- 20 Şubat 2013
- 423
- 392
- 103
- Konu Sahibi evanescence10
-
Seninde iyi olmana çok sevindim canımselamlar kızlar
Mtllk123 canım herşey yolunda çok şükür henüz doğurmadım. 36. haftada doğurcam inşallah hedefim o yönde
ama diyorum da eğer şimdi bile 34. haftada olsam belki aldırırdım
günler çok zor geçiyor yatmak kalkmak wcye gitmek bile zor vallahi.
o dediğin çoook normal canım doğurana kadar da devam edicek sanırım. benim hala devam ediyor
Barnimm canım ya çok geçmiş olsun. ağır vs mi kaldırmıştın neden oldu acaba durduk yere mi oldu. çok dikkat et madem hiç kalkma yerinden Allah korusun çok dikkat et aklım sende valla
Ilk baslarda zorlaniyosun tabi cnm yasamdan bunu anlaman cok zor.alisma sureci gazli bebekler emzirme falan biraz allak bullak oluyosun ama bi duzene oturtursan bi sure sonra keyifle gecircegin gunlerde gelcek suan biz keyif kismina henuz glemedik ama buna sukur sagliklari yerinde olsunda hic bisey istemiyosun zaten ben o kadr gezmeyi seven bi insanken bayramda sabahtan esimin ailesine biraktik bebekleri biraz vakit gecirelim bunladik (dile olay 2 senedir evden disari cikmiyrum insan yuzu unuttum ) esimle sehir disi yaptik ama hic keyifli olmadi surekli aklim onlarda.. alismisim duramiyorum. Gezmeye degilde sanki göreve gitmis gibi hadi bitirelim eve gidelim diyorum surekli cok degisiktikorkutup durmayın yahuşaka şaka Allah hepimize sabır versin hele ki doğduktan sonra
inşallah canım ulaşırsın Allah gönlüne göre versin. isimlerini düşündünüz mü kızların _Seninde iyi olmana çok sevindim canım
O gün çok şiddetli kusmuştum o tetiklemiştşr dedi Dr
Bugün kontrolüm vardı çok şükür kızlarım iyi dinlenmeye devam lekelenmeler azaldı hedef 30. Hafta inşallah rabbim hepimize nasip eder canım
gelişmelerden elimden geldiği kadar haberdar ederim tabikiiİyi olmana sevindim canım bizi habersiz bırakma
tabiki zor olucak az çok tahmin ediyorum altın gnlerimi yaşıyorum şuanIlk baslarda zorlaniyosun tabi cnm yasamdan bunu anlaman cok zor.alisma sureci gazli bebekler emzirme falan biraz allak bullak oluyosun ama bi duzene oturtursan bi sure sonra keyifle gecircegin gunlerde gelcek suan biz keyif kismina henuz glemedik ama buna sukur sagliklari yerinde olsunda hic bisey istemiyosun zaten ben o kadr gezmeyi seven bi insanken bayramda sabahtan esimin ailesine biraktik bebekleri biraz vakit gecirelim bunladik (dile olay 2 senedir evden disari cikmiyrum insan yuzu unuttum ) esimle sehir disi yaptik ama hic keyifli olmadi surekli aklim onlarda.. alismisim duramiyorum. Gezmeye degilde sanki göreve gitmis gibi hadi bitirelim eve gidelim diyorum surekli cok degisikti
Düşündük canıminşallah canım ulaşırsın Allah gönlüne göre versin. isimlerini düşündünüz mü kızların _
Ayyy 3 u de kiz mi cok guzelll masallahDüşündük canım
9 yaşında bir kızım var ilk tüp denememde oldu çok şükür rabbime onun adı Melek bu kuzular da Melike Melisa Meltem olacak inşallah
Inanirmisin biz hala bebek arabasi almadik deli gibi yana yakila ariyoruz cok zor oluyo cunku kucakta tasinma vaktini gecti onlarda yoruluyolar kucakta.onceden pusette tasiyodum zaten cok bi yere digip gelmedim martta dogum yaptim minnacik olduklari icin pusetin icine bile ince yastik koyuyoduktabiki zor olucak az çok tahmin ediyorum altın gnlerimi yaşıyorum şuan
canım ya aklıma gelmişken soriyim hangi bebek arabasını kullanıyorsun memnun musun ?
ne güzel hepsi uyumluDüşündük canım
9 yaşında bir kızım var ilk tüp denememde oldu çok şükür rabbime onun adı Melek bu kuzular da Melike Melisa Meltem olacak inşallah
haha olur dermişimAyyy 3 u de kiz mi cok guzelll masallahrabbim nazardan saklasin bizim 3 ude erkek ole cok denk gelmiyo kimingorduysem ya 2 kiz 1 erkek ya 2 erkek 1 kiz kiz cok istemistim 3 ude erkek oldu neyse kizlariniza talip olabiliriz
ya bastonlarda yenidoğanlara kullanılmıyo diye biliyorum. belki öle olanları vardır da. biz de bi ikiz bi tek alırız dedik ama hiç bakmaya vs fırsat olmadı ya,dedik bi gelsinler önce. puset vs de almadıkInanirmisin biz hala bebek arabasi almadik deli gibi yana yakila ariyoruz cok zor oluyo cunku kucakta tasinma vaktini gecti onlarda yoruluyolar kucakta.onceden pusette tasiyodum zaten cok bi yere digip gelmedim martta dogum yaptim minnacik olduklari icin pusetin icine bile ince yastik koyuyodukama suan deli gibi bebek arabasi bakiyorum hastne kntrolleri geldi cunku sabah gidip aksam anca cikiyoruz ben pegprego nun baston modelini dusunuyorum bi ikiz bi tek alcaz insallah.eger sende alirsn normal bi bebek arabasi degilde baston tarzi dusun hayat kurtariyo valla digrleri cok buyuk ve agir ☺
Amin canım inşallah hepimizinkinine güzel hepsi uyumluAllah bağışlasın canım benim
Kızlar üçüz gebelik durumum var redüksiyon önerdiler psikolojim bozuldu iyicd
Evet baston yeni doganlar icin uygun degil zaten cokta disari cikamiyosunuz ole soleyim pusetli bi bebek arabasi dusunirseniz eger ki dunyaninn parasi bence hic gerek yokya bastonlarda yenidoğanlara kullanılmıyo diye biliyorum. belki öle olanları vardır da. biz de bi ikiz bi tek alırız dedik ama hiç bakmaya vs fırsat olmadı ya,dedik bi gelsinler önce. puset vs de almadık
canımBir çoğumuza önerildi ben ve benim gibi birçok arkadaş kabul etmedi karar senin canım Allah tamamına erdirsin
ay haklısın aslında kim nasıl çıkıcak onca bebekleEvet baston yeni doganlar icin uygun degil zaten cokta disari cikamiyosunuz ole soleyim pusetli bi bebek arabasi dusunirseniz eger ki dunyaninn parasi bence hic gerek yokole alablirsin ama hastane vs disinda cikamiyosun senn dogumunda ben gibi kisa denk geliyo biraz buyusunler ole al bence snra dunyninn parasini verip 3 4 ay kullandiktan snra kosede durmasinn anlami yok.ben cogu 3 uz annesinden gordgm kadariyla hepsi baston almis demekki var bi bildikleri pusete gelince ben kullaniyorum halada onda uyutuyorum 2 sini birinide ayagimda biz seneye kadar kullaniriz pusetleri cok seviyolar cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?