- 29 Ağustos 2008
- 426
- 456
- 35
Tatlım ben yumurta takibi falan yapmadım ama muhtemelen adetin hemen bitiminde olduCanımm eski mesajını buldum erkek demisim demi rabbim hay8rlısı ile versin inşaAllah tek iliskimiydi merak eden olursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım ben yumurta takibi falan yapmadım ama muhtemelen adetin hemen bitiminde olduCanımm eski mesajını buldum erkek demisim demi rabbim hay8rlısı ile versin inşaAllah tek iliskimiydi merak eden olursa
Canım sende pko olabilir mi hormon tahlilin varsa atsana lekelenme genelde pkolularda oluyor adetin 3.günü hormin tahlili yaptırmalısın pko varsa erkenden inlem almalısonCanim knamam geldiadet oldum. Saglk olsn snraki aya kismet
Net görünüyor birtane daha yapmalıson inşaAllah hadi bakalımİyi geceler kızlar ilk yaptım negatifti bi 10 15 dk sonra baktım böyleydi sizde silik cizgi görebiliyor musunuz
Onla ilgilenme islerini hallet kendinide fazla düşunceye daldormana müsade etme ki stres yapma aman de elbet zamanı vardır yumurtlaması gec olupta erken iliskinile olanlarda var sen hiç kafanı yofma birazda ol diyen ol dedikten sonra biz istersek dinyayı verelim olsun diye olmazAynen öyle bende artık triplerdeyim o önemli 2 gunu kaçırttı bana ya bi de hamile değilsem seyret cümbüşü artık boykot ediyorum diyorum grevdeyiz diyorum her fırsatta iliştiriyom lafı
Evet canım erkek dônsmi ama yinede ite herşeyi rabbim daha iyi bilir bu sadece bi eğlence ha eger bi tutarlılığı varsada faydalanmaknisteyenlerde olabilir hayırlısı olsunTatlım ben yumurta takibi falan yapmadım ama muhtemelen adetin hemen bitiminde oldu
Bugun bat gunu kan verdim cnm sonuc negatif 4.4 çıktıNet görünüyor birtane daha yapmalıson inşaAllah hadi bakalım
Kan verdiginde nezamandı yumurtlamadan bazen oluyor öyleBugun bat gunu kan verdim cnm sonuc negatif 4.4 çıktı
Kan verdiginde nezamandı yumurtlamadan bazen oluyor öyle
Erken gebelik testimiydi o miratec demi bekle adet olamzsan tekrarlarson 4 az bir rakam degil yikselirse hamilelik netleşir zaten geç döllenme olmuş olabilirSimdi verdim cnm ne zmndi derken
Oncomed di cnm en son supheli iliski 3 ocakti belki erken davrandm tahlil icin bilmiorum beklicem belki de adet olcam hayrlisiErken gebelik testimiydi o miratec demi bekle adet olamzsan tekrarlarson 4 az bir rakam degil yikselirse hamilelik netleşir zaten geç döllenme olmuş olabilir
Daha çıkmaz acele etmişsin canım belkide geç döllenme oldu adet okmazsan bidaha yedt yaptırırsonOncomed di cnm en son supheli iliski 3 ocakti belki erken davrandm tahlil icin bilmiorum beklicem belki de adet olcam hayrlisi
İnşallah güzel haberler alırsınBeni de yaziniz :) 9 ocakta hasta olmam gerekliydi sabah test yapaaacagim :)
8 ocakta ilişkimiz olmuştu 9 ocakta pik oldu 10 ocakta siliklelmeye başladı bizim,sadeve 8 ocak doluydu 9 10 11 boş geçti malesef cok üzüldüm Bugun kuruyum gram akıntım yok hersey normal dün akşam cok ateş basması oldu hareket ettikçe sağ kasığıma sancı girdi hep artık benim yumurtlama devrim kapandı beklemeye girdim bat 23 ocak bakalım umudum yok bugun test bile yapmadım zaten nasip nasip nasip,diyorum ama güzelim gunleri kacırdım ya baya bi gıcık giderim ona
Cok haklısın canım ya zaten dengesiz adam korunmadı delirticek beni en sonunda yumurtlama testini görünce panik yapmış sanki hemen ertesi gun doğcak ya bebek korkmuş ondan demiş uzak durmuş ne diyim ki cocuk konusunda hep bi panikti zaten doğuncada pişman oluyo sonradan neden öyle yaptım diye istenmemezmi bu diyeOnla ilgilenme islerini hallet kendinide fazla düşunceye daldormana müsade etme ki stres yapma aman de elbet zamanı vardır yumurtlaması gec olupta erken iliskinile olanlarda var sen hiç kafanı yofma birazda ol diyen ol dedikten sonra biz istersek dinyayı verelim olsun diye olmaz
Çok saol canım,ya haklısın 2 3 gun attım tribi zaten o nasıl uzak durduysa bende durdum nasip artık aytenazminin dediği gibi oldurcak olan rabbim tek bi damlayla bile olduruyo takmıyorum kafama zaten acelem yok rabbim hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallahÜzülme. Allah bu belki o 1 günle bebişin gelcek Allahın hikmetinden sual olunmaz bende kaçırıyorum bazen yumurtlama günlerini eşimin annesi haftasonu bize geldiği için bazen en yüksek gün o anlar oluyo ama canımı sıkmıyorum bu ay olmaz belki öbür ay olcak sıkma tatlı canını. Tabi bikaç gün trip at trip atmak kadının 1.görevidir
Ozaman testleri görmesin sen dikkat et hamilesin sandı demeki neyse hay8rlısı böyle demekki canım olmazsa diğr ay denersin tek ilişki arada korunsu tabi onu biliyorsa sorun yok bazı erkekler ondanda anlamıyorCok haklısın canım ya zaten dengesiz adam korunmadı delirticek beni en sonunda yumurtlama testini görünce panik yapmış sanki hemen ertesi gun doğcak ya bebek korkmuş ondan demiş uzak durmuş ne diyim ki cocuk konusunda hep bi panikti zaten doğuncada pişman oluyo sonradan neden öyle yaptım diye istenmemezmi bu diye
Canım senin önveki hamileliğinde yatakta yatmakta zorlanıyormuydun ben uyuyamıyoru sabaha kadar en fazla 4 saat oda hep bölük bölük okadar yorgun uyanıyorum ki anlatamam dün biraz alışveiş yapayom dedim amerketleri gezdim görimcem ve tryzemle inanki gözlerim kapanıyor ama uyuyamıyorum deli oldum karnım sirekli ağrıyor gazm8dır nedir bilmiyorum hićrahat değilimCok haklısın canım ya zaten dengesiz adam korunmadı delirticek beni en sonunda yumurtlama testini görünce panik yapmış sanki hemen ertesi gun doğcak ya bebek korkmuş ondan demiş uzak durmuş ne diyim ki cocuk konusunda hep bi panikti zaten doğuncada pişman oluyo sonradan neden öyle yaptım diye istenmemezmi bu diye
İnşallah canım amin. Rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlerin kucağını doldursun tez zamandaÇok saol canım,ya haklısın 2 3 gun attım tribi zaten o nasıl uzak durduysa bende durdum nasip artık aytenazminin dediği gibi oldurcak olan rabbim tek bi damlayla bile olduruyo takmıyorum kafama zaten acelem yok rabbim hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
Sen nasılsın canım sende varmı birşey :) neler yapıyorsun yada birseyler yapmayı düşünüyormusun merak ettimSelam kızlar
Listede güncellenmeyen yeni hamilemiz var mı :)
Nasılsınız ses verin ?