- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.789
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım her kadında aynı olmaz kimi erken olur kimi geç olur 14.gün sabit değil yani adet döngüne bağlı . Bi önceki postta paylaştım testi bakabilirsinHı yumurtlama testi de mi var o nasıl oluyor zaten 14 .gün yumurtlama değil mi
Bence en güvenilir sonuç ovulasyon testi olur ama yine de sen bilirsin .Benim adetim bir 30 günde bir bir 34 günde bir oluyor takvimin uygulaması tam olararak doğru bulur mu yumurtlama gününü
Diğer ay olmadı test yaparım garanti olsun canım teşekkürlerBence en güvenilir sonuç ovulasyon testi olur ama yine de sen bilirsin .
Koyulasmasıno beklemeye gerek yok canım hamilesin kan vermem gerek zadece netleştirmek içinKızlar bugün 15. Günüm sanırım ovu. Testi bugün pik yaptı daha da koyulaşır mı acaba ?
Bu hamilelik testi değil canım keşke öyle olsaydı havalara uçardım . Bu sana bahsettiğimiz yumurtlama yani ovulasyon testi bu günlerde yumurtlayacağımı haber veriyor :)Koyulasmasıno beklemeye gerek yok canım hamilesin kan vermem gerek zadece netleştirmek için
bence pozitif canım benim ki hiç bu kadar koyu olmadi bir de akşam yaparsınKızlar bugün 15. Günüm sanırım ovu. Testi bugün pik yaptı daha da koyulaşır mı acaba ?
Akşamları gündüz kadar koyu çıkmıyor ama yapıyorum yine de . Bu akşam bi düğüne katılacağız inşallah gün boş geçmez yoksa yazık olurbence pozitif canım benim ki hiç bu kadar koyu olmadi bir de akşam yaparsın
Anladım canım inşallah biran önce oluruz hamişBu hamilelik testi değil canım keşke öyle olsaydı havalara uçardım . Bu sana bahsettiğimiz yumurtlama yani ovulasyon testi bu günlerde yumurtlayacağımı haber veriyor :)
İnşallah canım benimAnladım canım inşallah biran önce oluruz hamiş
Kaç kullanımlık canım Bu testİnşallah canım benim
Ben Flo diye bir uygulama var onu kullanıyorum ama döngü uzunluğuna göre değişir yumurtlama günü. Bazen 2-3 gün sapma oluyor. Çünkü bazen 26 günde bazen 28 günde geliyor o yüzden kesin olmaz hiçbir uygulama. Adet başlangıcından 14 gün sonra değil de bir sonraki adetten 14 gün önce oluyor yumurtlama o yüzden kesin bilgi elde edemiyoruz. Ne zaman başlayacağını bilmediğimiz için.Ben ovülasyon testi kullanmayı düşünmüyorum şimdilik çünkü ben yumurtlama gününü uzayan şeffaf akıntıdan anlıyorum. Birkaç ay öyle denemeyi düşünyorum bakalım.Amin canım Bu arada adet takvimi yüklediniz acaba hangisi ni yüklediniz oradan yumurtlama takip edeyim
Canım ben internetten sipariş vermiştim laboquick diye 40 lı olanı almıştım yanında da 5 tane ultra erken gebelik testi hediyeydi :) çeşitli alışveriş sitelerinde satılıyorKaç kullanımlık canım Bu test
Ben kilo veriyorum diyette yapiotum gifor kullaniorum ayriyetten ins düşer bnmde sinirim bozuluyotBende de insülin direnci var tedavi oldum ve bitti. Büyütülecek bir şey değil. Sıkı bir diyet ve diyabet hapıyla düşüyo zaten
Evet canım internetten baktığımda gördüm teşekkürler bende alırımCanım ben internetten sipariş vermiştim laboquick diye 40 lı olanı almıştım yanında da 5 tane ultra erken gebelik testi hediyeydi :) çeşitli alışveriş sitelerinde satılıyor
Ben kilo veriyorum diyette yapiotum gifor kullaniorum ayriyetten ins düşer bnmde sinirim bozuluyot