♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

inşallah rabbim nasip eder. biz 3 yıllık evliyiz. 2 aydır deniyoruz , 2.adet tarihim geçt

çok çabalamışsınız er geç olacaktırAllahın izniyle , strese kapılmayın. dua edelim bol bol. peki ne zamandır deniyorsunuz ?
Canım ben 11 senedir korunmuyorum tam olarak 9 senedir uğraşıyorum bebeğim olsun die

Bende avokado tüketiyorum canım doğurganlığı arttırıyormus bide havuç duydum geçende yumurtlamaya yardımcıymıs 2 günde 6 7 havuç yemişimdir ve bugün ovülasyon testinde cift çizgiyi gördüm.şükür canım.birde eşlerinize keçi boynuzu pekmezi.yedirin çok şifalı
Bu ay ben eşime zencefil tozu ve harnup tozu ve pekmez bir kaşık yediriyorum bir hafta falan oldu bakalım ne olucak meryem suresini okuyan ark özgül adı allah razı olsun ondan birde bebeğin olursa niyet ettim üç gün oruç tutmaya dedi çok duygulandım inanki öğle deyince. Rabbim büyük bakalım

Canım ben 11 senedir korunmuyorum tam olarak 9 senedir uğraşıyorum bebeğim olsun die

Allahım en ummadıgınız anda sizi hayırlı sağlıklı bir yavruyla müjdelesin inşallah . yaşınız kaç bilmiyorum ama ümidinizi yitirmeyin, kendinizi yıpratmayın. belli ki bir sınavdan geçiyorsunuz . sabır sabır sabır diyelim ..

Bu ay ben eşime zencefil tozu ve harnup tozu ve pekmez bir kaşık yediriyorum bir hafta falan oldu bakalım ne olucak meryem suresini okuyan ark özgül adı allah razı olsun ondan birde bebeğin olursa niyet ettim üç gün oruç tutmaya dedi çok duygulandım inanki öğle deyince. Rabbim büyük bakalım
Umudunu yitirme canım herşeyin vakti zamanı var en güzel zamanda hayırlısıyla gelicek bebeklerimiz inşallah

Allahım en ummadıgınız anda sizi hayırlı sağlıklı bir yavruyla müjdelesin inşallah . yaşınız kaç bilmiyorum ama ümidinizi yitirmeyin, kendinizi yıpratmayın. belli ki bir sınavdan geçiyorsunuz . sabır sabır sabır diyelim ..
Yok hiç isyan etmedim rabbim bilir dedim bi çok insan inanmıyor ama ben inanıyorum hiç duydun. Mu bilmiyorum ümmi sübyan die kayınvaldem beni korluyordum hep okutmaya götürdü hocaya daha önce hiç duymamıştım belki inanmassın ama rabbimd çok şükürler olsun eski korkularım kalmadı belki vesile olur dedim

Canım internetten sipariş versene ben öle yaptım.ki çoğu kişi öle yapıyor hem fiyatı uygun eczanedekiler ateş pahası

kargoda bazen en üstte fatura oluyor ya orda içeriği yazıyor mesela kitap falan sipariş ettiğimizde. kargocunun göreceği şekilde yapıştırıyorlar :/ gizli sipariş yapılabliyor mu? adetim 2 gün gecikti , test için erken mi sizce . bi de bugün folik asit kullanmaya başladım doktor yazmıştı.

kargoda bazen en üstte fatura oluyor ya orda içeriği yazıyor mesela kitap falan sipariş ettiğimizde. kargocunun göreceği şekilde yapıştırıyorlar :/ gizli sipariş yapılabliyor mu? adetim 2 gün gecikti , test için erken mi sizce . bi de bugün folik asit kullanmaya başladım doktor yazmıştı.
Canım bunda çekinecek hiçbirşey yok sen yanlış birşey yapmıyorsun ki onları hiç düşünme en başta birde normalde adetlerin düzeli ise gebe olman yüksek yani tam 28 günde bir oluyorsan yada ilaç kullanmadıysan bir çok kadın problemlemi olamamasına rağmen gebe kalamıyor ama folic asit bile gebe kalmana yardımcı oluyor muş

Ben n11 den aldım canım sadece gönderici ismi yazıyor içeriği hiçbi şekilde yazmıyor rahat olablrsin hangi folik asidi içiyorsun ben bebiş denemede 3.ayımdayım ovülasyonu bu ay denedin ama pişmanım diğer aylar alsaymısım belki tutardı çünkü ne güzel gösteriyor canım telefondaki programlar hepsi yalan benim telefondaki uygulada bikaç gün önce yumurtlamam bitmişti sözde bugün bi test yaptım yeni yumurtluyorum şaka gibi ona güvensem bu ayda çöpe

ovulasyon testini bilmiyordum ben onu bi araştırayım öğreneyim. Allahım ne kdr bilgisizmmmm
Aslında bende ilk bebek beklerken bukadar bilgi değildim hiç bişey bilmiyordum sen yeni düşünüyorsun sanırım ama insan çok uğraşınca bebeği olsun die gördüğün tedavi ve kullandığın ilaçlar o sırada yaptığın araştırmalar insanı mecburen bilgili yapıyor inş sana da şifa olur bu bilgiler

Canım bunda çekinecek hiçbirşey yok sen yanlış birşey yapmıyorsun ki onları hiç düşünme en başta birde normalde adetlerin düzeli ise gebe olman yüksek yani tam 28 günde bir oluyorsan yada ilaç kullanmadıysan bir çok kadın problemlemi olamamasına rağmen gebe kalamıyor ama folic asit bile gebe kalmana yardımcı oluyor muş

her zaman düzenliydi, sonra ilk kez denedik, adetim 4 gün gecikti hamileyim sandım ama adet oldum. sonra yine denedik, bu sefer de yani bu ay 2 gün gecikti , bakalım ne olacak...

her zaman düzenliydi, sonra ilk kez denedik, adetim 4 gün gecikti hamileyim sandım ama adet oldum. sonra yine denedik, bu sefer de yani bu ay 2 gün gecikti , bakalım ne olacak...
Canım ilk hamile kalmak istedğin 6ay vücud kendini gebeliğe hazırlıyormuş ve altı ay bir hafta ileri atması normal karşılanıyor o yüZden bir hafta kadar bekleyip direk kan tahlili yapabilirsin

Birde hemen hemen her konu başlığında paylaştım inş sizede vesile olur isteğram da c life die bir macun var doktro çocuğu olmaz diyenlerin bile bebeği olmuş bir masip olmadı bana ama bir araştırın derim yorumları okusanız şaşırırsınız

Birde hemen hemen her konu başlığında paylaştım inş sizede vesile olur isteğram da c life die bir macun var doktro çocuğu olmaz diyenlerin bile bebeği olmuş bir masip olmadı bana ama bir araştırın derim yorumları okusanız şaşırırsınız

En güzeli keçi boynuzu pekmezi canım ya doğal doğal ne güzel çok duydum keçi boynuzunu tüketip şifa bulan denenmeli bence bu ay eşim kullanıyor benim

9BD12925-932B-4D58-BCC9-060BC1AE0F56.png Bak canım bu mesela biri yazmış kadına bunun gibi bir sürü yorum var bi bakın bence inş şifa olur

Aslında bende ilk bebek beklerken bukadar bilgi değildim hiç bişey bilmiyordum sen yeni düşünüyorsun sanırım ama insan çok uğraşınca bebeği olsun die gördüğün tedavi ve kullandığın ilaçlar o sırada yaptığın araştırmalar insanı mecburen bilgili yapıyor inş sana da şifa olur bu bilgiler

evet 2 aydır . ben de öyle düşündüm haklısınız

X