- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 30
Yok kuzum kamerada gözükmüyo ki denedim çoktan denemem mi hiçÖyle deme kız nasip işi bu belki bu defa vardır atsana testini bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum kamerada gözükmüyo ki denedim çoktan denemem mi hiçÖyle deme kız nasip işi bu belki bu defa vardır atsana testini bakalım
Olsun napalım bekleyelim bak benim dogum günüm bugün güzel haberlerinizi bekliyorum hediye olarak :)))Yok kuzum kamerada gözükmüyo ki denedim çoktan denemem mi hiç
Evet sabah üstümü açtım uyandım sıcaktan lavaboya gittim bişey yok ağrım da yoktu geri uyudum uyandım yine lavaboya gittim kan vardı çamaşırımda pembeyse bile kararmıştır muhtemelen sonra peçeteye sildikçe geldi. Eşime söylerim ama ben sonucu negatif görürüm diye gitmeye korkuyorum akşama kadar sökülmezsem gidicem ama. Adet olduğumda bütün her yerim çok ağrırdı şimdi ise solumda ağrı var keskin sancılar. Adetimde bütün rahmim aşağı düşecek gibi ağrır şimdi solum çekiliyor . Herşey çok farklı canım kesinlikle bir değil bende hamileliğe yoruyorum ama çokta gaza getirmiyorum kendimi. Sen hamilesin dua et canım Rabbim yavrunu bağışlasın inşallah. Hayırlısı olsun ya adet olayım yada hamile olduğuma emin olayım inşallah... adetim geçiyor canım dün olmam gerekiyordu ben bugüne sarkar diye de düşündüm sabah görünce oldum kesin dedim ama işte.[/QUOTE]Genelde o leke gelene kadar ateş basması olur leke geldikten sonra ateş basmaları kalmaz leke dedigim akontıda oluyor bazen pembe bazen kahve leke bence hamilesin :)) şimdi gitsen kan versen çikar iki hafta sonrebexe devam etti lekelenme ama düşik tehlikesi yaşadm oyüzden bekleme Canım git nekadar var adetine doktora de hamilelikten şüpheleniyorum kasık ağrolarını lekelenmeni anlat ilaç alamıyorum ağrı icin de test mecbur yapıloyor acile git istersen akşam esine rahatsızom de kasık ağrılarım cok de hamileyim yada olabilirim deme bazen erkekler çok ketun olabiliyorlar
Valla oyle cnm ya bildirimi gördüm mü he canım he diyorum amaGelmesin girmeye ne gerek var sanki her ay aynı şeyleri giriyoruz demi :))) daha yeter mod değiştirme zanı hamileler sıralandı son ayı karçırmamak icin hız verdiniz :))))
Çok gıcık birşey ben kalp atışını duyana kadar mod değiştiremedim korkudan :))Valla oyle cnm ya bildirimi gördüm mü he canım he diyorum ama
Doğum günün kutlu olsun tekrardan cnm bende test bittiii ama adet olmadım hala bu gğzel bişey belirtilerde var ama adet belirtim pek yok gelirse sürpriz olcak bana bu ay aaaa halamın kızı sen mi geldin demiş olcamOlsun napalım bekleyelim bak benim dogum günüm bugün güzel haberlerinizi bekliyorum hediye olarak :)))
Benimde öyle olur adetim komple düşecek gibi ağrır kasıklarım sızlar ama yok bugun adet günüm gaz sancım var afedersin kabız olmuşum ki hiç huyum değildir normalde sol kasığım arada ağrıyo belim ağrıyo midem bulanıyo özelliklede ilk uyandığımda rahatsız ediyo cok[/QUOTE]Evet sabah üstümü açtım uyandım sıcaktan lavaboya gittim bişey yok ağrım da yoktu geri uyudum uyandım yine lavaboya gittim kan vardı çamaşırımda pembeyse bile kararmıştır muhtemelen sonra peçeteye sildikçe geldi. Eşime söylerim ama ben sonucu negatif görürüm diye gitmeye korkuyorum akşama kadar sökülmezsem gidicem ama. Adet olduğumda bütün her yerim çok ağrırdı şimdi ise solumda ağrı var keskin sancılar. Adetimde bütün rahmim aşağı düşecek gibi ağrır şimdi solum çekiliyor . Herşey çok farklı canım kesinlikle bir değil bende hamileliğe yoruyorum ama çokta gaza getirmiyorum kendimi. Sen hamilesin dua et canım Rabbim yavrunu bağışlasın inşallah. Hayırlısı olsun ya adet olayım yada hamile olduğuma emin olayım inşallah... adetim geçiyor canım dün olmam gerekiyordu ben bugüne sarkar diye de düşündüm sabah görünce oldum kesin dedim ama işte.
Bazı yerlerde teyze gelmis diyorlar adete çok komik :)) bazıları benle dalga geçti orta katı kirayamı verdin diyorlar dedim ben öyle tabirlerden hoşlanmam :))Doğum günün kutlu olsun tekrardan cnm bende test bittiii ama adet olmadım hala bu gğzel bişey belirtilerde var ama adet belirtim pek yok gelirse sürpriz olcak bana bu ay aaaa halamın kızı sen mi geldin demiş olcam
Cok doğru diyosun cnm bende onun ardına sığınıyorum var bi günü saati o zamana kadar napsakta hem yapamayız hem öğrenemeyiz sabırBirde kızlar birden cok kimyasal yaşayan birini tanıyorum başka topikte ama şuan hamile kendide inanmamıştı ama bazen de rahat olmak lazım tevekkülü bırakmayın acelede etmeyin lekelenme yaşasanız bile bekleyin ki yerlesme günü okadar birden yükselmez ondan sonra o hormin salgılanıyor bazen emriyo bozuk olup bir süre sonra vücut atabiliyor kimyasal dediginiz bu demekki olsa kusurlu olacakken Rabbim den hayırlı olanı istediğiniz için nasub olmadı hamileyim derken değeriniz düştü her şer görinende bir hayır her hayır görinendede bir şer gizlidir en iyisini bilen Allah (cc)dır
Çok şükir.ki biz ne günahkar kullarız ki bizim icin yinede en güzelini nasib eden var ona inanmak bilr ayrıcalık :)) iyikide müslimanımCok doğru diyosun cnm bende onun ardına sığınıyorum var bi günü saati o zamana kadar napsakta hem yapamayız hem öğrenemeyiz sabır
Geneli itibari ile sabah bulantılaro hamilelik belirtisi olabiliyor inşaAllah diyelim sen bari pazartesiye bekle acele etme :))[/QUOTE]Benimde öyle olur adetim komple düşecek gibi ağrır kasıklarım sızlar ama yok bugun adet günüm gaz sancım var afedersin kabız olmuşum ki hiç huyum değildir normalde sol kasığım arada ağrıyo belim ağrıyo midem bulanıyo özelliklede ilk uyandığımda rahatsız ediyo cok
Bizim burda hala diyolar regle bende halamın kızı diyorum ilk başlarda tuhafıma gidiyodu aaaaa halan geldimi kız diyolardıBa
Bazı yerlerde teyze gelmis diyorlar adete çok komik :)) bazıları benle dalga geçti orta katı kirayamı verdin diyorlar dedim ben öyle tabirlerden hoşlanmam :))
Ah canım ya son testimi yaptım bbekliyorum artık eşim kessen dahada test almaz kendim netten alırım oda 3 5 güne anca gelir zaten pazartesi test alırım netten anca geşir 3 5 güne o zamana adet olmazsam yaparım olursamda öbür aya kalır [/QUOTE]Geneli itibari ile sabah bulantılaro hamilelik belirtisi olabiliyor inşaAllah diyelim sen bari pazartesiye bekle acele etme :))
Bin ŞŞükür çooook şükür doğru yolda doğmak bile şükür sebebiÇok şükir.ki biz ne günahkar kullarız ki bizim icin yinede en güzelini nasib eden var ona inanmak bilr ayrıcalık :)) iyikide müslimanım
Niyeyse sevmiyorum bende mazeret derim kuran kursunda hep öyle derdik hala aynı :)Bizim burda hala diyolar regle bende halamın kızı diyorum ilk başlarda tuhafıma gidiyodu aaaaa halan geldimi kız diyolardı
Hoşgeldin cnm hayırlısı inşallahSlam kızlar aranıza yeni katıldım adettūime 6 gün var bazı beli
Hamile oöma olasığın yüksek cnm Ya ay iinşallah arkadan geliyorum ben anca yaza yazaKızlar şimdi geldi kan sonucu mesajla. 5.9 ??? Yine bana hep araf
Kampanyalılar var diyecem ama hamileysende daha bozulur daha sonraya gerçi eğlence yaparsın kendine ama eşin demesin nerden buldun bunlarıda yaptın diye :)[/QUOTE]Ah canım ya son testimi yaptım bbekliyorum artık eşim kessen dahada test almaz kendim netten alırım oda 3 5 güne anca gelir zaten pazartesi test alırım netten anca geşir 3 5 güne o zamana adet olmazsam yaparım olursamda öbür aya kalır
Hoşbuldum canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsunHoşgeldin cnm hayırlısı inşallah