- 29 Temmuz 2018
- 322
- 194
- 103
- 36
Tebrik ederim.. Allah kucağına almayı nasip etsin..evet canım kullanmicaktım yumurtlama günlerimi bildiğim için ama şansa bırakmadım
gecikme +kan tahlilini bbekleyelim kuzumOy oy oy inşallah :) listede seni güncelleyeyim mi kan tahlilinini mi bekleyelim cnm
olurum tabi canım özelden yazarsın merak ettikleriniTebrik ederim.. Allah kucağına almayı nasip etsin..
Şu test konusunda bana da yardımcı olurmusun?? En azından tüyo ver
gecikme +kan tahlilini bbekleyelim kuzum
tamam kuzum haber ederimSayılı gün çabuk geçer :) bekliyoruz
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkıcakla tamamla, darısı bizeinşallah şenlenir buralar yıkılır pozitif testlerle :)
Bende gordum canim 2.cizgiyi rabbim hayirlisiyla tamamina erdisin hayirli haberler almayi nasip etsin ins.
amin canım çok teşekkür ederim allahım herkese nasip etsin inşallahBende gordum canim 2.cizgiyi rabbim hayirlisiyla tamamina erdisin hayirli haberler almayi nasip etsin ins.
inşallah canım allahım mahcup etmesin bozuk çıkmasın test :)) yusuf yusuf atıyom kan verene kadar böyle olcam heralde :) allah sanada en kısa zamanda nasip etsinCanım hayırlı olsun inşallah sağlıkıcakla tamamla, darısı bize
öncesini değerlendirsende olur canım kaliteli sperm 5 gün yaşıyoInsallah canim. Adetine daha cok varken boyle cikiyosa bos degildir merak etme rabbim hep guzel hayirli haberlerini almayi nasip etsin. Isteyen herkesede. Benden senden heveslendim bu ay normalde ovulasyon yapmiyodum esimi ise yollattim ovulasyon testi yaptim normalde yarin yimurtlama gunum gecen ayda bir onceki gun cok koyu cikmisti yaptim simdi yine cok koyu 2. Cizgi ama esim yine gececihadi bi ihtimal yarini degerlendirsem bile obur gun yine yok gecen ayda aynisi olmustu resmi yuklemeye calistim ama yuklenmedi herkesi icin hayirlisi insallah
Oncesi yok ki canim pazar gecesi birlikte olmustuk en son ve bu pazara kadar gececi evde yok yani bi ihtimal yarin gunduz olursa iste. Hayirlisi Allah tan artiköncesini değerlendirsende olur canım kaliteli sperm 5 gün yaşıyo
Aynen kuzum amin ama yarın geç değil değerlendirOncesi yok ki canim pazar gecesi birlikte olmustuk en son ve bu pazara kadar gececi evde yok yani bi ihtimal yarin gunduz olursa iste. Hayirlisi Allah tan artik
Insallah hayirlisi bakalim yapicaz artik bi sekildeAynen kuzum amin ama yarın geç değil değerlendir
hadi hakkında hayırlısı bebekInsallah hayirlisi bakalim yapicaz artik bi sekilde
Canım merhaba üç ay önce benim durumumda senden farksızdı burda da görmüşsündür ki şuan hamileyim birkaç tavsiye verebilirim sana istersenselam arkadaşlar. ben de yazılanları takip etmeye çalışıyorum. kafam da haliyle çok karıştı. tüp bebek düşünüyoruz ama nerde ve kime güvenilir bilemiyorum. Denizli'de önerebileceğiniz bir yer var mı. benim de fsh 26 çıktı devlette tahlil sonucum pek iç açıçı çıkmadı tüp bebek de imkansız dendi. agnucaston yazdı önce düşürülmesi gerek dedi. bana yardımcı olursanız çok sevinirim. adet düzensizliğim de yoktu.
Amin canım inş hepimiz en hayırlı zamanda kavuşıruz güzel habereInsallah canim rabbim gönlüne gore versin. Hakkinda hayirlisi insallah.
Hadi hayırlısı başı çekip bizede bir umut olursun inşallah ...hadi hakkında hayırlısı bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?