- 25 Temmuz 2018
- 6.427
- 8.263
Canım bende seni merak ediyordum benim yumurtlama donemim senin adetin ortalama ayni zamana denk geliyo ben adet oldugumdada senin yumurtlama donemine denk geliyo bu sabah aklima geldi acaba adet oldun mu diye malesef olmussun rabbim tez zamanda sanada isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin insallah. Malesef erkekleri bende anlayamiyorum bende ovulasyon yaptim sali cok koyuydu degerlendirdik ama dunku yani carsamba daha koyu cikti ve seffaf akintim cok oldu esim yine sacma sapan seylere takiliyosun falan deyip hic orali olmadi dun yumurtlama gunum bos gecti belki diyorum bir gun oncesi oldugu icin sans vardir ama onun bu tavirlari beni daha cok uzuyo simdi bu aksami degerlendirsek hem birgun arayla olmus olur diye dusunuyom ama nasil tepki verir yada nasil yaklasicam bilmiyorum. Rabbim hepimiz icin hayirlisini versin ins.
Çok mu geriyorum kendimi sorun beynimde mi
Çok mu takıyorum bilmiyorum cidden
Artık regl olacağım da belli olmuyor erken Doğum sonrası o klasik yoğun belirtiler kalmadı da
Bir bakıyorum regliyim
İsyan etmiyorum ama çok yorgunum içsel olarak
Hayatımı hamile kalırsam yapamam edemem gidemem herşeyi ona göre ayarlamaya çalıştım.
Hayat kalitem düştü resmen. Ne zaman olacağı belirsiz yahut olacağı...
Artık hiçbir şey takip etmeyeceği. Nasipte varsa oluyor haberin bile olmadan
Sizlerin iyi haberlerini takip edeceğim cnm