Ne bileyim canım san çok üzüldüm olsun diyerek gerekirse yatmalısın eşin yetişemiyor galiba nasipse yine olur canım sen vücudunu toparlamaya bak ne gerekiyorsa tedavi işe ol bı araştırdılar neden oluyormuş yazık bedeninde hırpalanıyor psikolojide etkileniyorUmarım annelik bana da nasip olur
İşten komple çıkamam cnm rapor alabilirim ancak, özel sigorta olmasa gittiğim doktorun vizitesi 650 TL, bana çok maliyeti. Doğumdan bahsetmiyorum bile. 4-5. Aydan sonra devamlı raporla olacak .
Ne bileyim canım san çok üzüldüm olsun diyerek gerekirse yatmalısın eşin yetişemiyor galiba nasipse yine olur canım sen vücudunu toparlamaya bak ne gerekiyorsa tedavi işe ol bı araştırdılar neden oluyormuş yazık bedeninde hırpalanıyor psikolojide etkileniyor
Hayırlısı ile olur inşaallah canım vardır bir sebebi de bazen onu anlayacak doktora dek gelemebiliyor insan bazen ummadığın yerde şifa bulabilirsin bakalım neden oluyor kasılmayı tetikleyen ne rabbim daha iyi bilir tabiLohusalık bitsin iki farklı riskli gebelik doktoruna daha gideceğiz ama pek ümidim yok. Bu kez erken Doğumda sorun kasılmayı hissedemememdi. Buna verilecek bir tanı tedavi yok ki cnm. Karnımdaki minik hareketleri hissedip o kasılmaları hissedememin açıklamas yok ne yazık ki... zaten 6 ay korunun dedi sezeryanlıykm diye minimum.
Hem fiziksel hem de ruhsal olarak yıpranıyor insan. Bir de bu kez abdominal serklaja döndü olay. Hayırlısı... çok yoruldum cnm
Hayırlısı cnm, ay sonu gideceğiz işte ne diyecekler bakalım... hayırlısıHayırlısı ile olur inşaallah canım vardır bir sebebi de bazen onu anlayacak doktora dek gelemebiliyor insan bazen ummadığın yerde şifa bulabilirsin bakalım neden oluyor kasılmayı tetikleyen ne rabbim daha iyi bilir tabi
Aleyküm selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın yaaaaa bayadır konuşmuyoruzSelamun aleyküm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Demek ki burdaymissinValla bana da bildirim geldi ben burdamiydim
2019u gectik bacim sen cocugu dogurmayi mi unuttun naptinDemek ki burdaymissin
2019 hamile olarak giremedim ama çıktım2019u gectik bacim sen cocugu dogurmayi mi unuttun naptin
Şaka bı yana bende hatırlamıyorum ama listede varım ilk sayfada bildirim de gelince slm vereyim dedimHic hatirlamiyorumama olsun size de yazarim
Cikmaya falan calisirsa geri ittirin2019 hamile olarak giremedim ama çıktım21e kadar tutmayı düşünüyorum nasipse bu sene pek hoş değil ortalık
Baktim da benim adim da yokŞaka bı yana bende hatırlamıyorum ama listede varım ilk sayfada bildirim de gelince slm vereyim dedim
Aynen canımBaktim da benim adim da yokdemek bi aralar yazmisim
Hayirla al kucagina insallah. Eee bari sohbet edek bebisin cinsiyeti neböyle bekliyorum
Amin sağolasın canım kızıma erkek kardeş geliyor nasipseHayirla al kucagina insallah. Eee bari sohbet edek bebisin cinsiyeti ne