♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

:sus:Kesin bu ayda çöp , belirtilerin hepsi geçti ya ocağa kaldı bizim iş artık
bence acele etme geç döllenme olabilir ve herkeste belirti olacak diye bişey de yok ayrıca benim doktorum geçen ay bana öyle demişti batın bi hafta sonrasına kadar vakit ver kendine acele etme dedi

bence acele etme geç döllenme olabilir ve herkeste belirti olacak diye bişey de yok ayrıca benim doktorum geçen ay bana öyle demişti batın bi hafta sonrasına kadar vakit ver kendine acele etme dedi
:KK64:nebilim adette 3 gün kala öğrenen çok oldu ama senin dediğin gibi bir arkadaş adet öncesi testte negatifi gördü adetten sonra pozitif çıktı 5 haftalık hamileymiş :ukala:

Emzirme düşük ihtimal , aynen o takipler çok yanlış. Dün arkadaşımla görüştük adet başlangıcından 14. günü yumurtlma gnü olarak gösteriyormuş o zamanlar yapmış olmamış, adetten 3 gün önce girdiği ilişkide olmuş gebeliği. Demekki geç yumurtlama oluyormuş arkadaşımda şimdi o da teste başlıcak düşük yapmıştı kendisi.

En sağlıklısı ovulosyon testi , yada kendinden anlayabilirsin , şeffaf uzayan akıntı geliyor yoğun şekilde. Ben o akıntıyı gördüm test yaptım koyu çizt çizgiyi yakalamıştım . İstersen sende başla takip et bakalm
Emzirme düşük ihtimal derken?Yani emzirme sorun yaratmaz anlaminda mi?Ben de makaleleri okuyorum.Gunluk emzirme süresi arttıkça prolaktin hormonu salgısı artıyormuş.Benimki de yenidoğan gibi emiyor sürekli.Prolaktin hormonu arttıkça da hamilelik ihtimalini baskılıyor

Ya ben öyle muallaktayım ki. Adetimin 2. Günü gittim kan testi yaptırdım negatif. Bugün 4. Gün ne gelen var ne giden. Doktora 1 hafta önce de gitmiştim rahimde kalınlaşma var dedi. O kadar çok çarpıntım oluyor ki nabzım hep 100 ve üzeri:110:

Ya ben öyle muallaktayım ki. Adetimin 2. Günü gittim kan testi yaptırdım negatif. Bugün 4. Gün ne gelen var ne giden. Doktora 1 hafta önce de gitmiştim rahimde kalınlaşma var dedi. O kadar çok çarpıntım oluyor ki nabzım hep 100 ve üzeri:110:
rahim duvarında kalınlaşma öyle mi ? canım takibi sakın elden bırakma geçkten çok önemli bu , çarpıntı neden oluyormuş ki ?

X