AAAA cok üzüldüm cnm erken doğummu neden oldu gecen liste için konusuyorduk
Allah rahmet eylesin o senin iş öbür tarafta seffaatcin olacak Miss demek ki takdir ilahiRahim keseyi içerde tutmadı cnm, ne olduğunu anlayamadan suyum geldi Doğuma alındım.2 hafta sonra bebeğime oda bakacakken bugün namazını kılıp mezara verdik
Ah cnm insan acısından öbür tarafı düşünemiyorAllah rahmet eylesin o senin iş öbür tarafta seffaatcin olacak Miss demek ki takdir ilahi
Doğrudur kuzum da elden ne gelir kiAh cnm insan acısından öbür tarafı düşünemiyor
İkili test yaptırdım Sonic 1/1814 çıktı hekim normal ama istersen nifty testi var onida yaptırabilirsiniz ama onda da birşey çıkacağını düşünmüyorum ama sende kimyasal gebelik olmuştu bi bakalım ama birşey çıkacağını sanmıyorum dedi çokta pahalı ne yapacağımızı bilemiyoruz sizlerden bilgi almak istedim
İkili test yaptırdım Sonic 1/1814 çıktı hekim normal ama istersen nifty testi var onida yaptırabilirsiniz ama onda da birşey çıkacağını düşünmüyorum ama sende kimyasal gebelik olmuştu bi bakalım ama birşey çıkacağını sanmıyorum dedi çokta pahalı ne yapacağımızı bilemiyoruz sizlerden bilgi almak istedim
Başın sağ olsun canım seni anlayamam ama çok zordur kesinlikle. Ben 4 yıl vajinusmus illetiyle uğraştım yendim 1 senedir de bebeğim olmuyor. Hiç bir sorun yok. Öyle üzgünüm ki35 yaş altında doktor risk olasılığı düşük diyorsa nifty e boşa para vermeyin
Rabbim sabirlik versin cnm gene olur ins allahtan umudunu kesme cok uzuldum gerçektenRahim keseyi içerde tutmadı cnm, ne olduğunu anlayamadan suyum geldi Doğuma alındım.2 hafta sonra bebeğime oda bakacakken bugün namazını kılıp mezara verdik
Sağol canım...Rabbim sabirlik versin cnm gene olur ins allahtan umudunu kesme cok uzuldum gerçekten
Kimyasal gebelik yaşadığımı için bakalım dedi baktık çok şükür bişey çıkmadı35 yaş altında doktor risk olasılığı düşük diyorsa nifty e boşa para vermeyin
Başın sağolsun canım çok üzüldüm nedeni neymiş neden erken doğum oluyormuşBu konuyu geçen yıl bebeğimi erken Doğumla kaybettiğinde açmıştım. Tekrar hamile kaldım ve yine kaybettikAçımın tarifi yok...
Rabbim tüm hamileleri korusun...
Bu kez enfeksiyon Yoktu ama rahim keseyi dışarı itti, geri itemediler. Kasılmam olurmuş son ana gelene kadar ama ben kasılmayı hissetmedimBaşın sağolsun canım çok üzüldüm nedeni neymiş neden erken doğum oluyormuş
Çalışıyormuydun hamilelikte rabbim hayırlısını ile verir inşallah canım benim minnoşu izlerken bile gözlerim doluyor kimse Hasret kalmasın bu nimeteBu kez enfeksiyon Yoktu ama rahim keseyi dışarı itti, geri itemediler. Kasılmam olurmuş son ana gelene kadar ama ben kasılmayı hissetmedimiki erken Doğum sebebi de farklı yani.
Çalışıyordum da zaten bayram sonrası oldu çalışmıyorlarmış cnm...Çalışıyormuydun hamilelikte rabbim hayırlısını ile verir inşallah canım benim minnoşu izlerken bile gözlerim doluyor kimse Hasret kalmasın bu nimete
Amin canım ikitane şefaatçin seni cennette bekliyor inşaallah bu Dünyada destekçi olacak bir evladında olurÇalışıyordum da zaten bayram sonrası oldu çalışmıyorlarmış cnm...
Amin
Rabbim kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı... acısı derin
İnsan diğer tarafı hiç düşünemiyor ki acısındanAmin canım ikitane şefaatçin seni cennette bekliyor inşaallah bu Dünyada destekçi olacak bir evladında olur
Sabrın sonunda elbet evladını kucağına alacaksın dayanmaya çalış canım birdaha hamile kaldığında çalışma evde kendine çok iyi bakmalısınİnsan diğer tarafı hiç düşünemiyor ki acısındanherkes gibi anne olmak istiyorum ama iki kayıp...
Umarım annelik bana da nasip olurSabrın sonunda elbet evladını kucağına alacaksın dayanmaya çalış canım birdaha hamile kaldığında çalışma evde kendine çok iyi bakmalısın