- 25 Temmuz 2018
- 6.432
- 8.266
- 198
İnşallah hamilesidir cnmmevzu akıp akmaması değil kuzum sanki altıma işemişim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hamilesidir cnmmevzu akıp akmaması değil kuzum sanki altıma işemişim gibi
Geri sayanlarda bugün bende bat'a 9 sayıyorum inşallah olmaz yaCuma'dan sonra yarın sinemalarda
İnşallah hamilesidir cnm
amin tüm bekleyenler inşallahİnşallah hamilesidir cnm
valla bana kalırsa da adet geliyo gibi hakkımızda hayırlısıBen de aynı hislerle düşünüyorum ama regl belirtleri haşırt kendini bir anda gösterdi, kasık ağrısı, halsizlik, ölü gibiyim bugün. Cuma gümbür gümbür gelecek benim için,
Ama yine de Bat'lıyorum işte beklemeye cnm
:)
Senin haberini alırız inşallah
amin tüm bekleyenler inşallah
valla bana kalırsa da adet geliyo gibi hakkımızda hayırlısı
peçeteye silince sapsarı akıntı görüyorumValla ilk gebelikte gebeliğimi öğrendikten sonra o ıslaklık hissini yaşamıştım öncesinde değil
Belki sende erken kendini gösterdi bu da mümkün
Yoksa regl olup çiçek açmaya devam
Aktarlarda mı eczanelerde mi satılıyor peki bu?D vitamini çok büyük etken cnm benim de çok düşüktü 8 felandı. Well care in zeytinyağı içeren dilaltı spreyi ile 40 lara çıkardım ve kalıcı oldu. İğneler anlık yükseltiyor sonra düşürüyor iğne faydalı değil geçici çözüm 5-6 ay denedim bıraktığım an düştü.
peçeteye silince sapsarı akıntı görüyorum
kasıklarım sancıyo göğüslerim hafif sızlıyo geliyosa da çok inletmeden gelsin adet
Eczane cnm sgk karşılamıyor ama. Özelden linki atayım sanaAktarlarda mı eczanelerde mi satılıyor peki bu?
gebelik yaptın mı kız anacım manikürüm geldi 1 saat kadar yooğum ben burdaReglden 1 hafta önce erkenden başlardı belirtlet bu kez tık yoktu bat kapıya dayanınca belirti verdi işte. Benim zaten ağrılı geçer reglim bir de üşüttüm sanırım ağrı kesici cebimde bitireceğim bu sefer
Ben senden umutluyum ama cnm
gebelik yaptın mı kız anacım manikürüm geldi 1 saat kadar yooğum ben burda
İyi düşün iyi olsun cnmKızlar bende klomenden sonra ilk kontrolüme gittim yumurtaların baya gelişmiş dedi doktor çatlatma iğnemi oldum perşembe ve ctesi önemli günler dedi bekliycez bakalım çok umutluyum bu aydan inş yine hüsrana uğramam
o nassıı gızİyi düşün iyi olsun cnm
Başına gelmesinden korktuğun şeyleri fazla şeyleri düşünürsen gerçekleşme ihtimali artar. Buna ters çaba kuralı deniro nassıı gız
o zaman hamile olcam ben regle hazırlanıyorum çünküBaşına gelmesinden korktuğun şeyleri fazla şeyleri düşünürsen gerçekleşme ihtimali artar. Buna ters çaba kuralı denir
Hamile olmaktan korkuyor musun ki tersi çıksın :)o zaman hamile olcam ben regle hazırlanıyorum çünkü
yok regl bekliyom ki tersi olsunHamile olmaktan korkuyor musun ki tersi çıksın :)
yok regl bekliyom ki tersi olsun