Canım merhaba üç ay önce benim durumumda senden farksızdı burda da görmüşsündür ki şuan hamileyim birkaç tavsiye verebilirim sana istersen[/QUO
Merhaba tebrikler ne güzel sevindim isterim tab tavsiyeleriniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba üç ay önce benim durumumda senden farksızdı burda da görmüşsündür ki şuan hamileyim birkaç tavsiye verebilirim sana istersen[/QUO
Merhaba tebrikler ne güzel sevindim isterim tab tavsiyeleriniz.
Günaydın beni de listeye ekler misiniz. inşaallah ben de 2019 a hamile olarak gireceğim. şu an değilim hatta imkansız görüyor doktor ama ben inanıyorum 2 aya benim hamile olduğumu göreceğiz. Allah var umutsuzluk yok her şeye rağmen.Amin :)
Hayırlı olsun. Çok sevindim .
Günaydın beni de listeye ekler misiniz. inşaallah ben de 2019 a hamile olarak gireceğim. şu an değilim hatta imkansız görüyor doktor ama ben inanıyorum 2 aya benim hamile olduğumu göreceğiz. Allah var umutsuzluk yok her şeye rağmen.
Gunaydin herkesegünaydın kızlar.
Hayirlisi canim insallah en yakin zamanda nasip eder rabbimBat 1
Gecikirim diye beklerken erken regl oldum
Bir ay daha beklemece...
Hayirlisi canim insallah en yakin zamanda nasip eder rabbim
Bu ay benim içinde aynı burukluk var eğer yaşama daha sıkı tutunabilseydi meleğim şu aralar kucağımda olacaktıKasım ayında Doğum yapacaktım yaşasaydı ilki
Şimd kasımda hamile olmayacağım
Amin cnm
Bence anne olmayı bu kadar isterken dene herşey Allah'tan ikizde olsa tekte olsa riskler hep aynı kalbinden geçeni yap en doğru yolu gösterecektir sanakızlar selam az önce tekrar çalıştıgım hastanedeki doktora gittim. önceki doktorun aksine çok güzel 4 5 tane yumurtan olmuş 3 tanesi çok güzel büyümüş dedi. pko varmı dedim hayır senın hormanlarında yumurtalarında çok iyi öylebir durum yok dedi. diğer uyuz doktor neresinden uydurduysa bide yumurtan yok pko var demişti. ah nasıl okadar terslemes,ne cevap veremedim onun :/ neyse bu doktor yumurtan çok oldugu için çoğul gebelik oranı yüksek bu nedenle ben ilişki önermiyorum çünkü çogul gebelik risklerini biliyorsun dedi. klasik herkeste olan sorunlar dedi. ama bu bi olasılık tekte olabilir hiçte tutmayabilir ama olursa çogul gebelik oranı daha yüksek dedi. ve benden imza aldı çoğul gebelik risleri anlatıldı ilişki önerilmedi yazıp imza verdim. *şimdi benim sizden istediğim destek düşünceleriniz nedir ? -normale göre 3 kat daha yüksek gebe kalma şansım ama ikizde olabilir ki bi tarafım çok istiyor. Ne yapmalıyım kızlar lütfen akıl verin düşüncelerinizi yazın bana.
Bence anne olmayı bu kadar isterken dene herşey Allah'tan ikizde olsa tekte olsa riskler hep aynı kalbinden geçeni yap en doğru yolu gösterecektir sana
Allah uzun ömürler versin daha önce sağlıklı bir gebelik yaşamışsın çok şükür olacağı varsa zaten bir şekilde olacak canım sana şunu söyliyeyim benim tek bile olsa riskim normal gebelere göre 2.5 kat ama yinede olsun istiyorum inanıyorum ...ikiz çocuk hemen hemen her kızın rüyasıdır. ama doktorm böyle demişken bişey olursa insan kendini suçlar. tabi senınde dediğin gibi hersey allahtan tek gebeliktete risk olabilir. öyle karışıkkı aklım. bir kızım var 2,5 yaşında
Allah uzun ömürler versin daha önce sağlıklı bir gebelik yaşamışsın çok şükür olacağı varsa zaten bir şekilde olacak canım sana şunu söyliyeyim benim tek bile olsa riskim normal gebelere göre 2.5 kat ama yinede olsun istiyorum inanıyorum ...
Amin inşallah hepimzin gönlüne göre versin benim rahim kalp şeklinde martta bir kayıp yaşadım ardından haziranda rahimde perdeden ameliyat oldum şimdi tekrar istiyoruz uğraşıyoruz eğer olurda tutarsa ilk 12 hafta çok önemli düşmezse rahime dikiş atılacak doğuma kadarİlkmı senın inşallah gönlüne göre olur
Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz tabiki elimizden geleni yapıcaz bildiğimizi paylaşıcaz o bilgi bende kaldıkca sadece bana fayda eser anlatırsam herkes faydalanır rabbim bu ilmi biilerine vermiş araştrmiş geliştirmiş bizse sadece duymuşuz uygulamışız şifa bulmuşuz ki rabbimde sizlere de şifa ihsan etsintavsiyelerinizi merakla bekliyorum. çok teşekkür ediyorum ilginize de ayrıca
Amin inşallah hepimzin gönlüne göre versin benim rahim kalp şeklinde martta bir kayıp yaşadım ardından haziranda rahimde perdeden ameliyat oldum şimdi tekrar istiyoruz uğraşıyoruz eğer olurda tutarsa ilk 12 hafta çok önemli düşmezse rahime dikiş atılacak doğuma kadar