Napıyosunuz kızlar ne var ne yok ne kadar sessizleşti buralar valla herkes yoğun galiba yada benim gibi herkesin kendine inancı kalmadı
bi haftadır kanamalardan beri hatta sürekli göğüslerim ağrıyo sızlıyo rahatsız etcek derece hatta şiş baya südyenlerim küçük gelmeye başladı sürekli uyuyorum başım dönüyo ama inanmıyorum bedenime olan inancımı yitirmişim inananamıyorum daha öncede benzer şeyler cok yaşadım ya psikolojikti yada kimyasaldı yine psikolojiktir belkide başka bi nedeni vardır bikmiyorum ama hiç test yapasım yok 15 20 gün gecikse bile test yapmayanları şimdi cok daha iyi anlıyorum önceden nasıl sabrediyorlar diye şaşıyodum şuan ben aynı noktadayım adetin 25.günündeyim hala yumurtlama olcak yumurtlama günlerim o kadar gecikiyo ki artık adet olurken yumurtladığıma inanmaya başladım çünkü geçen ay hiç şeffaf uzayan akıntım olmadı ne kadar koyu cıksada ovulasyon testleri ama ilk az az gelen kanamanın 4. Gunu kanama kesilip bol bi şekilde şeffaf akıntım oldu ertesi gun ve bi kaç gun az az kanama oldu gene zaten adet oldum asla diyemedim hiç adete benzemiyodu climen hapı bitmişti onun ara kanamasıydı sanırım hormon hapıydı cunku geçen aylar ki hibi takip etmiyorum artık myke olsaydım şimdiye bi sürü test yapmıştım beklicem artık rabbim verceği gunu saati biliyo boluna müdahale etmicem