♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

birde kızlar incir prolaktin yüksekliği olanların kullanmaması geren birşey maydonoz ve kuru incir özellikle biliyorsunuz prolaktin yüksek olunca yine bebiş olmuyor
Maydonoz çiğ yada suyunu kullanmayın bir de önermeyin , doktorlar maydonoz tüketmeyi gebelik düşünenler için ve gebeliğin ilk zamanları önermiyorlar. Düşük riskini arttırıyormuş özellikle maydonoz (ödem söktürücü olduğu için )

Günaydınnnn canım , e şimdi allah nasip ederse sezeryan mı olcak ?
normal düşünüyordum ama çoğu kişi zararlı olur zorlama ile dikişler patlayabilir dediler gozum korktu ah ah hele olsunda hergun kusmaya rahatsız olmaya uyuyamamaya razıyım yeterki hayırlısı ile sağlıkla olsunda evet kuzum sezeryan olcam ama bu sefer belden uyuşmalı istiycem

yaa öylemiymiş. Bende ameliyatlıyım ya ondan didikliyorum seni . Sezeryan çok zor ya , belden iğne yapıldı bana da ayyy o iğnenin korkunçluğunu anlatamam bu yüzden çok korkuyorum hele o çektiğim acı , 1aydaiyileştim ben

aslında normal olacaktı ama ben oğlumu dünyaya getirirken ölümle burun buruna geldim çok ama çok zor geçtiği için sezeryan istedim oğlum 4.500kg doğduğu için çok yırtılma oldu ve çıkmadı çocuk zor dünyaya geldi o yüzden 3. sude kilolu doğar demişti doktor 37. haftada 3.650 gramdı kilo alır dedi doktor doğana kadr 4kiloyu geçer demişti bende sezeryan olayim dedim tmaam dedi oldum ama 3.780 gram doğdu kuzum belden uyuşmak istedim ama işl defa ameliyet masası ve o soğuk odayı görünce hem korkuheyecan hemde soğuktan titriyordum iğne kayiyordu olmadı uyusamadim bütün uyudum ama uyandığımda müthiş bir üşüme ve alt bölgemde ağrı vardi ilk gun. çok zordu ama cabuk toparladım ah ah şimdi hasretim o gunlerime

Ayy allah korusun ya doktorun uyarmış ne güzel, ben çocuk istiyorum ama sezeryan istemiyorum

ama varya en rahatı sezeryan ya ben hoc zorlanmadim
hadi ya , normal doğumda da snrasında bi acı çekmiyon sanırım. Ben kist ameliyatı oldum ya el kadar kesiğim var , ameliyattan çıktıktan snra bende çok acı çektim , üşüdükçe ameliyat yerim acıdı , belden uyuşturdukları için bel ağrısı çok çektim, hemen ayağa kalkamadım ya unutamıyorum o zamanı ondan korkuyorum

Tabi sen iyisini bilirsin cabım ama benim bi kaç kişiden duyduğumu söylemek istiyorum sana. Belden uyuşmalı anestezilerde hem anestezinin etkisini atman zor oluyormuş hem de kalıcı bel ağrıları yapabiliyormuş. Tüm durumları doktorunla konuşmanı tavsiye ederim

hani benm amacım o ana tanıklık etmek evet bel ağrısı çok yapıyormuş bende duydum olursa yine genel anestezimi olayim acaba

Evet o bel ağrısı ameliyat kesiğinden daha kötüydü benim , geçsin diye ağrı kesici iğne yapıyolardı popoma , iğneler bile ağrıı yapıyodu , hemşireye ben ağrı kesici istemiyorum daha çok ağrılarımı arttırdı dedim. Çok kötüydü ya 4 gün hastanede yattım ben ayağa kalkamadığım için

Kızlar var mı gelişme belirtiler falan ? Adetime 4 gün kaldı benim belirtiler baya baya azaldı . Dün kasığıma ve böbrek tarafıma doğru bıçak saplaması gibi ağrı oldu , ve her ağrı saplandığında beni yerimden sıçradım, tabi üşütmeden de kaynaklanabilir. pofff yine bu ay çöp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…