- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazla bekleme Canım bal kürü kullan zararı olmuyor nede olsa bak bende iki ay olmadım nerdeyse tüm belirtiler vardı agrilar su gibiler inan kafamada takmış degildim memlekette fındık tolamaya gitmiştim 20 gün orda kaldım ama olmadım o arada testeredisliyide kullanıyordum da hamileysem diye bırakmak istemedim bile bozuktu tahlillerim hamileliğe yoramadm bile ama unutma hamilelikbelortisi her yaşayan hamile olmayabiliyor doktora gidicen sana adet söktürici verecek yani hormon sen bal kürine basla inan zararı yok salıya kadar adetin gelemzse anla ki hamilesin balda işe yaramaza var birşey:)Bat günümde ve öncesinde bi çok adet belirtim vardı ama hepsi kayboldu bigün sonra
ikili için ensesini ölçmesi lazımdı şükür ölçebildik dönmüştü yaramaz :) cinsiyete bakmadı aşırı katı o konuda 16dan önce söylemiyoAy canım ne güzel ya bakalım gösterecek mi bu defa çok güzel heyecanlar bunlar maşallah maşallah
İçinde tarcın varya riske atmak istemiyorum ya salı kan tahlilim negatif cıkarsa salı gunu başlıcam bal kürüne kesin aklımda zatenFazla bekleme Canım bal kürü kullan zararı olmuyor nede olsa bak bende iki ay olmadım nerdeyse tüm belirtiler vardı agrilar su gibiler inan kafamada takmış degildim memlekette fındık tolamaya gitmiştim 20 gün orda kaldım ama olmadım o arada testeredisliyide kullanıyordum da hamileysem diye bırakmak istemedim bile bozuktu tahlillerim hamileliğe yoramadm bile ama unutma hamilelikbelortisi her yaşayan hamile olmayabiliyor doktora gidicen sana adet söktürici verecek yani hormon sen bal kürine basla inan zararı yok salıya kadar adetin gelemzse anla ki hamilesin balda işe yaramaza var birşey:)
İlaç verirse napıcan testeredişliye basla bari hrmonel olarak bir bozulma varsa yada strese bağlıysa inşaAllah birşey yoktur ya bende çok stres yapmıştomİçinde tarcın varya riske atmak istemiyorum ya salı kan tahlilim negatif cıkarsa salı gunu başlıcam bal kürüne kesin aklımda zaten
Bende ense ölçümü yapılmadı test temiz çıktı ama kaşontıdan dolayı baska doktora gitmiştim kendi dokoruma sonuçları gösterdim kızdı bana ultrasona almado bakmoşlar zaten dedi dedim ultrasona almoycakmısınız kaynanam yüzinden azar işittim ya sinrim tepeme çıktıikili için ensesini ölçmesi lazımdı şükür ölçebildik dönmüştü yaramaz :) cinsiyete bakmadı aşırı katı o konuda 16dan önce söylemiyo
Buay hiç stres yapmadım ama bilmiyorum ki geçen aylardan daha rahattım anlamadım söktürücü düzenleyici falan verirse almıcam hiç dediğin gibi bal kürü testeredişli alcam kullancam cok kullaandım düzenleyici ilaç asla bi işe yaramadıİlaç verirse napıcan testeredişliye basla bari hrmonel olarak bir bozulma varsa yada strese bağlıysa inşaAllah birşey yoktur ya bende çok stres yapmıştom
geçiyo geçiyo bak az önce girdim amuda kalkmış naptıysak dönmedi çok inatçı koridorda yürüyorum tekrar alcak :)
zaten çok hareketli diye ensesini ölçemiyoDoktora girmeden çikolata ye 10 dakıka önce kupür kıpır okuyor
önemli olan kan sonucu zaten canımBende ense ölçümü yapılmadı test temiz çıktı ama kaşontıdan dolayı baska doktora gitmiştim kendi dokoruma sonuçları gösterdim kızdı bana ultrasona almado bakmoşlar zaten dedi dedim ultrasona almoycakmısınız kaynanam yüzinden azar işittim ya sinrim tepeme çıktı
Tedtini tekrar nezaman yapıcanBuay hiç stres yapmadım ama bilmiyorum ki geçen aylardan daha rahattım anlamadım söktürücü düzenleyici falan verirse almıcam hiç dediğin gibi bal kürü testeredişli alcam kullancam cok kullaandım düzenleyici ilaç asla bi işe yaramadı
Aynen Canım da ne bileyim bidaha görmek istedim doktorlar çok kaprisli ya aman kimse ile paylaşam8yorlar hastalarını :) sinirlerimi bozduönemli olan kan sonucu zaten canım
Hadi ya :)) benim anneme doktoru hiç söylememiş doğunca öğrenmiş annem o derece yani:)) seninki en azından 16 hafta diyor:) sağlıkla doğsun da canım inşallah:)ikili için ensesini ölçmesi lazımdı şükür ölçebildik dönmüştü yaramaz :) cinsiyete bakmadı aşırı katı o konuda 16dan önce söylemiyo
Yarın sabah yapayım dedim bi gün geçsin aradan bi dedim aslında bugun yapcaktım ama yapmadım daha yeni yaptım diyeTedtini tekrar nezaman yapıcan
ayy o doktoru boğasım geldi valla gerekirae başka doktora giderim banane arkadaş söylesin elim eşyalara gidip gidip geliyor :)Hadi ya :)) benim anneme doktoru hiç söylememiş doğunca öğrenmiş annem o derece yani:)) seninki en azından 16 hafta diyor:) sağlıkla doğsun da canım inşallah:)
Yarın yap ozaman Canım inşaAllah hayırlı bir sonuc olur senin icin sabah mı yapıcanYarın sabah yapayım dedim bi gün geçsin aradan bi dedim aslında bugun yapcaktım ama yapmadım daha yeni yaptım diye
değiştir canım kendini iyi hissettiğin doktora gitAynen Canım da ne bileyim bidaha görmek istedim doktorlar çok kaprisli ya aman kimse ile paylaşam8yorlar hastalarını :) sinirlerimi bozdu
Ay di mi ya ben de diyorum hemen büyüse de bir şeyler alsam diye:) haftalar geçmiyor bana:))ayy o doktoru boğasım geldi valla gerekirae başka doktora giderim banane arkadaş söylesin elim eşyalara gidip gidip geliyor :)
Sabah yapcam gene ilk idrarla aynenYarın yap ozaman Canım inşaAllah hayırlı bir sonuc olur senin icin sabah mı yapıcan
değiştir canım kendini iyi hissettiğin doktora git