- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duyduklarında napacaklar merak ediyorum bird ekızları evlat olarak bile görmüyorlar.olmasa birtane erkek olsun daha iyiymiş sanki kendileride kız degildi onlara öyke mi yapıldı herkese tüm eltilerine eltilerinin gelinleine bu erkek doğuramaz bak kesin kız falan filan küçik eltileri kız olursa çöpe bırakıcam gibi laflar duyuyorum sok oldum bu nas8l bi insanlıktor bildigin eski cahiliye ahlakı peygamberimiz siz hala eski cahiliye adetlerinimi yapıyorsunuz demesindende utanmıyorlar ayıp yazokNe kadar ayıp bişey ya yazık,kalıplarından utansınlar iyiki rabbim sana kız,evlat vermiş yoksa ellerinden kurtulamazdın herhalde
Allah iyiliğini versin kız bu gece bekliyodu garibim halbuki 2 gündür boştaydıkYanaştırma zaten otursun yerinde güçlensin spremleri zamanı gelince sen yanaşs8rsın olur biter belki yaron belki yarondanda yakın yine uzak tut ama
Yok canom bekleme yap testini sen sabahta 11 civaro yaparsın simdi catlamazsaBu testi 4 saat idrar tutup oyle yapmamız,lazım,dimi ya ben en son 6.22de yapmıştım o zamandan beri tutuyorum tuvaletim geldi illa 4 saat beklemek mi lazım ki
Ciddi diyorum beklesin dahada kuvvetlensin yüz verme çatlarsa yumurtan sende sal gitsinAllah iyiliğini versin kız bu gece bekliyodu garibim halbuki 2 gündür boştaydık
Böyle oldumu üzülüyorum,uzak oldukları ve kız cocuğunun olması senin için daha hayırlı bence kuzum rabbim seni onlardan korusun uzak,tutsunDuyduklarında napacaklar merak ediyorum bird ekızları evlat olarak bile görmüyorlar.olmasa birtane erkek olsun daha iyiymiş sanki kendileride kız degildi onlara öyke mi yapıldı herkese tüm eltilerine eltilerinin gelinleine bu erkek doğuramaz bak kesin kız falan filan küçik eltileri kız olursa çöpe bırakıcam gibi laflar duyuyorum sok oldum bu nas8l bi insanlıktor bildigin eski cahiliye ahlakı peygamberimiz siz hala eski cahiliye adetlerinimi yapıyorsunuz demesindende utanmıyorlar ayıp yazok
Aksine çok yakınım bebek erkek olsun diye bana tatlı yedirmeye çalısmalar bir görsen bend einsab8m ya sanki ben dedim sipariş verdimde kız olsun keşke kız olsa derdim belkide siparistir rabbime ettiğim dualarBöyle oldumu üzülüyorum,uzak oldukları ve kız cocuğunun olması senin için daha hayırlı bence kuzum rabbim seni onlardan korusun uzak,tutsun
Tabikide oyle kuzum inan bende önce rabbime sonrada ettiğim dualara güveniyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlsııylaAksine çok yakınım bebek erkek olsun diye bana tatlı yedirmeye çalısmalar bir görsen bend einsab8m ya sanki ben dedim sipariş verdimde kız olsun keşke kız olsa derdim belkide siparistir rabbime ettiğim dualar
Aytanesii benim yumurta,çatlamış,galiba yaaa
Evet çatlamışAytanesii benim yumurta,çatlamış,galiba yaaa
Amin canım herkese. K.b sınavlarım vardı pek giremedim bu hafta bitecek inşallah. Gittin mi naptın hayırlı haberlerle inşallahAmin cnm rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah gidicem işte olmadı başka doktorada gidicem
Canım epeydir giremiyordum cinsiyetin belli oldu mu ?Duyduklarında napacaklar merak ediyorum bird ekızları evlat olarak bile görmüyorlar.olmasa birtane erkek olsun daha iyiymiş sanki kendileride kız degildi onlara öyke mi yapıldı herkese tüm eltilerine eltilerinin gelinleine bu erkek doğuramaz bak kesin kız falan filan küçik eltileri kız olursa çöpe bırakıcam gibi laflar duyuyorum sok oldum bu nas8l bi insanlıktor bildigin eski cahiliye ahlakı peygamberimiz siz hala eski cahiliye adetlerinimi yapıyorsunuz demesindende utanmıyorlar ayıp yazok
Doktorum birdefa dedi kız diye ama değişmezse inşaAllah rabbim nasib etti okadar :)Canım epeydir giremiyordum cinsiyetin belli oldu mu ?
Sen neler yapıyorsun nasılsın varmı sende birşeyCanım epeydir giremiyordum cinsiyetin belli oldu mu ?
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 15 haftalık oldu çok şükür geçen hafta rahim ağzına dikiş atıldı ama bizimki göstermedi bir türlü bu cumartesi kontrol var inşallah onda söyler ne zaman tahminde bulundu doktorun ?Doktorum birdefa dedi kız diye ama değişmezse inşaAllah rabbim nasib etti okadar :)
Cuma günü canım normal haftasındanda iki hafta ileri den gidiyor sen hangi ay ve gün hamile kaldın biliyormusun tahmin yapalım senin icinAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 15 haftalık oldu çok şükür geçen hafta rahim ağzına dikiş atıldı ama bizimki göstermedi bir türlü bu cumartesi kontrol var inşallah onda söyler ne zaman tahminde bulundu doktorun ?
Rahimde düşiklikmü var canım annemede atmışlar küçik kardesime hamileykün sürekli düşük yapıyordu rabbim inşaAllah kucağımıza almayı nasib eder canım çok sevindim senin adına minnaklarla yaşıyoruz beni bu aralar biraz zorluyor can8acıtıyor veletAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 15 haftalık oldu çok şükür geçen hafta rahim ağzına dikiş atıldı ama bizimki göstermedi bir türlü bu cumartesi kontrol var inşallah onda söyler ne zaman tahminde bulundu doktorun ?