- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
Hadi inşaAllah canımTamam canm teşekkür ederim. Cuma günü ovulasyona da ilacıma da başlıycam. Yarın da klomen..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşaAllah canımTamam canm teşekkür ederim. Cuma günü ovulasyona da ilacıma da başlıycam. Yarın da klomen..
Ovulasyonuda burdan atarsın bakarız canım rabbim gönlündekini sana nasib eder inşaAllahTamam canm teşekkür ederim. Cuma günü ovulasyona da ilacıma da başlıycam. Yarın da klomen..
Ovulasyonuda burdan atarsın bakarız canım rabbim gönlündekini sana nasib eder inşaAllah
Tamam canım kebdini strese sokma tek tavsiyem sakin ol tamamAminnn canm inşAllahhh. Olur atarım, geçen ay 15. gün çatladı ama her ihtimale karşı 5. gün başlıyorum yapmaya.
Tamam canım kebdini strese sokma tek tavsiyem sakin ol tamam
Kendini nasıl sakin tutabiliyorsan öyle birsey yap mesela bir eğlence bul kendine olmadı eğlenceli video izle olmadı gez dolaş örgü yetenegin varsa dene yoksa iğrenmek istersende videolardan dene mesela örgü ile oyuncak bebek yapımı falan öğren vakit ozaman kadar gelir hemdeOlmuyo canm ya. Ay içinde sakin olsam da günüm yaklaştıkça bi stresli bekleyiş başlıyor.
Canım en son nezaman lavaboya gittin birde az sıvı tiket test doğru çokmaso içinKızlar bu ovulasyonu nasıl,kullanıyosunuz bana bi mzet geçerseniz cok makbule geçer ya ben nasıl kullanayım
Sıvı alomo fazla yapdonsa hemen yapma yapmadonsa birtane dene ama bir saat sonra falan denesende olur simdi denesende olmadı aksamda denersin heran çatlama olabilir geciktin yapmaktaya yad ahemen yap birtaneBu arada bugun bana ateş basmaları geliyo bi anda bi ateş basıyo kulaklarım yüzüm falan yanıyo cayır cayır
Kendini nasıl sakin tutabiliyorsan öyle birsey yap mesela bir eğlence bul kendine olmadı eğlenceli video izle olmadı gez dolaş örgü yetenegin varsa dene yoksa iğrenmek istersende videolardan dene mesela örgü ile oyuncak bebek yapımı falan öğren vakit ozaman kadar gelir hemde
Kızlar bu ovulasyonu nasıl,kullanıyosunuz bana bi mzet geçerseniz cok makbule geçer ya ben nasıl kullanayım
Elbet olması icin rabbimin belirlediği zaman vardır canım üzme kendiniÇalışıyorum zaten aslında iş olduğu sürece biraz daha iyi oluyo ama yinede çevreden birilerin hamileliğini duyduğumda öğrendiğimde o kadar üzülüyorumki kendi adıma, hamile olan kişi için seviniyorum tabiki. Ama işte Rabbim nasip etsin güldürsün yüzümü de inşAllah.
Testlerim geldi şimdi en son 3 4 saat önce gittim tuvalete cokta su sıvı içmedim bugun oyle heleki son 3 4 saattir hiç içmedim şimdi yapsammı bi taneCanım en son nezaman lavaboya gittin birde az sıvı tiket test doğru çokmaso için
Bidaha yap yatmadan canım belkide çatlıyordurSon hali kızlar baya,koyu ya dimi
Kasığımı çimdikliyolar sanki içerden böyle bi his genellikle oluyo hep yumurtlama zaöanımda ama ben tutturamıyodum acaba çatlama belirtisi olabilir mi ki bugün hasta gibiyim cok bitkinim başım cok ağrıyo ya inşallah tuttururum testleri cok beğendim bu arada tam benlik cok severim test yapmasını ya teste doycam bu ayBidaha yap yatmadan canım belkide çatlıyordur