- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
Günaydınnnn canım , e şimdi allah nasip ederse sezeryan mı olcak ?2normal 1 sezeryan kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnn canım , e şimdi allah nasip ederse sezeryan mı olcak ?2normal 1 sezeryan kuzum
Maydonoz çiğ yada suyunu kullanmayın bir de önermeyin , doktorlar maydonoz tüketmeyi gebelik düşünenler için ve gebeliğin ilk zamanları önermiyorlar. Düşük riskini arttırıyormuş özellikle maydonoz (ödem söktürücü olduğu için )birde kızlar incir prolaktin yüksekliği olanların kullanmaması geren birşey maydonoz ve kuru incir özellikle biliyorsunuz prolaktin yüksek olunca yine bebiş olmuyor
Baya çıtır
normal düşünüyordum ama çoğu kişi zararlı olur zorlama ile dikişler patlayabilir dediler gozum korktu ah ah hele olsunda hergun kusmaya rahatsız olmaya uyuyamamaya razıyım yeterki hayırlısı ile sağlıkla olsunda evet kuzum sezeryan olcam ama bu sefer belden uyuşmalı istiycemGünaydınnnn canım , e şimdi allah nasip ederse sezeryan mı olcak ?
yaa öylemiymiş. Bende ameliyatlıyım ya ondan didikliyorum seni . Sezeryan çok zor ya , belden iğne yapıldı bana da ayyy o iğnenin korkunçluğunu anlatamam bu yüzden çok korkuyorum hele o çektiğim acı , 1aydaiyileştim bennormal düşünüyordum ama çoğu kişi zararlı olur zorlama ile dikişler patlayabilir dediler gozum korktu ah ah hele olsunda hergun kusmaya rahatsız olmaya uyuyamamaya razıyım yeterki hayırlısı ile sağlıkla olsunda evet kuzum sezeryan olcam ama bu sefer belden uyuşmalı istiycem
aslında normal olacaktı ama ben oğlumu dünyaya getirirken ölümle burun buruna geldim çok ama çok zor geçtiği için sezeryan istedim oğlum 4.500kg doğduğu için çok yırtılma oldu ve çıkmadı çocuk zor dünyaya geldi o yüzden 3. sude kilolu doğar demişti doktor 37. haftada 3.650 gramdı kilo alır dedi doktor doğana kadr 4kiloyu geçer demişti bende sezeryan olayim dedim tmaam dedi oldum ama 3.780 gram doğdu kuzum belden uyuşmak istedim ama işl defa ameliyet masası ve o soğuk odayı görünce hem korkuheyecan hemde soğuktan titriyordum iğne kayiyordu olmadı uyusamadim bütün uyudum ama uyandığımda müthiş bir üşüme ve alt bölgemde ağrı vardi ilk gun. çok zordu ama cabuk toparladım ah ah şimdi hasretim o gunlerimeyaa öylemiymiş. Bende ameliyatlıyım ya ondan didikliyorum seni . Sezeryan çok zor ya , belden iğne yapıldı bana da ayyy o iğnenin korkunçluğunu anlatamam bu yüzden çok korkuyorum hele o çektiğim acı , 1aydaiyileştim ben
aslında normal olacaktı ama ben oğlumu dünyaya getirirken ölümle burun buruna geldim çok ama çok zor geçtiği için sezeryan istedim oğlum 4.500kg doğduğu için çok yırtılma oldu ve çıkmadı çocuk zor dünyaya geldi o yüzden 3. sude kilolu doğar demişti doktor 37. haftada 3.650 gramdı kilo alır dedi doktor doğana kadr 4kiloyu geçer demişti bende sezeryan olayim dedim tmaam dedi oldum ama 3.780 gram doğdu kuzum belden uyuşmak istedim ama işl defa ameliyet masası ve o soğuk odayı görünce hem korkuheyecan hemde soğuktan titriyordum iğne kayiyordu olmadı uyusamadim bütün uyudum ama uyandığımda müthiş bir üşüme ve alt bölgemde ağrı vardi ilk gun. çok zordu ama cabuk toparladım ah ah şimdi hasretim o gunlerime
ama varya en rahatı sezeryan ya ben hoc zorlanmadimAyy allah korusun ya doktorun uyarmış ne güzel, ben çocuk istiyorum ama sezeryan istemiyorum
hadi ya , normal doğumda da snrasında bi acı çekmiyon sanırım. Ben kist ameliyatı oldum ya el kadar kesiğim var , ameliyattan çıktıktan snra bende çok acı çektim , üşüdükçe ameliyat yerim acıdı , belden uyuşturdukları için bel ağrısı çok çektim, hemen ayağa kalkamadım ya unutamıyorum o zamanı ondan korkuyorumama varya en rahatı sezeryan ya ben hoc zorlanmadim
Tabi sen iyisini bilirsin cabım ama benim bi kaç kişiden duyduğumu söylemek istiyorum sana. Belden uyuşmalı anestezilerde hem anestezinin etkisini atman zor oluyormuş hem de kalıcı bel ağrıları yapabiliyormuş. Tüm durumları doktorunla konuşmanı tavsiye ederimnormal düşünüyordum ama çoğu kişi zararlı olur zorlama ile dikişler patlayabilir dediler gozum korktu ah ah hele olsunda hergun kusmaya rahatsız olmaya uyuyamamaya razıyım yeterki hayırlısı ile sağlıkla olsunda evet kuzum sezeryan olcam ama bu sefer belden uyuşmalı istiycem
hani benm amacım o ana tanıklık etmek evet bel ağrısı çok yapıyormuş bende duydum olursa yine genel anestezimi olayim acabaTabi sen iyisini bilirsin cabım ama benim bi kaç kişiden duyduğumu söylemek istiyorum sana. Belden uyuşmalı anestezilerde hem anestezinin etkisini atman zor oluyormuş hem de kalıcı bel ağrıları yapabiliyormuş. Tüm durumları doktorunla konuşmanı tavsiye ederim
23 kasımda adet oldum . 14. Gün bugün adet başlangıcındanTarihin ne zaman ovulasyon testine başladım bende yeni
Tabi sen iyisini bilirsin cabım ama benim bi kaç kişiden duyduğumu söylemek istiyorum sana. Belden uyuşmalı anestezilerde hem anestezinin etkisini atman zor oluyormuş hem de kalıcı bel ağrıları yapabiliyormuş. Tüm durumları doktorunla konuşmanı tavsiye ederim
Merhabalar canım hoşgeldin nasılsın ?Merhaba kızlar grubu görünce girmek istedim
Kızlar pek iyi değilim dün düşük yaptım moralim bozuk bende forumlara bakıyorum kafa dagitmak icinMerhabalar canım hoşgeldin nasılsın ?
Benimde 10. Gun23 kasımda adet oldum . 14. Gün bugün adet başlangıcından
Ne kadardır bekliyorsun hamiş olmayı :)Kızlar pek iyi değilim dün düşük yaptım moralim bozuk bende forumlara bakıyorum kafa dagitmak icin