♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Kız becememiş halin buysa biz napalım sende boy boy bebeler koloni kurcan yakında biz daha bir taneyi tutturamadıkk
yavrum son 3 yıldır beceremiyorum dedim da aaa aşk olsun ayy ne bileyim ya insallah olur sizinde benmde çok değil 1 tane daha olsun sağlıklı hayırlı sıyla insallah

yavrum son 3 yıldır beceremiyorum dedim da aaa aşk olsun ayy ne bileyim ya insallah olur sizinde benmde çok değil 1 tane daha olsun sağlıklı hayırlı sıyla insallah
saka yapıyorum alınma sakın ha , ayyy inşallah hayırlısı ile allah nasip eder inşallah olcak 2019 da bebişlerimiz inanıyorum ben

Gördüm kuzum dün gece gelmişsin galiba , bnde gündüzleri işteyken burdayım . Ayy allah sahibine bağışlasın inşallah . Doktora tahlil falan verdin mi hiç ? Birde ovulosyon testi ile takip ettin mi ?
Yok ovulasyon testi yapmıyorum.Program kurmuştum ama o da pek doğru değil sanırım.Uymuyormus.Tahlil vermedim.Bu süreçte kendiliğinden olur demistim ama emzirme baskılıyor sanırım.. Yoksa 15 ay uzun bir süre

Yok ovulasyon testi yapmıyorum.Program kurmuştum ama o da pek doğru değil sanırım.Uymuyormus.Tahlil vermedim.Bu süreçte kendiliğinden olur demistim ama emzirme baskılıyor sanırım.. Yoksa 15 ay uzun bir süre
Emzirme düşük ihtimal , aynen o takipler çok yanlış. Dün arkadaşımla görüştük adet başlangıcından 14. günü yumurtlma gnü olarak gösteriyormuş o zamanlar yapmış olmamış, adetten 3 gün önce girdiği ilişkide olmuş gebeliği. Demekki geç yumurtlama oluyormuş arkadaşımda şimdi o da teste başlıcak düşük yapmıştı kendisi.

En sağlıklısı ovulosyon testi , yada kendinden anlayabilirsin , şeffaf uzayan akıntı geliyor yoğun şekilde. Ben o akıntıyı gördüm test yaptım koyu çizt çizgiyi yakalamıştım . İstersen sende başla takip et bakalm

Incir zaten çatlatmak için. Incir kuru filan varya. Ben o zaman soğan kuru bal çörek otu karışımı üstüne birde incir kuru ağır olur diye inciri yedim
birde kızlar incir prolaktin yüksekliği olanların kullanmaması geren birşey maydonoz ve kuru incir özellikle biliyorsunuz prolaktin yüksek olunca yine bebiş olmuyor

birde kızlar incir prolaktin yüksekliği olanların kullanmaması geren birşey maydonoz ve kuru incir özellikle biliyorsunuz prolaktin yüksek olunca yine bebiş olmuyor
Benim geçen 2 ay önce yaptırdığımda prolaktin 7 çıkmıştı bi doktor normal biri yüksek dedi. Ben her sabah 1 incir yiyorum . Birde bu aralar maydonoz yemeye başladım enfeksiyondan dolayı . Yemesem mi artık? yumurtam gelişmek üzere ovulasyon koyulaşmaya başladı bugün

Tarihin ne zaman ovulasyon testine başladım bende yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…