- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta cnmBende bi kere yaptım iltihapları falan yok ediyomuş nette de hamile kaldım onunla diyen çok fakat daha öyle bi durum olmadı acaba yanlış mı yaptım diye merak ettim o yüzden sordum kaç gün kullandın
Son zamanlarda kilo aldığım için çok farketmiyorum açıkçası :))) ama şişlik var
Ben baktım kilom aynı sabit iidrarımdaki o beyaz şeylerde çoğalmış ay allahım sanırım oldu bu sefer yayarabbim ya cok duygusalım şuan bu sefer yumurtlamayı tutturduk sanırım ya beni görende ttestte koyu koyu iki çizgi gördüm sanar allahım utandırma yarabbim bu ay cok başka hersey yaSon zamanlarda kilo aldığım için çok farketmiyorum açıkçası :))) ama şişlik var
Amin canım inşallah vardır:)) idrarda benim de var beyaz tortu belirtilerden bir tanesi hadi bakalım yarın test sonucunu heyecanla bekliyorumBen baktım kilom aynı sabit iidrarımdaki o beyaz şeylerde çoğalmış ay allahım sanırım oldu bu sefer yayarabbim ya cok duygusalım şuan bu sefer yumurtlamayı tutturduk sanırım ya beni görende ttestte koyu koyu iki çizgi gördüm sanar allahım utandırma yarabbim bu ay cok başka hersey ya
Hm anladım canım. Bakalım bu ay doktora kontrole gidecem geçen ay gittiğimde yumurtalıklarda kist var demişti onun için yaptım. Bakalım bu ay ne olacak sanırım oda engelmiş hamile kalmada1 hafta cnm
Erken Doğum sonrası rahmi temizlesin diye verdi bana doktor
Amiin inşallah, teşekkür ederim:) Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallahHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Çok teşekkür ederm canım, en kısa zamanda darısı başına inşallah sağlıklı bir şekilde:)Kizlar benim bildirimlerim kapali ve acamiyorum 400 küsür mesaj vardi hepsini okuyamadim bi sevgili duskapani sanırım hamile hayırli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins. F farah58 ve @Pretty_flower hamile mi anlayamadim insallah sizde hamilesinizdir. Kizlar bende belimi cektirdim ve bugun sut maydonoz kürune basladim ins iyi gelir
Daha belli değil canım yani idrar testi hamilesin diyor da bakalım :))) darısı başına inşallah Allah hayırlısıyla hepimize bu güzel duyguyu tattırsın :) Yildiz__Tozu da yarin idrar testi yapacak bakalım inşallah güzel haberler bekliyoruzKizlar benim bildirimlerim kapali ve acamiyorum 400 küsür mesaj vardi hepsini okuyamadim bi sevgili duskapani sanırım hamile hayırli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins. F farah58 ve @Pretty_flower hamile mi anlayamadim insallah sizde hamilesinizdir. Kizlar bende belimi cektirdim ve bugun sut maydonoz kürune basladim ins iyi gelir
Aminnn inşallahAmiin inşallah, teşekkür ederim:) Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah
Amin canim insallahÇok teşekkür ederm canım, en kısa zamanda darısı başına inşallah sağlıklı bir şekilde:)
Hayirlisiyla rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah banada. Test diyorsa dogrudur bence kan verdin miDaha belli değil canım yani idrar testi hamilesin diyor da bakalım :))) darısı başına inşallah Allah hayırlısıyla hepimize bu güzel duyguyu tattırsın :) Yildiz__Tozu da yarin idrar testi yapacak bakalım inşallah güzel haberler bekliyoruz
Amin canım inşallah:) vermedim canım Cuma veririm heralde herhangi bir aksilik olmazsa.Hayirlisiyla rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah banada. Test diyorsa dogrudur bence kan verdin mi
Ne zaman test yapacaksın canım :)Ben baktım kilom aynı sabit iidrarımdaki o beyaz şeylerde çoğalmış ay allahım sanırım oldu bu sefer yayarabbim ya cok duygusalım şuan bu sefer yumurtlamayı tutturduk sanırım ya beni görende ttestte koyu koyu iki çizgi gördüm sanar allahım utandırma yarabbim bu ay cok başka hersey ya
Bence var canım hayırlı olsun:) baya da farkediliyor. Bir kan testi yaptırsana bence 33.günseEki Görüntüle 2210056 Kızlar günaydın merhaba :)
Dün test yaptım silik çıktı bu sabah tekrar test yaptım 5 dk bekledim silik yine. Adetimin 33. Günü sizce hamile miyim?
Listede güncelledim adını :) darısı başımızaAmiin inşallah, teşekkür ederim:) Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah
Canım benim adetlerim hep düzensiz 35-30 gün arası oluyorum o yüzden kan testinde negatif çıkınca üzülmeyi göze alamadımBence var canım hayırlı olsun:) baya da farkediliyor. Bir kan testi yaptırsana bence 33.günse