- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
Kan değerlerine bakması gerekiyor canım bazı degerlere göre şudur diyebilir yada takib edilmesi gerekiyorda diyebilirNe gibi seyler isteyebilirki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan değerlerine bakması gerekiyor canım bazı degerlere göre şudur diyebilir yada takib edilmesi gerekiyorda diyebilirNe gibi seyler isteyebilirki
Anladım abla teşekkürlerKan değerlerine bakması gerekiyor canım bazı degerlere göre şudur diyebilir yada takib edilmesi gerekiyorda diyebilir
Rica ederim canım inşaAllah ilaçla çözülebilen birşeydirAnladım abla teşekkürler
İnşallahRica ederim canım inşaAllah ilaçla çözülebilen birşeydir
Canım başka birsey yapma sadece hoonlara odaklan sen testerdisli almaya bak hormonlar düzgün ç8karsa o lezyonda sorun olmaktan çıkarAytanesii abla ben buay sogan kürü yaptımya sence incir kürü de yapmalı mıyım
TamamdırCanım başka birsey yapma sadece hoonlara odaklan sen testerdisli almaya bak hormonlar düzgün ç8karsa o lezyonda sorun olmaktan çıkar
Amin hepimiz hamişiz diyelim sonunda çok az kişi kaldı başında çok azdık :)
Adet oldum canım ama çok az ilk defa böyle adet oldum ilk gün biraz 2.gün 1 ped bitti banyo falan yaptım dünden beri tek damla perşembe randevu aldım gidicem inşallah Dr dün devlet hastanesi ne gittim solda kist yok dedi herhalde kayboldu inşallah öyledirOnla bi ilgisi yok canım bende 4. Gün adet olurdum dogum kontrol hapı kullanırken bırakınca vücudun bir dengesi var normalde onun dışına çıkıyor istemeden o nedenden dolayı o ilaç izin verdiği zaman kanama başlar
Can8m adetle dökülüyor zaten kistten de korkmamak lazım benimde bi olmustu 18 yaşlarında iken adet ağrısı icin gittigimde doktor kist var ila vermoycem adetinde gelip lontrol edicem büyüme varmı küçülmüşmü diye dedi giti kendi kendine :) endişe etme kendine ywmene dikkat et belki ilaç yüzünden olmuştur vücut alışık değilya ondan ilacı tamamen b8raktın mıAdet oldum canım ama çok az ilk defa böyle adet oldum ilk gün biraz 2.gün 1 ped bitti banyo falan yaptım dünden beri tek damla perşembe randevu aldım gidicem inşallah Dr dün devlet hastanesi ne gittim solda kist yok dedi herhalde kayboldu inşallah öyledir
Amij ecmain inşaAllah canım bugünlerde biraz zorluyor beni :) bacağım uyusuyor elim ayağm şisiyor birde habire tekme yiyorum tekmeyi unutunca daha kötü oluyor habersiz isteyen herkese nasib etsin inşaAllah canımNe güzel yaaa Rabbim isteyen herkesin önce sağlıkla göbüşünü sonra kucağını doldursun inşAllaaahhh Beni de unutmasin :)
Amij ecmain inşaAllah canım bugünlerde biraz zorluyor beni :) bacağım uyusuyor elim ayağm şisiyor birde habire tekme yiyorum tekmeyi unutunca daha kötü oluyor habersiz isteyen herkese nasib etsin inşaAllah canım
Şuan içmiyorum 2 kutuyu almadım yarın Dr gidicem artık ne derse ona göre alıp devam ederim testere dişli aslan pençesine devam ediyorum 1 hafta falan kaldı bir ay ı doldurmayaCan8m adetle dökülüyor zaten kistten de korkmamak lazım benimde bi olmustu 18 yaşlarında iken adet ağrısı icin gittigimde doktor kist var ila vermoycem adetinde gelip lontrol edicem büyüme varmı küçülmüşmü diye dedi giti kendi kendine :) endişe etme kendine ywmene dikkat et belki ilaç yüzünden olmuştur vücut alışık değilya ondan ilacı tamamen b8raktın mı
Hormonlarına mutlaka baktır her adetinde canım tamam insülin direncine de baktır mutlaka inşaAllah herşey iyi olacakŞuan içmiyorum 2 kutuyu almadım yarın Dr gidicem artık ne derse ona göre alıp devam ederim testere dişli aslan pençesine devam ediyorum 1 hafta falan kaldı bir ay ı doldurmaya
Adet günün nezaman normalde canım mujtemelen yaklaşmışsındır adetlerini hesaplıyorsun dimiAytanesii abla benim adet gunum yaklastı galiba 3 gundur adet sancısı cekiyorum gögüslerimde sisti ve acıyo ama bugun sancı olmaya basladı göğüslerimde sence nedendir bu sancı
Benim adet tarihim biraz karışık abla hsg den bir hafta sonra kanama olmustu eger onu adet sayarsak 15 gün var. Oncekine gore sayarsak iki gün gectiAdet günün nezaman normalde canım mujtemelen yaklaşmışsındır adetlerini hesaplıyorsun dimi
Hsg ye göre ayarlama kendini normal adet tarihine göre ayarla ozaman nekadar kanaman olmustu kiBenim adet tarihim biraz karışık abla hsg den bir hafta sonra kanama olmustu eger onu adet sayarsak 15 gün var. Oncekine gore sayarsak iki gün gecti
5 gün kanama olmustu. Doktorda onu adet sayma demisti. 2 gun gecti o zaman adetimdenHsg ye göre ayarlama kendini normal adet tarihine göre ayarla ozaman nekadar kanaman olmustu ki
Ozaman test yapmalıson bdlkide ona bağlı bi gecikme olabilir fazla gecikirsen bal.kürü dene sakın adet söktürücü kullanma5 gün kanama olmustu. Doktorda onu adet sayma demisti. 2 gun gecti o zaman adetimden