- 21 Aralık 2016
- 8.897
- 40.952
Evet nette biraz daha arastirdim.Merhaba, döngünüz kaç gün sürüyor o önemli. Kaç günde bir adet oluyorsanız ondan 14’ü çıkararak yumurtlama gününüzü bulabilirsiniz. Geçen adetinize göre 28 gün sürmüş döngünüz o zaman 28-14=14.günde yumurtlamış oluyorsunuz. Bu ay da 28 gün sürerse 4 ağustostan 14 gün sayarsak 17 Ağustos yumurtlama gününüz olması lazım.
Rica ederim :)Evet nette biraz daha arastirdim.
Ovulasyon 16 17sine denk geliyor.
Ilgin icin cok tesekkur ederim.
trombofili paneli testi yaptırın, hastanelerin genetik bölümündeKızlar size bir şey sormak istiyorum. Pıhtılaşma sorunu olanlar bunu hangi değere bakarak öğrendiniz ?
Ben adet oldum bu ay basliyoruz artik tam cakismalarabirde pazartesi hormonlarima bakilacak.. insallah bir sikinti yoktur
Hoşgeldin, anne olmak isteyen herkese topiğimiz açık :)Beni de ekler misiniz 1 kişiye daha yer var mı
Kızlar beni de ekler misiniz adetim yeni bitti çalışmalar başlıyoruz inşallah 2. Bebiş için Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah hayırlısıyla
Hap olarak mı alıyosun vitamini yoksa meyve sebzeden mi canım ? Ben de ovu. Testi yapıyorum her gün ayriyetten birşey yapmadım Bu ay olmazsa bi dahaki ay alternatif şeyler deneyeceğimLohusalıktan dolayı ilk olacak reglimi bekliyorum
Bir de bol bol c vitamini . Bebeğin rahme tutunmasını kuvvetlendiriyormuş, doktor dedi
Hap olarak mı alıyosun vitamini yoksa meyve sebzeden mi canım ? Ben de ovu. Testi yapıyorum her gün ayriyetten birşey yapmadım Bu ay olmazsa bi dahaki ay alternatif şeyler deneyeceğim
Daha önce doğum yaptın mı canım ? İlk mi olacakDoktor gıda olarak c vitamini almamı söyledi. İlaç olarak sadece D vitaminine devam.
Insallah canım Rabbim ılk önce annelik duygusunu yatmayan herkese nasip etsin inşallah ama bu duygu bambaşka bişey bu özlem insanın içine bi düşünce hemen olsun istiyor insan bebek kokusunu özlüyorozluyor.Ekledim cnm. Sen biri hayırlısıyla dünyaya getirmişsin ikinci de olur inşallah