benım de bır kızım var ikinciyi istiyoruz ama 2 yıldır olmuyor bu ay doktor prowomen verdi bana eşime de prooxed plus bu ay olmassa ondan sonraki ay aşılama olacağım her ay belirtileri izlemek adet olmak baya yordu 2 yıldır boyleyim ne zormuş beklemek.... beni de ekler misin inşallah sizinle güzel hayırlı haberi alırım
Başınız sağolsun
Allah öbür dinyada buluştursun inşallah
Dile kolay biliyorum
Çok zor
İnşallah tez zamanda allah nasip eder eğer hayırlısıysa
Beni de ekleyebilirsiniz
Pek umudum yok ama olsun bakalım
TabikiAllah'tan umut kesilmez. Şöyle ki, lise bitince evlenen arkadaşlarım 10 sene denediler olmadı. Maddiyatları yoktu kredi çektiler tüp bebek yine sonuç olumsuz. En son tüp bebek denemeden aradan 2 yıl geçti ve sürpriz şekilde hamile kaldı ve nurtopu gibi kızları var :) İnsanın içi yanınca umutlar azalıyor biliyorum ve stres yaşıyor insan. O stresi engellemek de lazım bebek için.
Dualarımız hepimiz için,
benım de bır kızım var ikinciyi istiyoruz ama 2 yıldır olmuyor bu ay doktor prowomen verdi bana eşime de prooxed plus bu ay olmassa ondan sonraki ay aşılama olacağım her ay belirtileri izlemek adet olmak baya yordu 2 yıldır boyleyim ne zormuş beklemek.... beni de ekler misin inşallah sizinle güzel hayırlı haberi alırım
Merhababende varım. Bat 16 ağustos bekliyorum:) düşük sonrası bu ay korunmayı bıraktık
Aralik 14 de düşük yaptim ocak 10 adet oldum . Normal adet düzenimde olduDüşük sonrası ilk regl ne zaman oldu?
amin canım inşallahSarılacak bir evladınızın olması bile ne güzel. İnşallah ikincisi de olur. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin...
Arkadaşlar Merhaba,
Temmuz ayında yaptığım 5 aylık bebeğimin erken ölü doğumu sonrası tekrar anne adayı olmak, hayırlısıyla bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Ve 2019 yılına hamile girmek isteyen tüm güzel anne adaylarını ve hamilelik haberlerini görmek güzel olacak. Her bir hamile yeni bir umut olsun hepimize...
2018 Ağustos'tan itibaren, "hamile kalmak isteyen" ve "hamilelik müjdesi" verecek güzel anne adaylarını hep birlikte görüp hep birlikte seviniriz inşallah :)
Önümüzdeki 5 ay boyunca her hafta yeni umut yeni haberler bekleyelim
Anne olmak isteyen Güzel anne adayları ve güzel haberlerini bekliyorum...
Adaylarımız
@elaaaam
@nyks_42
@wiha02
@cherryup
Delirella
MLKn
@Kontess08
@zynpzn8989
@AleooVeraa
@asiyebilge
@tazegelincikk
@duskapani
M Muhendisella
Cascade_
mavi-hayal
Arkadaşlar Merhaba,
Temmuz ayında yaptığım 5 aylık bebeğimin erken ölü doğumu sonrası tekrar anne adayı olmak, hayırlısıyla bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Ve 2019 yılına hamile girmek isteyen tüm güzel anne adaylarını ve hamilelik haberlerini görmek güzel olacak. Her bir hamile yeni bir umut olsun hepimize...
2018 Ağustos'tan itibaren, "hamile kalmak isteyen" ve "hamilelik müjdesi" verecek güzel anne adaylarını hep birlikte görüp hep birlikte seviniriz inşallah :)
Önümüzdeki 5 ay boyunca her hafta yeni umut yeni haberler bekleyelim
Anne olmak isteyen Güzel anne adayları ve güzel haberlerini bekliyorum...
Adaylarımız
@elaaaam
@nyks_42
@wiha02
@cherryup
Delirella
MLKn
@Kontess08
@zynpzn8989
@AleooVeraa
@asiyebilge
@tazegelincikk
@duskapani
M Muhendisella
Cascade_
mavi-hayal
Ya ne bilim olmaması çok kötü olacağını bilmek bile güzeL gibime geliyor
Aralik 14 de düşük yaptim ocak 10 adet oldum . Normal adet düzenimde oldu
Beni de ekler misiniz? Aşilama olcam bu ay.
İyi geceler arkadaşlar bende 20temmuz 2017 de düşük yaptım 6 ay korun dediler korundum korunmayı bırakalı 8ay oldu ama tık yok daha biliyorum ki Rabbim en hayırlı zamanda verecek o yüzden sıramı beklemekten başka çarem yok... Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşaallah
Aynen öyle canım inşaallah çok beklemeden hayırla alırız güzel haberlerimizi :)Hepimiz için çok zor bu süreç... Ne yapalım, birlikte bekleyelim bu süreci. İyi haberler paylaşıldıkça birbirimize umut olacağız.
Evet ben acaba ne zsman olur uzun sürer mi diye dusunuyordum ama nornal adet suresinde oldumOlacağının garantisi Yok ki bir kez
Maşallah baya yakın zamanda olmuş
Size de geçmiş olsun sebebi neydi belli oldu mu sizin durumunuzunOlacağının garantisi Yok ki bir kez
Maşallah baya yakın zamanda olmuş