♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

rahim duvarında kalınlaşma öyle mi ? canım takibi sakın elden bırakma geçkten çok önemli bu , çarpıntı neden oluyormuş ki ?
Bilmiyorum ki kuzum. Doktorum gerçekten iyi bi doktor. Kalınlaşma var dedi 1 hafta önce gebelik testi yaptı negatif. Sonra adetim 2 gün geçti tekrar gittim çarpıntım var dedim olmadım adet diye hemen gebelik testi alalım dedi ama beklediği gibi olmadı yine çıkmadı. Şimdi de gittikçe artıyor çarpıntım. Korkumdan doktora da gidemiyorum ya gebelik ihtimali varsa .ilaç falan sakıncalı olur diye korkuyorum

Çok geçmiş olsun canım benim ama unutma bebekten önce senin sağlığın öenmli . Sen sağlıklı olursan bebeğinde sağlıklı dünyaya gelir. Başka doktora gözük derim. Annem ve görümcemde rahim duvarı kalınlaşması var. Seni korkutmak istemem ama çok ciddi rahatsızlık aslında kontrolleri elden bırakmamak lazım , rahim duvarı eski haline alsın öyle gebelikk düşün derim.

Kronik değil kuzum hani adet olmadan önce olur ya öyle. Ya da gebelik belirtisi olur kalınlaşır biraz bebek tutunsun diye

anaaamm pinkom gelmiş geçen yıl evlendim kuzum Aminnnn inşallah . Sende bebiş yapmışsınnn duyumlarıma göre
Hayırlı olsun canım
Arada geliyorum da sohbetlil vaktim olmuyor bildirimlere bakıp gidiyorum, 28. Günümüz bugün teyzesi ilk günler başka şeylere zaman bulamıyormuşsun, Allah sizlere de isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…