik belirtisi olur kalınlaşır biraz bebek tutunsun diye
anaaamm pinkom gelmişSen hangi ara evlendin de bebek hazırlığı başlamış
Allah hepinize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
ayyy nolsun yaaa hep aynı , sen napıyosun ?Naber kuzum
Nolsun cabım.belirtim olsun die beklyrmayyy nolsun yaaa hep aynı , sen napıyosun ?
Bugün yumurtlamadan sonra 9.gün hiçbi belirtim yok
Gitcem galiba 2 gün daha sabredeyim diyorumay bnde kronik sandım endişendim senin için ya . iyi iyiii o zaman ama çarpıntının üzerine git derim
Gitcem galiba 2 gün daha sabredeyim diyorum
Canım sence benim bat ne olmalı kafam karıştı iyice 28kasımda çift çizgiyi gördümsorma ya o bende de yok bekleyelim bakalım
Çok erken değil miBugün yumurtlamadan sonra 9.gün hiçbi belirtim yok
Hayırlı olsun canımanaaamm pinkom gelmişgeçen yıl evlendim kuzum Aminnnn inşallah . Sende bebiş yapmışsınnn duyumlarıma göre