Inşallah gebelik belirtisidir canım söylediklerin.. Senden de güzel haberler almak umuduyla..Ben de aynı hislerle düşünüyorum ama regl belirtleri haşırt kendini bir anda gösterdi, kasık ağrısı, halsizlik, ölü gibiyim bugün. Cuma gümbür gümbür gelecek benim için,
Ama yine de Bat'lıyorum işte beklemeye cnm
:)
Senin haberini alırız inşallah
Ah cnm inşallah öyledir aöa benim pek umudum yokInşallah gebelik belirtisidir canım söylediklerin.. Senden de güzel haberler almak umuduyla..
Yerim seni,, inşallah bebek çıkar umuduyla bekleyelim bakalım. Rabbim hayırlısını nasip etsinAh cnm inşallah öyledir aöa benim pek umudum yok
Cuma sabahı regl olmadıysam test yapacağım yazarım buraya da
Kutuda regl mi çıktı bebek mi
Yerim seni,, inşallah bebek çıkar umuduyla bekleyelim bakalım. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Insallah canim rabbim gönlüne gore versin. Hakkinda hayirlisi insallah.Kızlar bende klomenden sonra ilk kontrolüme gittim yumurtaların baya gelişmiş dedi doktor çatlatma iğnemi oldum perşembe ve ctesi önemli günler dedi bekliycez bakalım çok umutluyum bu aydan inş yine hüsrana uğramam
Kızlar Benide eklermisiniz??? Bende bebiş istiyorum
TeşekkürlerHoşgeldin cnm
Ekliyorum
İnşallah iyi haberlerini alırızTeşekkürler
İnşallah canım ya, Allahım isteyen herkese versin inşallah..İnşallah iyi haberlerini alırız
Ümit kesmemek lazım deneme devamİnşallah canım ya, Allahım isteyen herkese versin inşallah..
4.ayım bu ay ovülasyon testine başladım... çok da anlamıyorum ya, kısmet bakalım inş olur
Ayyyyy sonunda ben de gördüm ikinci çizgini
valla canım yapmicam gecikme olmayana kadar baya gözümü korkuttu kan testi tamam erken yapmış olabilirim ama ne bileyim kandan tırstım idrar testiyle takip edicem koyulaşmayıAyyyyy sonunda ben de gördüm ikinci çizgini
Hayırlı uğurlu olsun maşallah
Kan testini ne zaman yaptıracaksın cnm ?
valla canım yapmicam gecikme olmayana kadar baya gözümü korkuttu kan testi tamam erken yapmış olabilirim ama ne bileyim kandan tırstım idrar testiyle takip edicem koyulaşmayı
Hayırlı olsun canım...şimdi birley sormak isterim? Ovulasyon testimi kullandın ?
Hayırlı olsun canım...şimdi bir şey sormak isterim? Ovulasyon testimi kullandın ?
inşallah şenlenir buralar yıkılır pozitif testlerle :)Gecikmeyi beklersin canını sıkma cnm
Bakalım şayet Cuma regl olmazsam idrar testi deneyeceğim. Gecikmeden idrar testini deneyip üzülmek istemiyorum
Senden çıkacak olumlu tahlili umutluyum :)
inşallah şenlenir buralar yıkılır pozitif testlerle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?