- 20 Şubat 2013
- 423
- 392
- 103
- Konu Sahibi evanescence10
-
Hep merak etmişimdir bu süreci. Tüp bebekte çoğul gebelik nasıl oluyor diye? Sadece 1 tane yumurtayla çalışmıyorlar mı?benm ilk değerim 540 idi. transferin 12. günüydü. o gün muayene olmadım. 15 gün sonra doktora gittiğimizde gördük 3 kese olduğunu.
İnşallah 35 haftayı görürüzYarın 30 haftaya giricem inşallah. Doktorunla konuştun mu peki o neler söylüyor ? Aynı plesanta olması her zaman sorun olacağı anlamına gelmiyo bildiğim. İnşallaj sorunsuz geçer canım gebeliğin sorunsuz alırsınız kucağınıza
Merhaba üçüz anneleri
Cumartesi gece kanamayla uyandım aklım çıktı iki gün hastanede tedavi oldum şimdi evde yatıyorum bebekler iyi rahim ağzı kapalı fakat sağ tarafta kanama bölgesi oluşmuş bundan sonrası yatarak geçecek tekrardan progestan iğneye başladık inşallah rabbim hepimizin yavrularını zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
Bu arada yavrularımın üçüde prenses çok mutluyum
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun kaçıncı haftadasınız benim kanamam yok ama doktor yinede progestan iğne verdi
Bende çoğul gebelik çok isterim bizim doğal yollardan hamilelik haftaya kontrolumuz var inş ikiz üçüz gebeliktir.rabbim kolaylıklar versin sagşıcakla büyütün bebişlerinizibenm ilk değerim 540 idi. transferin 12. günüydü. o gün muayene olmadım. 15 gün sonra doktora gittiğimizde gördük 3 kese olduğunu.
Teşekkür ederim canım
17+4 günlüğüz bugün kontrolüm vardı şükür kanama alanı kurumuş iğneyi gün aşırı vuruş dedi her akşam iki fitil bayramda tekrar kontrol ama bana yemek yemek ve tuvalet harici herşey yasak sürekli dinleniyorum
Amin canım inşallahAynı haftadayız:)
Hadi inşallah vakitlerinde sağlıkla gelirler.
bazı şartları taşırsan 2-3 embriyo koyuyorlar :) ama tek konulup üçe bölünenler de var,illaki fazla konulmasına gerek yok :)Hep merak etmişimdir bu süreci. Tüp bebekte çoğul gebelik nasıl oluyor diye? Sadece 1 tane yumurtayla çalışmıyorlar mı?
Allahım sana da bağışlasın inşallah en kısa zamandatesadüfen uğradım merakımdan.
çocuğum yok olmasını da çok istiyorum
maşallah demek istedim herbirinize ❤
Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallahBarnimm benimkilerinde hepsi prenses teyzesi bende de o kadar çok kanama olmuştu ki ilk haftalardaydı ama 15. hafta öncesi diye hatırlıyorum. çok şükür bi sorun yaşamadım sadece kanamam oluyordu,ilk zamanlar hep doktora giderdim kan gelince,sonraları gitmemeye başlamıştım. ben de progestan vurduruyordum kalçadan hergün,o zamanlar proluton cok zor bulunuyordu yurtdışından falan getirttik haftada bir de onu vurduruyordum. bi de benim rahim ağzım da kısalmıştı Allaha şükür şimdi gayet güzel gidiyor rahim ağzı.
peki doktor mu dedi canım yat diye ? bence bütün gün yatma arada evin içinde falan yürü ki bebeklere kan gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?