- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.789
- 32
sanki yavaş yavaş belirmeye başlamış gibi bi kaç gün daha testle takip et bence . ümit vermek istemem ama var gibi sanki :)bnm bugunku,test digeri 9 agustostu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanki yavaş yavaş belirmeye başlamış gibi bi kaç gün daha testle takip et bence . ümit vermek istemem ama var gibi sanki :)bnm bugunku,test digeri 9 agustostu
ben.kan testi yaptim 15 cikti cnmsanki yavaş yavaş belirmeye başlamış gibi bi kaç gün daha testle takip et bence . ümit vermek istemem ama var gibi sanki :)
e harika o zaman hamilesin canım 5 ve üzeri hamile olmuyor muben.kan testi yaptim 15 cikti cnm
ignenin etkisi olblr blki cnm umitlnmdme harika o zaman hamilesin canım 5 ve üzeri hamile olmuyor mu
doğru diyosun ama yine de kötü düşünme iyi düşün pozitif enerji gönder göbişine :)ignenin etkisi olblr blki cnm umitlnmdm
ende nasil durumlar cnmdoğru diyosun ama yine de kötü düşünme iyi düşün pozitif enerji gönder göbişine :)
valla ovulasyon testine devam ediyorum canım sabah böyleydi bugün 14. Günüms
ende nasil durumlar cnm
bende adetle birlikfe 18. gun pik yapti cnmvalla ovulasyon testine devam ediyorum canım sabah böyleydi bugün 14. Günüm
2-3 gündür hep koyu geliyor boş geçmeyelim diyoruz ne zaman pik yapar bilmiyorum ilk defa yapıyorum bu ay bakalım ne olacak ümitliyim ama kaptırmak da istemiyorum bi keresinde stresten 10 gün gecikip kan testi yapmıştım ve negatiftibende adetle birlikfe 18. gun pik yapti cnm
geçmiş olsun canım pcos lu olup hamile kalan çok okudum burda Allah yardımcın olsun . yaşın kaç cnmMerhaba ben araniza yeni katıldım. 1yildir bebeğimiz olmuyor. Pcosum var. Doktor Klomen basladi bugün son günü klomenin. Çarşamba da kontrolüm var yumurtalara bakilcak
bendede oyle olmusti. rahatszligin yoksa hemen kalir. ben pcosum zor olacsiz tedavi kalmam2-3 gündür hep koyu geliyor boş geçmeyelim diyoruz ne zaman pik yapar bilmiyorum ilk defa yapıyorum bu ay bakalım ne olacak ümitliyim ama kaptırmak da istemiyorum bi keresinde stresten 10 gün gecikip kan testi yapmıştım ve negatifti
hsg de bi polip çıkmıştı onu aldı doktor ufak bi operasyonla 3 ay içinde hamile kalabilirsin günlerini ovulasyonla takip et dedi eşimde de bende de bi sorun yok şu anda hemen kalmak istiyorum çünkü öğretmenim doğumum belli döneme gelsin istiyorum okuldan dolayı ama bana sormuyor tabi ki :)bendede oyle olmusti. rahatszligin yoksa hemen kalir. ben pcosum zor olacsiz tedavi kalmam
aynen bende kamuda calisiyorum. suan hamile kalsam nisan gibi olck bebks. aitayildede rahat rahat bebegime bakarim. ama hayirlisi belli degil suanhsg de bi polip çıkmıştı onu aldı doktor ufak bi operasyonla 3 ay içinde hamile kalabilirsin günlerini ovulasyonla takip et dedi eşimde de bende de bi sorun yok şu anda hemen kalmak istiyorum çünkü öğretmenim doğumum belli döneme gelsin istiyorum okuldan dolayı ama bana sormuyor tabi ki :)
hakkımızda hayırlısı olsun cnm :)aynen bende kamuda calisiyorum. suan hamile kalsam nisan gibi olck bebks. aitayildede rahat rahat bebegime bakarim. ama hayirlisi belli degil suan
bakalim gorcz gzl haberler alalim ins. bi hamile kalsam kendimi bisiler almaktan alamicm herhaldehakkımızda hayırlısı olsun cnm :)
24 yaşındayim teşekkür ederim. Inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olurgeçmiş olsun canım pcos lu olup hamile kalan çok okudum burda Allah yardımcın olsun . yaşın kaç cnm
geçmiş olsun canım pcos lu olup hamile kalan çok okudum burda Allah yardımcın olsun . yaşın kaç cnm
Kizlar listenize benide eklermisiniz..
Rabbim hepimize annelik duygusunu kisa zamanda yasatsin insallah, herbirimiz cekirdek aile olabilme mutlulugunu yasayabilelim
İnşallah canım sürekli hamile sayfalarında geziyorum oda dekorasyonu falan Allah nasip etsin inşallah onlar en güzel kısmıbakalim gorcz gzl haberler alalim ins. bi hamile kalsam kendimi bisiler almaktan alamicm herhalde