- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 30
Aynen Sürpriz olması daha güzel olur bi hafta cabucak geçse adetimede o kadar cok varki kafam allak bullak normal insanlar gibi 28 gunde bir adet olsam ne güzel olurdu gerçi normalde 26 gunde bır olurdum ama ne zaman korunmayı bıraktık bu donem yavaş yavaş 43ü buldu buda bi garip olay yani korunmayı bırakınca hersey alt üst oluyoTamam ozaman bir haftaya yap sonra ikigüne bidaha yap eşinede sirpriz olsun test yaptığını deme sakın kızmasın :)
Persembe cuma c.tesi olsun diyorsun yani canımAynen öyle daha iyi olur ondan sonraki günde önemli hem spremlerde artmış olur en kalitelileri yola başlar
Beninde iki ay olmadığım oldu ama bal kürü sayesinde hemne oldum doktoeun verdiği ilaç acillik etmişti ben 28 günde olurdum iki ay olmayınca ilk adetten sonra dedim bu böyle olmaz bıraksam hepten bozulacak düzen nezman tester disli aslan pençesi kullandm bal kürü kullandm daha üçüncü gün adet oldum sonrası malum hamileyim son adetimde çetrefilli oldu :)Aynen Sürpriz olması daha güzel olur bi hafta cabucak geçse adetimede o kadar cok varki kafam allak bullak normal insanlar gibi 28 gunde bir adet olsam ne güzel olurdu gerçi normalde 26 gunde bır olurdum ama ne zaman korunmayı bıraktık bu donem yavaş yavaş 43ü buldu buda bi garip olay yani korunmayı bırakınca hersey alt üst oluyo
İcin rahat etmiycekse bugünde olsun yarında Allah kerim vardır elbet nasibin yarında koyu çıkar bazıların çıkmıyormuş ama sen isyersen bugünle yarınıda değerlendir ama test yapmaya devam etPersembe cuma c.tesi olsun diyorsun yani canım
Şeffaf akıntıyı gördüğünde olmalı sonrasıda öinceside aslında gün aşırı adetten sonra ilişki olmalı birgün ara ile ozaman yumurtlamaya dek geliyor mutlaka şeffaf akıntının sebebi yumurta yumurtalıklardan serbest kaldığı iun o akıntı oluyor aslonda yumurtlama denilen o ve tüplere çekiliyor döllenme de tüplerde oluyor o buluşma zamanında olabilmesi icin gün aşırı olması lazımKızlar benim yumurtlamaya yakın 3 4 gun önce kremsi akıntı başlıyo 3 4 gun sonra şeffaf akıntım geliyo ama sadece bi gun ve bi kere geliyo ertesi gun olmuyo o akıntı kremsi de olmuyo kupkuru oluyorum bu normal bi yumurtlama mı acaba buna göre hangi zamanlar ilişki olması gerekir
Anladım cok saol bizim pek gun aşırı olma ihtimalimiz olmuyo iki cocukla bende mecburen yumurtlamaya yakın denk getirmeye calışıyorumŞeffaf akıntıyı gördüğünde olmalı sonrasıda öinceside aslında gün aşırı adetten sonra ilişki olmalı birgün ara ile ozaman yumurtlamaya dek geliyor mutlaka şeffaf akıntının sebebi yumurta yumurtalıklardan serbest kaldığı iun o akıntı oluyor aslonda yumurtlama denilen o ve tüplere çekiliyor döllenme de tüplerde oluyor o buluşma zamanında olabilmesi icin gün aşırı olması lazım
Allah bağışlasın Canım Rabbim onlara hayırlı uzun ömür versin CanımAnladım cok saol bizim pek gun aşırı olma ihtimalimiz olmuyo iki cocukla bende mecburen yumurtlamaya yakın denk getirmeye calışıyorum
Amin cok saolAllah bağışlasın Canım Rabbim onlara hayırlı uzun ömür versin Canım
Aslında adetten bir iki gün önce başladı ara ara da hala devam ediyorcevap için teşekkürler:)
adetten önce mi hissettiniz bunları? benim bata 5-6 gün var daha
Noldu canım test yaptın mıTamam canım merak etme eşimden önce burdaki arkadaşlarıma haber vercem zaten :)
Yaptım canım negatif çıktıNoldu canım test yaptın mı
Aa adet olmadın hala amaYaptım canım negatif çıktı