- 25 Temmuz 2018
- 6.427
- 8.263
Daha önce doğum yaptın mı canım ? İlk mi olacak
Geçen ay ilk doğumumu yaptım, 5 aylık erken Doğumla kaybettim bebeğimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce doğum yaptın mı canım ? İlk mi olacak
Çok geçmiş olsun çok özür dilerim sorup üzdüysem seniGeçen ay ilk doğumumu yaptım, 5 aylık erken Doğumla kaybettim bebeğimi
Insallah canım Rabbim ılk önce annelik duygusunu yatmayan herkese nasip etsin inşallah ama bu duygu bambaşka bişey bu özlem insanın içine bi düşünce hemen olsun istiyor insan bebek kokusunu özlüyorozluyor.
Çok geçmiş olsun çok özür dilerim sorup üzdüysem seni
Amin inşallah CnmMerhaba hanımlar bende eylül kasımdan civarı calismalara başlıcam
Benim 2.ci olacak
Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Allah sabir versin canımGeçen ay ilk doğumumu yaptım, 5 aylık erken Doğumla kaybettim bebeğimi
Daha çok taze zaten, üzülmemin sormanla ilgisi yok İnan.
elimi karnıma her attığımdaki boşluk yetiyor zaten
doğru diyosun inşallah hayırlı ve yakın zamanda o boşluk tekrar hayat dolar ve seni mutluluktan uçurur :) genetik test falan yaptılar mı neden olduğuyla ilgiliDaha çok taze zaten, üzülmemin sormanla ilgisi yok İnan.
elimi karnıma her attığımdaki boşluk yetiyor zaten
Allah sabir versin canım
doğru diyosun inşallah hayırlı ve yakın zamanda o boşluk tekrar hayat dolar ve seni mutluluktan uçurur :) genetik test falan yaptılar mı neden olduğuyla ilgili
İnsallah canım cumlemize hayirlisi gelsin insallahAmin cnm amin... inşallah tez vakitte hayırlı Yen'i bir hamilelik yaşarım ben de
Böyle gebeliklerde hep kısa sürede tekrar hamile kaldıklarını duyuyorum . İnşallah senin de öyle olur :) biz 1 yıl denedik olmadı bütün testler her şey yapıldı ufak bi operasyon geçirdim şimdi serbest dönemdeyiz 3 ay içinde olmazsa yine gideceğiz doktora hayırlısı :)Plasentayı patolojiye gönderdiler birşey çıkmadı. Ne bebekte ne bende birşey bulanamadı. Ikıncı kez hamile kaldığımda 3. Ayında genetik bir test yapılacakmıs öncesinde birşey gerekmiyor dedi doktor. Bir de her ihtimale karşı kan sulandırıcı verdi
Böyle gebeliklerde hep kısa sürede tekrar hamile kaldıklarını duyuyorum . İnşallah senin de öyle olur :) biz 1 yıl denedik olmadı bütün testler her şey yapıldı ufak bi operasyon geçirdim şimdi serbest dönemdeyiz 3 ay içinde olmazsa yine gideceğiz doktora hayırlısı :)
Valla cnm bn asık deglm ama içicem inşAllaBende öyle yapıyorum bitki çaylarına aşık biri olarak keyifle içiyorum :)
Doktor korunma vermedi, kışa doğru yine hamile olarak gelirsin. Bebek veya bende birşey bulunamadığından tedavilik da durum yok dedi. Ama şimdi ilk hamileliğim erken Doğumla sonlandığından hem ikinci hamileliğe stres yapıyorum hamile kalabilir miyim diye hem de çok korkuyorum. Allah kimseye yaşatmasın, evladı toprağa vermek çok zor.
Olur inşallah da iyi haberini alırız
Merhaba canlarim. Aranizda Istanbul Avrupa Yakasinda yasayan var mi? Ya da burada tavsiye ettiginiz bir kadin dogum doktoru?