- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
12 haftalıkmo oldun sende :) biz takvimden inde gidiyoruz biraz aynı olacaktık yoksa :))ayy o doktoru boğasım geldi valla gerekirae başka doktora giderim banane arkadaş söylesin elim eşyalara gidip gidip geliyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 haftalıkmo oldun sende :) biz takvimden inde gidiyoruz biraz aynı olacaktık yoksa :))ayy o doktoru boğasım geldi valla gerekirae başka doktora giderim banane arkadaş söylesin elim eşyalara gidip gidip geliyor :)
Haber edersin inşaAllah Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaAllahSabah yapcam gene ilk idrarla aynen
11+3 günlük canım :)12 haftalıkmo oldun sende :) biz takvimden inde gidiyoruz biraz aynı olacaktık yoksa :))
Takviminde 12 diyor da :) maşaallah nub teorisine baktırdon mı cinsiyet icin doktorlar cok ketun taramayı yapan dokira sordum bir sonra dedi kendi doktorumda baskası bakmış dedi kızdı ama o ultrasona göre erkek olma ihtimali cok yüksek hayırlı olan olsun inşaAllah da insan merak etmiyor da değil demi varmı ultrasonun11+3 günlük canım :)
var canım bugünden :)Takviminde 12 diyor da :) maşaallah nub teorisine baktırdon mı cinsiyet icin doktorlar cok ketun taramayı yapan dokira sordum bir sonra dedi kendi doktorumda baskası bakmış dedi kızdı ama o ultrasona göre erkek olma ihtimali cok yüksek hayırlı olan olsun inşaAllah da insan merak etmiyor da değil demi varmı ultrasonun
Atayımmo sayfaya iznin varmı :)var canım bugünden :)
at canım nereye atıcan :)Atayımmo sayfaya iznin varmı :)
Linki vericem bakarson kraya istersen sen at ne dersin bende bakayım ne diyorlar diye :)at canım nereye atıcan :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/ bak burası Canım istersen at istemezsen ben atayım :))at canım nereye atıcan :)
attım bebeğim bakalım ne diyecekler :)https://www.kadinlarkulubu.com/foru...genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/ bak burası Canım istersen at istemezsen ben atayım :))
Bana erkek gibi geldi bakalım onlar ne diyecek :)))attım bebeğim bakalım ne diyecekler :)
kıza benziyo dedi doktor bende erkek hissediyorum :)Bana erkek gibi geldi bakalım onlar ne diyecek :)))
Ben acemiyim ama kızlar iyiler bu konuda muhtemelen adet tarihini yumurtlamanı döngünide soracak :)kıza benziyo dedi doktor bende erkek hissediyorum :)
haftaya ikili sonucum çıkacak doktoru sıkıştıracam valla baksın :) bende az çok nub anlıyorum nub'a göre ben erkeğim diye bağırıyo :)Ben acemiyim ama kızlar iyiler bu konuda muhtemelen adet tarihini yumurtlamanı döngünide soracak :)
Aynen orda bilgiler adlı kisiyi etiketle daha çabuk cevap verirler doktorlar böyle ya :)haftaya ikili sonucum çıkacak doktoru sıkıştıracam valla baksın :) bende az çok nub anlıyorum nub'a göre ben erkeğim diye bağırıyo :)
adı bilgiler miAynen orda bilgiler adlı kisiyi etiketle daha çabuk cevap verirler doktorlar böyle ya :)
Eet adı bilgiler etiketle baksonadı bilgiler mi
İnşallah canım amin saol kafam rahat değil son gunlerde allak bullak oldum inan noluyorum bilmiyorum akıntılar silik çizgiler geç gelen yumurtlamamı yoksa hamilelik mi hiç anlamadım salı gunu hastaneye gidicem artık hayırlısıyla
Amin canim insallah rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin.Rabbim nezamn vereceğini cok iyi biliyor. Biz kadınlar dışarıya yansıtiyoruz , eşlerimiz erkekliğin verdiği gururla kendilerini bir nevi geri çekiyorlar. Emin ol esin de en az senin kadar korkuyordur. Rabbim en kısa zamanda bu dünya da rizki olan hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eder.
Rabbim ol deyince hersey olur bellimi olur canim kotu dusunme belki hamilelik icin haxirliyo rahim kendini bende 1 defa gecikme yasadim gecen sene rahim flimi cekildigim ay o kadar umutlu gitmistim ki kan vermeye kesin hamileyim diyw aldim sonucu negatif dunyalar basima yikilmisti aglamaktan helak olmustum sonraki ay 1 gun gecikmeyle ama baska bisey icin hastaneye gittigimde hic beklemedigim bir anda hamile oldugumu ogrenmistim. Rabbim yeterki ol desinSelam kızlar.
Benim adet döngülerim hep 23-25 gün arası. yumurtlama döneminden sonra hep hangi gün adet olacağımı bilirim. Bu ay 23. gün adet olmam gerekiyordu, bugün 25. gün yani benim hesaplarıma göre 2 gün geçti, hala gelen giden yok.
Doktorum bana 50 tane kusur saydı, sizlerle paylaşmıştım. Hamile kalmam 10000de 1 ihtimalmiş. Acaba kist adet gecikmesi yapar mı? 25 günden uzun sürmedi hiçbir döngüm çoook uzun zamandır. Başka zaman olsa hemen heveslenmiştim, şimdi sadece korkuyorum kist mi yapıyor gecikmeyi diye