- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
Canım ben iki ay adet olmadm sibirlerim bozuldu dedim bunu düzene koyma vakti geldi ben sabırsız biriyim oyüzden sizin gibi bekleydmem düzelir elbet diye bu denge bir bozulunca daha düzelmiyor gecikmesi hiç iyi değil hormonların dengeside bozuluyor ama bal küri adeti öne getirip yumuetlama tarihinide öne çekiyir bu nedenle bir taşla kaç kuş vurdum bilemiyorum daha adet olmadm kuş mu vurdum baska birwmi bilmiyorum ama minnak bire vurmusum :))) bsn yaşımda 31 o nedenle birşeyleri gecikmesi beni deli ediyor ben bu yola kadar adet gecikmesi yaşamadm hiç ve yaşamakta istemem orta yaş grubuna girerken insan tamamen değişiyor yeni bir ortam yeni bir hayat herşey yeni eskiye dair hic birşey kalmadı etrafomda bu nedenle çevreye aloşma zor oldu bu zorlugun farkında olup bir yıl korunma kararı almoştım ama sonrasonda sorun olmasondada çok korkmuştum sorun oldu ama hamdolsun derdi veren Rabbim dermanını geciktirmeden verdi ilacı bıraktom üçüncü ay hamile kaldım adet olmadığom iki ayda ici deydi hamdolsunArkadaşlar birde bal çörek otu tarçın karışımında çörek otu tozumu kullanıyorsunuz yoksa çörek otunu taneli olarak koyup dişinizle yerken eziyomusunuz