- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 44
-
- Konu Sahibi balbocegi35
bence acele etme geç döllenme olabilir ve herkeste belirti olacak diye bişey de yok ayrıca benim doktorum geçen ay bana öyle demişti batın bi hafta sonrasına kadar vakit ver kendine acele etme dediKesin bu ayda çöp , belirtilerin hepsi geçti ya ocağa kaldı bizim iş artık
bence acele etme geç döllenme olabilir ve herkeste belirti olacak diye bişey de yok ayrıca benim doktorum geçen ay bana öyle demişti batın bi hafta sonrasına kadar vakit ver kendine acele etme dedi
yani o zaman ne yapıyoruz sabırla bekliyoruznebilim adette 3 gün kala öğrenen çok oldu ama senin dediğin gibi bir arkadaş adet öncesi testte negatifi gördü adetten sonra pozitif çıktı 5 haftalık hamileymiş
Benim adetin 14. Günü yumurtam var ama 11 mm falan gelişmedi . Kullansam işe yarar mı bu karışımıkesinlikle tavsiye ederim çok etkili bi kür ben de kullandım adetin 2. günü başlayıp 12. güne kadar devam ediyorsun
deneyin umarım faydalı olur ben kullandım faydası olduğunu düşünüyorumBenim adetin 14. Günü yumurtam var ama 11 mm falan gelişmedi . Kullansam işe yarar mı bu karışımı
Dene canım sende , doktora gidip takip edebiliyorsun ne güzel , benim izin alıpta dr. a gitme şansımda yok , ben rastgele yapçam artıkBenim adetin 14. Günü yumurtam var ama 11 mm falan gelişmedi . Kullansam işe yarar mı bu karışımı
İşte benimde çok yok izin alamıyorum aslında ama cumartesi günü gideceğim bakalım izin alabilirsem . Ona da canım sıkkın ya zatenDene canım sende , doktora gidip takip edebiliyorsun ne güzel , benim izin alıpta dr. a gitme şansımda yok , ben rastgele yapçam artık
yumurtalara mı sıkıldın ?İşte benimde çok yok izin alamıyorum aslında ama cumartesi günü gideceğim bakalım izin alabilirsem . Ona da canım sıkkın ya zaten
Teşekkür ederim aynen herseyde vardır bı hayıraa çok geçmiş olsun canım ya , herşeyde vardır bir hayır hiç üzülme.
Yumurtalara sıkıldım zaten de işten sürekli izin alıp gidemiyorum 2 Dir izin aldım sürekli alamam ki vermiyorlaryumurtalara mı sıkıldın ?
4 Aralık canım. Ama adet olacak gibi sancılar giriyor. Rüyada gordüm bu ay cok umutlandim ama agrilara gore kırmızıları görexek gibiyimcanım senin bat ne zaman ne yazayım ?
O kadar sıkıldım ki gidip kan verip negatif olmasından bekleyeceğim 10gün g3çmeden gidip baktırmamayı düşünuyorum.bir kaç gün daha bekle bakalım gelmezse git bi kan testi ver
Keşke sezaryan olmak zorunda olmasan tabi ama yine de mecbur kalırsan bence tam anestezi ile ol derim. Sonuçta kalıcı ağrılar riskin var bu da kötü bi durumhani benm amacım o ana tanıklık etmek evet bel ağrısı çok yapıyormuş bende duydum olursa yine genel anestezimi olayim acaba
Bendeeee... Bu kaçıncı kan testi fakat ne gelen var ne giden bende de. Umarım ya adet olurum ya da hamile. Çünkü araftaki durum çok yoruyorO kadar sıkıldım ki gidip kan verip negatif olmasından bekleyeceğim 10gün g3çmeden gidip baktırmamayı düşünuyorum.
Emzirme düşük ihtimal derken?Yani emzirme sorun yaratmaz anlaminda mi?Ben de makaleleri okuyorum.Gunluk emzirme süresi arttıkça prolaktin hormonu salgısı artıyormuş.Benimki de yenidoğan gibi emiyor sürekli.Prolaktin hormonu arttıkça da hamilelik ihtimalini baskılıyorEmzirme düşük ihtimal , aynen o takipler çok yanlış. Dün arkadaşımla görüştük adet başlangıcından 14. günü yumurtlma gnü olarak gösteriyormuş o zamanlar yapmış olmamış, adetten 3 gün önce girdiği ilişkide olmuş gebeliği. Demekki geç yumurtlama oluyormuş arkadaşımda şimdi o da teste başlıcak düşük yapmıştı kendisi.
En sağlıklısı ovulosyon testi , yada kendinden anlayabilirsin , şeffaf uzayan akıntı geliyor yoğun şekilde. Ben o akıntıyı gördüm test yaptım koyu çizt çizgiyi yakalamıştım . İstersen sende başla takip et bakalm
Yumurtalara sıkıldım zaten de işten sürekli izin alıp gidemiyorum 2 Dir izin aldım sürekli alamam ki vermiyorlar
hayırlısı canım ya bekle bakalım az daha sonra test yaparsın4 Aralık canım. Ama adet olacak gibi sancılar giriyor. Rüyada gordüm bu ay cok umutlandim ama agrilara gore kırmızıları görexek gibiyim
rahim duvarında kalınlaşma öyle mi ? canım takibi sakın elden bırakma geçkten çok önemli bu , çarpıntı neden oluyormuş ki ?Ya ben öyle muallaktayım ki. Adetimin 2. Günü gittim kan testi yaptırdım negatif. Bugün 4. Gün ne gelen var ne giden. Doktora 1 hafta önce de gitmiştim rahimde kalınlaşma var dedi. O kadar çok çarpıntım oluyor ki nabzım hep 100 ve üzeri