• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 ÜÇÜZ ANNELERİ :)

Bende 3 uz annesiyim cok sukur 14 ocakta dogum yaptim darisi bekleyenlere insallah.benimde bulantim kasik agrim vsvsv hic olmadi cok kolay gecti taa ki son 2 haftaya kadar.kendinize kilo almamaya bakin bebeklere yaricak seyler yiyin yoksa son haftalarda cok zorlanirsiniz.
Ay sevindim benimde o zaman insallah hic olmaz arada bulanti geliyo ama kusma falan yok suan cok rahatim insallah boyle devam eder o zaman 😊 bebeklerimi de gördum bugun içim rahat doktor her şey yolunda dedi çok şükür

Ay sevindim benimde o zaman insallah hic olmaz arada bulanti geliyo ama kusma falan yok suan cok rahatim insallah boyle devam eder o zaman 😊 bebeklerimi de gördum bugun içim rahat doktor her şey yolunda dedi çok şükür
Cok sevindim .hic krmayin herkeste belirti farkli oluyor sonucta.ben hamile oldugumu bile anlamadim hic bir belirtim olmadi.sadece ilk 2 3 ay halsizdim haricinde bir sorun yasmadim .ama son 2 hafta cok zordu sadece kendinizi sisirmeyin bebeklere yaricak seyleri yiyin .saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim insalah🙏

Cok sevindim .hic krmayin herkeste belirti farkli oluyor sonucta.ben hamile oldugumu bile anlamadim hic bir belirtim olmadi.sadece ilk 2 3 ay halsizdim haricinde bir sorun yasmadim .ama son 2 hafta cok zordu sadece kendinizi sisirmeyin bebeklere yaricak seyleri yiyin .saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim insalah🙏
Cok sagol canim bende aşırı halsizim uyku surekli var bende kendimi sisirmemeye calisayim o zaman daha yolun cok basindayim ama olsun :)

Maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bizde o günleri görürüz
Benim merak ettiğim kızlar bize değilde bebeklere kilo aldıran ne var neleri yiyip neleri yemediniz
Benim midem çok bulanıyor pek bişey yiyemiyorum kilo kaybım oldu üçüz olunca da bebekler sağlıksız olur diye çok korkuyorum

Bizde o günleri görürüz
Benim merak ettiğim kızlar bize değilde bebeklere kilo aldıran ne var neleri yiyip neleri yemediniz
Benim midem çok bulanıyor pek bişey yiyemiyorum kilo kaybım oldu üçüz olunca da bebekler sağlıksız olur diye çok korkuyorum
Ben 35.haftada dogum yaptim zaten 35 sonmus 3 uzler icin.benim hergun mutlaka yedigim seyler sabahlari 2 haslanmis yumurta ,el kadar peynir,semizotu ,oglenleri mutlaka yarim litre gunluk sut iciyordum ,1 2 adet mmuz tuketiyordum ,biraz kuruyemis (findik badem kaju)ve asil bebege kilo aldiran yemek bizzat denedim kiymali yesil mercimek ve mutlaka ama mutlaka gunde 3 litre su icmeniz lazim .ben 2 haftada bir kontrle gidiyordum sonlara dogru pek dikkt etmedim 2 hafta sonunda bebekler 60gr almislardi.tekrar yesil mercimege dondum 2 hafta sonunda 300 gr almisti .gercekten cok fark ediyor biraz dayanin hamur isi ekmek fastfood uzak durun .kuvezde kalmadik cok sukur🙏🙏

Bizde o günleri görürüz
Bazen yumurtadan bikiyordum o zaman ispanakli gozleme yada ispanakli yumurta yiyordum ,yumurta mutlaka yedim ve 1 bardak portakal suyu iciyordum . kiymali yesil mercimegi de her yemekten once mutlaka 1 kase yiyip ondan sonra yemek yiyordum.bunlardan en onemliside tekrar soyluyorum mutlaka gunde 3 litre su icmeniz sart.

Cok sagol canim bende aşırı halsizim uyku surekli var bende kendimi sisirmemeye calisayim o zaman daha yolun cok basindayim ama olsun :)
Késinlikle suan kolay gelebilir ama zaman gectikce hem kilo aliminiz istemesenizde artiyor hemde nefeste ,yurumekte hatta wc ye bile gderken cok zorlanirsiniz.

Ooo kizlar hayirli ugurlu olsun oncelikle walla basligi gorunce hemen atladim☺️ Bir 3 uz annesi olarak sizi takipteyim allah yardimciniz olsun

Ben 35.haftada dogum yaptim zaten 35 sonmus 3 uzler icin.benim hergun mutlaka yedigim seyler sabahlari 2 haslanmis yumurta ,el kadar peynir,semizotu ,oglenleri mutlaka yarim litre gunluk sut iciyordum ,1 2 adet mmuz tuketiyordum ,biraz kuruyemis (findik badem kaju)ve asil bebege kilo aldiran yemek bizzat denedim kiymali yesil mercimek ve mutlaka ama mutlaka gunde 3 litre su icmeniz lazim .ben 2 haftada bir kontrle gidiyordum sonlara dogru pek dikkt etmedim 2 hafta sonunda bebekler 60gr almislardi.tekrar yesil mercimege dondum 2 hafta sonunda 300 gr almisti .gercekten cok fark ediyor biraz dayanin hamur isi ekmek fastfood uzak durun .kuvezde kalmadik cok sukur🙏🙏
Yazilarini okudum da masallah subhanallah canm hic kuveZde kalmamalri cok ama cok iyi ya cok sasirdim suan masallah

Çok teşekkür ederim canım inşallah bizde o günleri görürüz

Evet cok sukur 🙏kalmasinlar diye cok ugrastim cok sukur 3 gun gozlem altina aldilar sadece kizari .oglum hic girmedi .bu arada 2 kizim 1 oglum var.

Oy masallah ya benim 3 u de oglan 😊 ben 33 + 4 de mecburi dogum yaptim. Solunum skntisi vardi bebeklerim 1 ay kadar kaldilar kuvezde

Sizede kocaman bir masallh.3 erkek daha zordur eminim .benim 3u de kiz olsaymis cocuk bakiyorum demezdim .🤣🤣
Evet kiz cocuk daha masum sessiz oluyo benim oglanlar beni parcaliyolar artik biraz ayaklansaydik bizde park falan cikcaz da daha yuruyemiyolar malesef erken dogmanin zararlari gec oturmak gec yurumek hersey hec oluyo

2 kiz 1 oglan .sizin kpcaman olmuslar masallah darisi bize .bende buyusunler istiyorum biran once oyunlar oynayalim konusalim parklari gezelim etkinlik yapalim vsvs.

Yok tatlim ben suan keske karnimda dursalarmis diyorum senn suan ki oldugun aylarda ben disardan eve girmiyodum hergun bi yerdeydik. Buyudukce huylari degisiyo kucakta durmak istemiyolar bazen ortamdam biri hoslanirken biri hoslanmiyo vs.. of of

Back