• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 ÜÇÜZ ANNELERİ :)

Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah
Yat derken iş yapma anlamında söyledi canım evin içinde dolanıyorum çok şükür benim rahim ağzı kapalı uzunluğu çok iyi dedi şimdilik kanama yok inşallah da olmaz bayramda tekrar kontrol var
Bu arada canım benim Dr 20. Haftada adalat başlayacakmış sen şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun
Adalatı sancın vs olursa veriyor. Bana da 20. Haftadan sonra kullanırız demişti ama sonra gerek görmedi. Vitaminlere ek olarak coraspin clexan duphaston magnezyum kalsiyum vs kullanıyorum canım.

Adalatı sancın vs olursa veriyor. Bana da 20. Haftadan sonra kullanırız demişti ama sonra gerek görmedi. Vitaminlere ek olarak coraspin clexan duphaston magnezyum kalsiyum vs kullanıyorum canım.
Banada önlem amaçlı başlarız dedi 20. Haftada
Kanamam olunca aspirinle clexanı bıraktık bayramdan sonra tekrar konuşuruz dedi vitaminler devam
Maşallah canım senin az kaldı rabbim bizede o günleri nasip eder inşallah

Banada önlem amaçlı başlarız dedi 20. Haftada
Kanamam olunca aspirinle clexanı bıraktık bayramdan sonra tekrar konuşuruz dedi vitaminler devam
Maşallah canım senin az kaldı rabbim bizede o günleri nasip eder inşallah
canım ben de kanamam varken bırakmıştım ama bi süre sonra yine devam ettim. tabi doktorun daha iyisini biliyo seni daha iyi tanıyo durumunu vs.
çok şükür canım inşallah hayırlısıyla siz de ulaşırsınız,güzel güzel doğururuz hepimiz
:KK200:

Kızlar benim iki gündür aşağı doğru baskı var böyle olanınız var mı
Merhaba ikizlerim erkek 5 yaşındalar foruma öyle bir bakayım dedim gebelik sürecinde hep burdaydım Baskı çok normal hele çoğul gebeliklerde. İnan bazen tekme atıyordu elimle alttan tutacak oluyordum o derece 😄 çok güzel günlermiş diyorum çok zor geçmişti üstelik. 3 üz başlayıp ikize indirgenmişti hastalıklar yüzünden. Hepinize sağlıklı bir doğum diliyorum bizler kahramanız tüm anneler kahramandır ama bizler başka. 😄❤️

Selam kızlar
Bayramın ikinci gününden beri tekrar kanamam başladı
Şimdi kahverengi ama yinede çok korkuyorum herşey çok güzel giderken neden bir anda böyle oldu anlamadım
En alttaki bebeğin plesentasından kaynaklı sızıntı var dedi Dr eğer çoğalırsa sıkıntı olurmuş sürekli yatıyorum bugün sinirlerim boşaldı sabah beri ağlıyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor

Merhaba ikizlerim erkek 5 yaşındalar foruma öyle bir bakayım dedim gebelik sürecinde hep burdaydım Baskı çok normal hele çoğul gebeliklerde. İnan bazen tekme atıyordu elimle alttan tutacak oluyordum o derece 😄 çok güzel günlermiş diyorum çok zor geçmişti üstelik. 3 üz başlayıp ikize indirgenmişti hastalıklar yüzünden. Hepinize sağlıklı bir doğum diliyorum bizler kahramanız tüm anneler kahramandır ama bizler başka. 😄❤️

Çok teşekkür ederim inşallah bizler de o günleri görürüz zorluklar umrumda değil yeter ki vakitlerinde sağlıklı olsunlar

Selam kızlar
Bayramın ikinci gününden beri tekrar kanamam başladı
Şimdi kahverengi ama yinede çok korkuyorum herşey çok güzel giderken neden bir anda böyle oldu anlamadım
En alttaki bebeğin plesentasından kaynaklı sızıntı var dedi Dr eğer çoğalırsa sıkıntı olurmuş sürekli yatıyorum bugün sinirlerim boşaldı sabah beri ağlıyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor

Çok geçmiş olsun canım inşallah hiç birşey olmaz yeter ki sen moralini yüksek tut biliyorsun stres yaparsan daha kötü olur RABBİM neyi nasip ettiyse o olur

selamlar kızlar
Mtllk123 Mtllk123 canım herşey yolunda çok şükür :KK70: henüz doğurmadım. 36. haftada doğurcam inşallah hedefim o yönde :KK70:
ama diyorum da eğer şimdi bile 34. haftada olsam belki aldırırdım :bicak:
günler çok zor geçiyor yatmak kalkmak wcye gitmek bile zor vallahi.
o dediğin çoook normal canım doğurana kadar da devam edicek sanırım. benim hala devam ediyor
Barnimm Barnimm canım ya çok geçmiş olsun. ağır vs mi kaldırmıştın neden oldu acaba durduk yere mi oldu. çok dikkat et madem hiç kalkma yerinden Allah korusun çok dikkat et aklım sende valla :KK43:

Back