- 27 Mayıs 2012
- 855
- 1.141
- 32
Evet Ben aralik 14 de kalp atisi durdu diye ilacla düşük yaptım . Insallah en yakın zamanda nasip etsin Allah
İnsallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Ben aralik 14 de kalp atisi durdu diye ilacla düşük yaptım . Insallah en yakın zamanda nasip etsin Allah
Eşiniz bi üroloğa görünebilir canım. Onun değerleri de normal çıkarsa size denemek ve dua etmek kalıyor. İnşallah en kısa zamanda nasip olur. Stres yapma sağlıklı beslenin ve sigara kullanıyorsanız eşinizle birlikte ikiniz de bırakın canım. Bizim de her şeyimiz normal çıktı 5 aydır deniyoruz. Umudumu korumaya çalışıyorum inşallah olacakBiz de 2 aydır deniyoruz olmadı Normal ultrason ve hormon testi yaptırdım hepsi normal.Kasım/ Aralık’a kadar olmazsa rahim filmi çektirmeyi ve eşimin değerlerine baktırmayı düşünüyorum.Erkekler için hangi bölüme gidiliyor acaba ?
Ovülasyon testiyle yumurtlama gününüzü yakalayın. Genelde işe yarıyormuş. Erkekler için üroloji bölümü. Stres yapmayın, sadece oraya odaklanmayın, kafanızı dağıtacak meşgale bulun. Bizim de 5. Denememiz, inşallah güzel haberler alırız canım.Biz de 2 aydır deniyoruz olmadı Normal ultrason ve hormon testi yaptırdım hepsi normal.Kasım/ Aralık’a kadar olmazsa rahim filmi çektirmeyi ve eşimin değerlerine baktırmayı düşünüyorum.Erkekler için hangi bölüme gidiliyor acaba ?
Amin ins cnm sat 22 temmuz ama bat tarihini bilemiorum son zmnda adet tarihlerim degisti iki gündür halsizlik var bugun de acayip bi ağrı var alt karnımda gebelik belirtisi olabilir mi die dusunmeden de edemiyorumrabbim hepimize verir inş kızlar nasılsınız. BAT bu ay nedir . hadi bir yoklama yapalım
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin insKizlar benide ekleyin listeye, bende bu emojiyi biyerlere koymak istiorum artik..
Rabbim hayirlisiyla hepimizin evine bi an once civil civil sesler getirsin insallah
bnm adetime daha var. henüz bir belirti de yok . çok sabırsızım. ama rahat olmaya çalışıyorum.Amin ins cnm sat 22 temmuz ama bat tarihini bilemiorum son zmnda adet tarihlerim degisti iki gündür halsizlik var bugun de acayip bi ağrı var alt karnımda gebelik belirtisi olabilir mi die dusunmeden de edemiyorum
Hayırlısıyla Rabbim gönlündeki versin ins cnm senin debnm adetime daha var. henüz bir belirti de yok . çok sabırsızım. ama rahat olmaya çalışıyorum.
rabbim hepimize verir inş kızlar nasılsınız. BAT bu ay nedir . hadi bir yoklama yapalım
Hayırlısı olsun cnm hakkinda ins bi daha ki aya müjdeli haber alırsınAz evvel agriyla uyandım. Regl olmuşum.
Bat 8 Ağustos
Insallah hayirli Haberler alırız önümüzdeki aya.
Geçen ay kendimi çok hırpaladım bu ay akışına bıraktım illa olmalı yada yapınca olucak fikrini geçtim çayıda sağlık için içiyorum hormonlarım düzelsin yeterliHayıt tohumu çok güzel bir ilaç. Devam edin. Inşallah Allah nasip eder.
Hayırlısı olsun cnm hakkinda ins bi daha ki aya müjdeli haber alırsın