♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Kızlar var mı gelişme belirtiler falan ? Adetime 4 gün kaldı benim belirtiler baya baya azaldı . Dün kasığıma ve böbrek tarafıma doğru bıçak saplaması gibi ağrı oldu , ve her ağrı saplandığında beni yerimden sıçradım, tabi üşütmeden de kaynaklanabilir. pofff yine bu ay çöp :KK62:
Son adetim 6 kasımdı ve 28 gün 27günde adet oluyorum şuan takvimimde gecikme olarak görünuyor 3 gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Ara ara sağ yumurtalığım çimdiklenir gibi kramp saplaniyor. Mide bulantimda var ama dün test yaptim negatif :KK43: hala olmadım. 3 yıldır beklemedeyiz bir dıs gebeliğim oldu normalde gecikmezdim böyle. Agrim oldugu anda adet olurdum.

Bende bugün doktora gittim 14.gnüm yumurtalarım daha büyümemiş 11 cm falanmış . Geç büyüyecek demekki dedi moralin bozuldu femara ilacını kullanmıştım :KK61::KK61:

Son adetim 6 kasımdı ve 28 gün 27günde adet oluyorum şuan takvimimde gecikme olarak görünuyor 3 gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Ara ara sağ yumurtalığım çimdiklenir gibi kramp saplaniyor. Mide bulantimda var ama dün test yaptim negatif :KK43: hala olmadım. 3 yıldır beklemedeyiz bir dıs gebeliğim oldu normalde gecikmezdim böyle. Agrim oldugu anda adet olurdum.
bir kaç gün daha bekle bakalım gelmezse git bi kan testi ver

merhabalar öncelikle belirteyim henüz hamile değilim ama inşallah olurum diye ekledim imzayı bat 14 aralık beni de ekler misiniz

aa süper o zaman , inşallah hayırlısı olur hakkımızda , arkadaşlar yumurta gelişimi için bal tarçın çörek otu demişlerdi bugün bende ona başlıcam bakalm :KK200:
kesinlikle tavsiye ederim çok etkili bi kür ben de kullandım adetin 2. günü başlayıp 12. güne kadar devam ediyorsun

kesinlikle tavsiye ederim çok etkili bi kür ben de kullandım adetin 2. günü başlayıp 12. güne kadar devam ediyorsun
Benim 11. günü yumurtlamam olmuştu , şimdi regli tarihim 10 aralık ama 3 gün kayabiliyor bazen , bende adetten bi kaç gün önce başlayım diyorum

Benim 11. günü yumurtlamam olmuştu , şimdi regli tarihim 10 aralık ama 3 gün kayabiliyor bazen , bende adetten bi kaç gün önce başlayım diyorum
bence acele etme adetin ikinci günü olmasının sebebi yumurta gelişimi ve kolay çatlatması diye biliyorum yine de senbilirsin canımm

X