2019 ÜÇÜZ ANNELERİ :)

Peki bebeklerinizde erken doguma bağlı sıkıntılar oldu mu nasıl çözdünüz ? Tek korkum onların sağlığı
Tabiki oluyo 1 ay kuvezde kaldilar.solunum sıkıntilari vardi cigerlerinde balgam birikti.midelerine hortum atilip ole beslendiler bi de genetikte sarilirik vardi tabi.cigerleri tam gelismedigi icin cikana kadar solunum cihazina baglandilar.kalplerinde delikler vardi.kilo olarakda tahmin ettigimizden az dogdular 2 kilo civari bekliyoduk.1650 dogdular.hemsirelerimiz cok ilgilendiler saolsunlar.zaten ozelde dogum yaptim.premature bebek cok zor helede 3 taneyse.bebegimin birinde rop cikti mesela.20 gunluktu gozlerinden lazerle ameliyat oldu.cok sukur simdi hepsi iyi.cok cabk hasta oluyolar o kadar.zaten oda yetiyo cunku en ufak bi hastalik cigerlere iniyo.4 aylik kadarlardi kisin dogum yapmistim cunku zature oldular 1 hafta kadar da hepsi hastanede kaldi.cok cok zor gunlerdi.bunlar en kotusu tabi.ama guclu oluyolar normal dogan bebeklere gore.biraz degil baya bi emek istiyo.yogun bakim doktorumuz sadece hasta olmasinlar yeterli demisti.cok dikkat etmek gerek.tabi anne sutu de cok az aldiklari icin bagisiklik dusuk oluyo.

Kızlar minyon olmamız üçüz gebelik devamını olumsuz etkiler mi?
Ay ben de 1.55 boyundayım. 59 işe hamile kaldım şuan 75 oldum ya zorlanıyosun doğal olarak günlerin geçtikçe. 1.75 boyunda birinin üçüz taşımasıyla minyonların üçüz taşıması bir değil bence yapı olarak. Ama oluyo işte bi şekilde

Tatlım bende de kaşıntı başlamıştı bi kaç hafta önce. Kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Dediğin testleri yaptık, safra taşlarım varmış o yüzden hap kullanıyorum biraz da olsa rahatlattı beni.
Allah var valla zorlanmıyor değilim uyumak bi dert yürümek bi dert. Allah başka dert vermesin bebeler iyi olsun tabi, ben razıyım ama ben de rahat olayım
Ben sadece kadım doğum doktoruna gidiyorum, perinatologa gitmiyorum

Ben ne yazık ki redüksiyon yapmak zorunda kalıcam bebeklerden birisi bradikardik ve düzelmiyor.eğer daha gec haftalarda sonlanırsa diğerlerinde düşüğe ve sağlık problemlerine sebep olabilirmiş.hayatımda bu kadar zor günler geçirdiğimi hatırlamıyorum bana dua edin diğer bebeklerimi kaybetmiyim.

Merhaba lütfen kaşıntıyı önemseyin. Ben bir hafta önce erken Doğum yaptım bebeklerim küvözde. Bayram araya girdi ben kaşıntıdan öldüm. Bayram'ın bitmesini bekledik tahlil vermek için. Ki geç kaldım artık karaciğer değerlerim tavan yapmıştı ve Doğum oldu

Kac haftada dogum yaptin canm rabbim yardimciniz olsun

Allah yardımcınız olsun canım inşallah. Bradikardik ne demek ? Olsun sen Allahtan istedin hayırlısını. Zor ama iyi düşünmeye çalış. Diğer miniklerin etkilenmesin

evanescence10 sağlıkla gelirler inşallah daha fazla kalamıyorlar mı
Durumun nasıl peki muhakkak bizleri haberdar et Rabbim yardımcın olsun

kızlarrrr. doktorum 10 eylülde alabiliriz istersen dedi. ben de 9 eylülde alalım mı diycem. 9.9.2019 olsun
ay çok heyecan sardı şimdiden. şafak 9-10 :)))
Yaa 35 i gorceksin cok sukur cok guzel bi haber bu allah yardimcin olsun canm.aslinda durabiliyosan biraz daha dayansan keske anne karninda gecen 1 gun bile cok kiymetli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…