- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı inşallah cnm :))Bata son 14 gün bklm geri sayıma basladim yine :)
Hepimizin hakkında ins cnmHadi hayırlısı inşallah cnm :))
Nezaman çokarmış demediler mi normalde 1 saate çıkıyor ama bazen yarım saat sarkabiliyor bende baş ağrısondan uyuyamadmCanım kan verdim aöa sonucu hala çıkmadı sonuç bekliyorum
Geçmiş olsun cnm yaNezaman çokarmış demediler mi normalde 1 saate çıkıyor ama bazen yarım saat sarkabiliyor bende baş ağrısondan uyuyamadm
Sağolasın Canım yirmilik dislerim ağrı yapıyor çektiremedim de hamilelikten dolayı aslonda midem bulanmasa doktordan izin almıştm çektirebilirsin dedi ama bulantilardan ağzoma birşey girmeyi bırak konuşamıyorum bile bi geçse bulentılar hemen gidicem çektirmeye üçtane kaldı cskilecek birini daha önce çektirmiştim birşeye yarıyorlar gibi 4 tane çıktı biri yarım çikamamış damakta yatıyor terse doğru sabrediyorum ilaçta alamıyorumGeçmiş olsun cnm ya
O cok zor ya benimde hep hamileyken yirmiliklerim cıktı yemek yiyemezdim acısından zor oluyo baya zaten hamileyken illa ddişler kkendilerini belli ediyolarSağolasın Canım yirmilik dislerim ağrı yapıyor çektiremedim de hamilelikten dolayı aslonda midem bulanmasa doktordan izin almıştm çektirebilirsin dedi ama bulantilardan ağzoma birşey girmeyi bırak konuşamıyorum bile bi geçse bulentılar hemen gidicem çektirmeye üçtane kaldı cskilecek birini daha önce çektirmiştim birşeye yarıyorlar gibi 4 tane çıktı biri yarım çikamamış damakta yatıyor terse doğru sabrediyorum ilaçta alamıyorum
Benim yeni çıkmıyor aslındada eşim götüremedi yogundu baya ama simdi çok pişman keşke götirrydim sanabu acıları yaşatıyorum diyor nasip napalım kadonlar kadar sabırlı varlok varmı Rabbim hariçO cok zor ya benimde hep hamileyken yirmiliklerim cıktı yemek yiyemezdim acısından zor oluyo baya zaten hamileyken illa ddişler kkendilerini belli ediyolar
Benim yeni çıkmıyor aslındada eşim götüremedi yogundu baya ama simdi çok pişman keşke götirrydim sanabu acıları yaşatıyorum diyor nasip napalım kadonlar kadar sabırlı varlok varmı Rabbim hariç
Ben herşeyi üst üste yaşamaya öyle aloştım ki şaşırmıyorum Canım başondan beri göriyorsun kanama olur onla beraber grip oksürik fena başladı bulantıda sırada nevar derken bu başladı bakalom daha neler olacakÖyle tabi ya nasip böyleymiş olsun canım ya baş ağrısıyla ikisi bir baya bi yıpratmıştır seni bide bulantı üstüne
Rabbim beterinden korusun canım allah korusun yaBen herşeyi üst üste yaşamaya öyle aloştım ki şaşırmıyorum Canım başondan beri göriyorsun kanama olur onla beraber grip oksürik fena başladı bulantıda sırada nevar derken bu başladı bakalom daha neler olacak
Aynen Canım napalım ya bu kıxdan hala ses çıkmadı nerde kaldı ki sonucu daha gelmedi herhalde merak ettimRabbim beterinden korusun canım allah korusun ya
Günaydın bende merakla bekliyordum sonucunu Allah tan hayırlısı cnmGünaydın kızlar sonuç çıkmış ama sisteme yansımamıştı. Değer 0.9 a düşmüş sağlık olsun artık hakkımızda hayırlısı..