- 25 Temmuz 2018
- 6.427
- 8.263
Hayırlı olsun cnm2019 a hamile girenlerden oldum. Bugün öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun cnm2019 a hamile girenlerden oldum. Bugün öğrendim
Kız şuan hamile degilsin daha dur yani ama vitamin eksikliği olabilir sinir sıkoşmasıda olabilir diyim :)2 3 saat oldu hala aynı 3 4 ay öncede olmuştu bi gun sürüp geçmişti sonra testlerim temiz cıktı aslında ama bakarım bi ara bende öyle çok çok rahatsız etcek kadar değil aynı elim ilk hamileliğimdede aynı şekil olmuştu ödemden demişlerdi o zaman harbiden ama çom şiştim 1parmağım,iki parmak kadar olmuştu
İnşallah canım bakalım nasip ya inşallah bugunude eşimin nazıyla kaçırmam bakalım zaten sağ kasığımda batma sancı oluyo bugun yine merakla bekliyorum akıntım da devam ediyo bu ay baya bi uzun sürdü yumurtlama dönemim bu kadar uzamazdı ilaçtan sanırımTeste göre çatlamış görünüyor ama 2 3 yumurtan varsa belki bi diğeri de bugünlerde çatlar canım bugün değerlendirmeye çalış inşAllah olur. Genelde 2 günde 1 ilişki öneriliyor yumurta 1 gün sperm 2 gün yaşarmış diye duydum.
Yok canım,tabikide hamilelikle alakası yok ama dediğin gibi illaki bi eksiklik vardır onu hamileliğe bağlarsam alın beni götürün artık yani akıl hastanesine daha bismillah yani dimiKız şuan hamile degilsin daha dur yani ama vitamin eksikliği olabilir sinir sıkoşmasıda olabilir diyim :)
İnşallah canım. Tam takmaycam derslerime evime yada başka hobiler edineyim iş arayım derken böyle rüyalar gördüm.İnşaAllah hamilesindir canım bende rüyamda gelinliğimi giydiğimi görmiştüm yorumu hamilelikti o ay hamilelik haberini almıştım :)
İnşallah canımAminnnn canm ne güzel dua oldu bu. Insallah gebelik haberleri de vericez bu ay.
İnşallah canım bakalım nasip ya inşallah bugunude eşimin nazıyla kaçırmam bakalım zaten sağ kasığımda batma sancı oluyo bugun yine merakla bekliyorum akıntım da devam ediyo bu ay baya bi uzun sürdü yumurtlama dönemim bu kadar uzamazdı ilaçtan sanırım
Bilmiyorum ki canım normalde vücut sıcaklığı düşmemesi gerek diye biliyorum ateş takibi yapanlar vardı amaİyi geceler kızlar bata son 1 gün var şu an acayip üşüyorum titriyorum çok tuhaf hiç bu kadar üşüdügumu bilmem içim donuyor sanki acaba hamilelik olabilir mi ki sanki herseyi ona bağlıyorum gibime geliyor düşünmeyim diyorum ama tuhaf şeyler oluyor bu ay
Ovulasyon yaptın mı sende yoksa akışına mı b8raktınİyi geceler kızlar bata son 1 gün var şu an acayip üşüyorum titriyorum çok tuhaf hiç bu kadar üşüdügumu bilmem içim donuyor sanki acaba hamilelik olabilir mi ki sanki herseyi ona bağlıyorum gibime geliyor düşünmeyim diyorum ama tuhaf şeyler oluyor bu ay
Bende bilemedim canım hayırlısıBilmiyorum ki canım normalde vücut sıcaklığı düşmemesi gerek diye biliyorum ateş takibi yapanlar vardı ama
Akışına bıraktım canım ovulasyon hiç kullanmadımOvulasyon yaptın mı sende yoksa akışına mı b8raktın
Grip falan mı oluyirsun yoksa dikkat et kendineBende bilemedim canım hayırlısı
Hayırlısı olsun canım nasipse olur sen telaş etme nezamandı yumurtlamanAkışına bıraktım canım ovulasyon hiç kullanmadım
Bilmem ki olabilir belki de herkrste salgın var aslındaGrip falan mı oluyirsun yoksa dikkat et kendine
Net bilmiyorum t takvime göre 31 tahmini yumurtlama diyorHayırlısı olsun canım nasipse olur sen telaş etme nezamandı yumurtlaman
O takvimler hep tutmuyor canım ben bal küri yaptım ine geldi mesela yedigimiz şeyler bile etkiliyor takib etmek lazım belirtilerideBilmem ki olabilir belki de herkrste salgın var aslında
Net bilmiyorum t takvime göre 31 tahmini yumurtlama diyor
Butun umutlarım 8 ocaktaki ilişkiye kaldı benim gıcık herif gene vazgeçti 3. Cocuktan koruncam ben diyo dün gecede bu yuzden olmadı küstüm bende bi kaç ay gene uğraş onun nazıyla işin yoksa moralim bozuldu cokHayırlısı canım inşallah tutmuştur yada bugün tutar
Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah canım hoşgeldinKizlar merhaba beni de araniza alir msnz 1.5 yil yasmin kullandiktan sonra biraktim bu 4 gundur calisiyoruz bakalim nasip
Bir ay sonra hamile kalmazsan hormon tedti yaptırmalısın canımKizlar merhaba beni de araniza alir msnz 1.5 yil yasmin kullandiktan sonra biraktim bu 4 gundur calisiyoruz bakalim nasip