- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- Konu Sahibi balbocegi35
Daha koyu olması lazım canım bordo gibi renk oluyorEki Görüntüle 2212185
Kızlar daha mı kırmızılaşması lazım üstteki 2 gün önce alttakini biraz önce yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha koyu olması lazım canım bordo gibi renk oluyorEki Görüntüle 2212185
Kızlar daha mı kırmızılaşması lazım üstteki 2 gün önce alttakini biraz önce yaptım
Doktorda zaten perşembe gelirsin demişti ama bende acele ediyorum nedenseDaha koyu olması lazım canım bordo gibi renk oluyor
Perşembe niçin gitceksin canım doktoraDoktorda zaten perşembe gelirsin demişti ama bende acele ediyorum nedense
İnsallahh2018 e hamile olarak giremedim. Inşallah 2019'a hamile olarak girerim Rabbim. ALLAH isteyen herkese nasip etsin. Bat 24 aralık.
Batlarımızı başlığa yazıyor musunuz?Nerdesiniz anne adaylarım?
Femara ilacı doktor vermişti yumurtalıklarımı takip ettiriyorum ilk defa gittim doktor bu ay böyle takip edelim dedi perşembe yumurtalarım büyüyecek mi ona bakacak herhaldePerşembe niçin gitceksin canım doktora
Evet canım yazıyorum hoşgeldinBatlarımızı başlığa yazıyor musunuz?
Amin canım benim hep beraber inşallah2018 e hamile olarak giremedim. Inşallah 2019'a hamile olarak girerim Rabbim. ALLAH isteyen herkese nasip etsin. Bat 24 aralık.
huhu napıyosun?Perşembe niçin gitceksin canım doktora
ben bal böceği sen ateş böceğiBatlarımızı başlığa yazıyor musunuz?
Ben geleli bayağı oldu aslında ama gözden kaçtı mesajım.Bana yardım edin.Oglum 26 aylık.Su an 35 yaşındayım 15 aydır adet goruyorum ama emziriyorum.Hic korunmuyorum ve hamile kalmiyorum.Ilki 4.ayda olmuştu.Emzirme 6 aydan sonra korumuyor ama ben neden hamile kalmıyorum.Evet canım yazıyorum hoşgeldin
Gördüm kuzum dün gece gelmişsin galiba , bnde gündüzleri işteyken burdayım . Ayy allah sahibine bağışlasın inşallah . Doktora tahlil falan verdin mi hiç ? Birde ovulosyon testi ile takip ettin mi ?Ben geleli bayağı oldu aslında ama gözden kaçtı mesajım.Bana yardım edin.Oglum 26 aylık.Su an 35 yaşındayım 15 aydır adet goruyorum ama emziriyorum.Hic korunmuyorum ve hamile kalmiyorum.Ilki 4.ayda olmuştu.Emzirme 6 aydan sonra korumuyor ama ben neden hamile kalmıyorum.
Bende burdayım her daim
kizlarrr nasilsinz canlar
ayy valla iş güç okul cocuklar derken öyle yapiyo z biseler bebeğim sizler napoynszBende burdayım napıyorsunuz bakalım ?
iş güç ev yemek çamaşır bulaşık bi de bebek te bunları yapıyom bndeayy valla iş güç okul cocuklar derken öyle yapiyo z biseler bebeğim sizler napoynsz
valla onu yapamiyom yav elimden ger iş geliyor bi onu beceremedim valla tabi son 3 yıldır beceremiyorum bi bebek yapamadım ☺☺☺☺☺iş güç ev yemek çamaşır bulaşık bi de bebek te bunları yapıyom bnde