- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
valla onu yapamiyom yav elimden ger iş geliyor bi onu beceremedim valla tabi son 3 yıldır beceremiyorum bi bebek yapamadım ☺☺☺☺☺
yavrum son 3 yıldır beceremiyorum dedim da aaa aşk olsun ayy ne bileyim ya insallah olur sizinde benmde çok değil 1 tane daha olsun sağlıklı hayırlı sıyla insallahKız becememiş halin buysa biz napalımsende boy boy bebeler koloni kurcan yakında biz daha bir taneyi tutturamadıkk
saka yapıyorum alınma sakın ha , ayyy inşallah hayırlısı ile allah nasip eder inşallahyavrum son 3 yıldır beceremiyorum dedim da aaa aşk olsun ayy ne bileyim ya insallah olur sizinde benmde çok değil 1 tane daha olsun sağlıklı hayırlı sıyla insallah
Ben geleli bayağı oldu aslında ama gözden kaçtı mesajım.Bana yardım edin.Oglum 26 aylık.Su an 35 yaşındayım 15 aydır adet goruyorum ama emziriyorum.Hic korunmuyorum ve hamile kalmiyorum.Ilki 4.ayda olmuştu.Emzirme 6 aydan sonra korumuyor ama ben neden hamile kalmıyorum.
Yok ovulasyon testi yapmıyorum.Program kurmuştum ama o da pek doğru değil sanırım.Uymuyormus.Tahlil vermedim.Bu süreçte kendiliğinden olur demistim ama emzirme baskılıyor sanırım.. Yoksa 15 ay uzun bir süreGördüm kuzum dün gece gelmişsin galiba , bnde gündüzleri işteyken burdayım . Ayy allah sahibine bağışlasın inşallah . Doktora tahlil falan verdin mi hiç ? Birde ovulosyon testi ile takip ettin mi ?
Emzirme düşük ihtimal , aynen o takipler çok yanlış. Dün arkadaşımla görüştük adet başlangıcından 14. günü yumurtlma gnü olarak gösteriyormuş o zamanlar yapmış olmamış, adetten 3 gün önce girdiği ilişkide olmuş gebeliği. Demekki geç yumurtlama oluyormuş arkadaşımda şimdi o da teste başlıcak düşük yapmıştı kendisi.Yok ovulasyon testi yapmıyorum.Program kurmuştum ama o da pek doğru değil sanırım.Uymuyormus.Tahlil vermedim.Bu süreçte kendiliğinden olur demistim ama emzirme baskılıyor sanırım.. Yoksa 15 ay uzun bir süre
2019 hamişlerinden olmak istiyom bende. Beni de alın
kiz ben sana alinirmiyim hiç kuzum ya inşalalh gelicek insallahhhsaka yapıyorum alınma sakın ha , ayyy inşallah hayırlısı ile allah nasip eder inşallaholcak 2019 da bebişlerimiz inanıyorum ben
kiz ben sana alinirmiyim hiç kuzum ya inşalalh gelicek insallahhh
5 aylık evliyim canım nedense 1 aydır falan çocuk istiyorummerhaba canım hoşgeldin . Seni tanıyabilir miyiz biraz bahseder misin kendinden?
ayyy ne güzel , çıtır gelinsin yani5 aylık evliyim canım nedense 1 aydır falan çocuk istiyorum2019 a hamiş girerim inşallah :)
2normal 1 sezeryan kuzumnormal doğum mu sezeryan mı yaptın daha önce?
Yaşınız 27 mi2normal 1 sezeryan kuzum
evet canm tesekkurederimYaşınız 27 mi
Maşallah ya
birde kızlar incir prolaktin yüksekliği olanların kullanmaması geren birşey maydonoz ve kuru incir özellikle biliyorsunuz prolaktin yüksek olunca yine bebiş olmuyorIncir zaten çatlatmak için. Incir kuru filan varya. Ben o zaman soğan kuru bal çörek otu karışımı üstüne birde incir kuru ağır olur diye inciri yedim
Benim geçen 2 ay önce yaptırdığımda prolaktin 7 çıkmıştı bi doktor normal biri yüksek dedi. Ben her sabah 1 incir yiyorum . Birde bu aralar maydonoz yemeye başladım enfeksiyondan dolayı . Yemesem mi artık? yumurtam gelişmek üzere ovulasyon koyulaşmaya başladı bugünbirde kızlar incir prolaktin yüksekliği olanların kullanmaması geren birşey maydonoz ve kuru incir özellikle biliyorsunuz prolaktin yüksek olunca yine bebiş olmuyor
Doğru soyluyorsun ama benim bütün tahlillerim normalken olmuyorbirde kızlar incir prolaktin yüksekliği olanların kullanmaması geren birşey maydonoz ve kuru incir özellikle biliyorsunuz prolaktin yüksek olunca yine bebiş olmuyor
Tarihin ne zaman ovulasyon testine başladım bende yeniBenim geçen 2 ay önce yaptırdığımda prolaktin 7 çıkmıştı bi doktor normal biri yüksek dedi. Ben her sabah 1 incir yiyorum . Birde bu aralar maydonoz yemeye başladım enfeksiyondan dolayı . Yemesem mi artık? yumurtam gelişmek üzere ovulasyon koyulaşmaya başladı bugün
Baya çıtırayyy ne güzel , çıtır gelinsin yani