- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
- Konu Sahibi evanescence10
-
Tabiki oluyo 1 ay kuvezde kaldilar.solunum sıkıntilari vardi cigerlerinde balgam birikti.midelerine hortum atilip ole beslendiler bi de genetikte sarilirik vardi tabi.cigerleri tam gelismedigi icin cikana kadar solunum cihazina baglandilar.kalplerinde delikler vardi.kilo olarakda tahmin ettigimizden az dogdular 2 kilo civari bekliyoduk.1650 dogdular.hemsirelerimiz cok ilgilendiler saolsunlar.zaten ozelde dogum yaptim.premature bebek cok zor helede 3 taneyse.bebegimin birinde rop cikti mesela.20 gunluktu gozlerinden lazerle ameliyat oldu.cok sukur simdi hepsi iyi.cok cabk hasta oluyolar o kadar.zaten oda yetiyo cunku en ufak bi hastalik cigerlere iniyo.4 aylik kadarlardi kisin dogum yapmistim cunku zature oldular 1 hafta kadar da hepsi hastanede kaldi.cok cok zor gunlerdi.bunlar en kotusu tabi.ama guclu oluyolar normal dogan bebeklere gore.biraz degil baya bi emek istiyo.yogun bakim doktorumuz sadece hasta olmasinlar yeterli demisti.cok dikkat etmek gerek.tabi anne sutu de cok az aldiklari icin bagisiklik dusuk oluyo.Peki bebeklerinizde erken doguma bağlı sıkıntılar oldu mu nasıl çözdünüz ? Tek korkum onların sağlığı
Ay ben de 1.55 boyundayım. 59 işe hamile kaldım şuan 75 oldumKızlar minyon olmamız üçüz gebelik devamını olumsuz etkiler mi?
Yok canım yapmadım hala :))) evdeyim işler güçler falan giremedim hiç.evanescence10 cnm dogum mu yaptin sesin cikmiyo mrk ettim
Tatlım bende de kaşıntı başlamıştı bi kaç hafta önce. Kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Dediğin testleri yaptık, safra taşlarım varmış o yüzden hap kullanıyorum biraz da olsa rahatlattı beni.Selamlar kızlar,
Çok şükür kasık ağrım artık yok..ağrılarım aslında hiç yok :) sadece çok az olmakla birlikte kaşıntılarım başladı.. göbek ve göğüs çevremde değil ama kollarım da bacaklarımda falan.. muhtemelen karaciğerimle alakalı bir durumum var, haftasonu cildiyeye gideceğim. zaten safra asitleri, karaciğer vs bir sürü test yaptırdım.. muhtemelen onlar yeterli gelecektir.. olmadı başka şeylerde yaparız, yeterki bebeklere zarar gelmesin..
p.tesi doktora gittim ve rahim ağzı uzunluğumun az olduğunu soyledi: 27-28 mm kadarmış.. normale göre az ama o kadar da kötü değil dedi.. detaylı utrason için başka bir doktora yönlendirdi, hem detaylı bakacak hem de pelvis uzunluğuna bakacak; ne kadar riskli diye.. bu arada çalıştığım için , erkenden ne zaman işten izin almam gerektiği de çıkacak ortaya sanırım. hakkımızda hayırlısı olsun.
sonraa....
yukarıda bahsettiğim tahlillerden birinde tsh değerimin çok düşük olduğunu gördüm.. moralim bozuldubugün tüm tahlilleri doktoruma yollayacağım. bakalım ne diyecek..
Bu arada maaşallah size 33. haftayı görmüşsünüz.. <3 inşallah daha da kalırlar içeride.. tabi bunu yaşayan bilir, muhakkak çok zorlanıyorsunuzdur.. Rabbim kolaylıklar versin inşallah.. başka nasılsınız?
Bu arada hangi hastanelere gidiyorsunuz?
Ben ne yazık ki redüksiyon yapmak zorunda kalıcam bebeklerden birisi bradikardik ve düzelmiyor.eğer daha gec haftalarda sonlanırsa diğerlerinde düşüğe ve sağlık problemlerine sebep olabilirmiş.hayatımda bu kadar zor günler geçirdiğimi hatırlamıyorum bana dua edin diğer bebeklerimi kaybetmiyim.Ay ben de 1.55 boyundayım. 59 işe hamile kaldım şuan 75 oldumya zorlanıyosun doğal olarak günlerin geçtikçe. 1.75 boyunda birinin üçüz taşımasıyla minyonların üçüz taşıması bir değil bence yapı olarak. Ama oluyo işte bi şekilde
Merhaba lütfen kaşıntıyı önemseyin. Ben bir hafta önce erken Doğum yaptım bebeklerim küvözde. Bayram araya girdi ben kaşıntıdan öldüm. Bayram'ın bitmesini bekledik tahlil vermek için. Ki geç kaldım artık karaciğer değerlerim tavan yapmıştı ve Doğum olduSelamlar kızlar,
Çok şükür kasık ağrım artık yok..ağrılarım aslında hiç yok :) sadece çok az olmakla birlikte kaşıntılarım başladı.. göbek ve göğüs çevremde değil ama kollarım da bacaklarımda falan.. muhtemelen karaciğerimle alakalı bir durumum var, haftasonu cildiyeye gideceğim. zaten safra asitleri, karaciğer vs bir sürü test yaptırdım.. muhtemelen onlar yeterli gelecektir.. olmadı başka şeylerde yaparız, yeterki bebeklere zarar gelmesin..
p.tesi doktora gittim ve rahim ağzı uzunluğumun az olduğunu soyledi: 27-28 mm kadarmış.. normale göre az ama o kadar da kötü değil dedi.. detaylı utrason için başka bir doktora yönlendirdi, hem detaylı bakacak hem de pelvis uzunluğuna bakacak; ne kadar riskli diye.. bu arada çalıştığım için , erkenden ne zaman işten izin almam gerektiği de çıkacak ortaya sanırım. hakkımızda hayırlısı olsun.
sonraa....
yukarıda bahsettiğim tahlillerden birinde tsh değerimin çok düşük olduğunu gördüm.. moralim bozuldubugün tüm tahlilleri doktoruma yollayacağım. bakalım ne diyecek..
Bu arada maaşallah size 33. haftayı görmüşsünüz.. <3 inşallah daha da kalırlar içeride.. tabi bunu yaşayan bilir, muhakkak çok zorlanıyorsunuzdur.. Rabbim kolaylıklar versin inşallah.. başka nasılsınız?
Bu arada hangi hastanelere gidiyorsunuz?
Kac haftada dogum yaptin canm rabbim yardimciniz olsunMerhaba lütfen kaşıntıyı önemseyin. Ben bir hafta önce erken Doğum yaptım bebeklerim küvözde. Bayram araya girdi ben kaşıntıdan öldüm. Bayram'ın bitmesini bekledik tahlil vermek için. Ki geç kaldım artık karaciğer değerlerim tavan yapmıştı ve Doğum oldu
Allah yardımcınız olsun canım inşallah. Bradikardik ne demek ? Olsun sen Allahtan istedin hayırlısını. Zor ama iyi düşünmeye çalış. Diğer miniklerin etkilenmesinBen ne yazık ki redüksiyon yapmak zorunda kalıcam bebeklerden birisi bradikardik ve düzelmiyor.eğer daha gec haftalarda sonlanırsa diğerlerinde düşüğe ve sağlık problemlerine sebep olabilirmiş.hayatımda bu kadar zor günler geçirdiğimi hatırlamıyorum bana dua edin diğer bebeklerimi kaybetmiyim.
Ayyy canım maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle darısı bize inşallahkızlarrrr. doktorum 10 eylülde alabiliriz istersen dedi. ben de 9 eylülde alalım mı diycem. 9.9.2019 olsun
ay çok heyecan sardı şimdiden. şafak 9-10 :)))
SağolasınAyyy canım maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle darısı bize inşallah
Yaa 35 i gorceksin cok sukur cok guzel bi haber bu allah yardimcin olsun canm.aslinda durabiliyosan biraz daha dayansan keske anne karninda gecen 1 gun bile cok kiymetli..kızlarrrr. doktorum 10 eylülde alabiliriz istersen dedi. ben de 9 eylülde alalım mı diycem. 9.9.2019 olsun
ay çok heyecan sardı şimdiden. şafak 9-10 :)))
Evet doktorla konuşmayı düşünüyorumYaa 35 i gorceksin cok sukur cok guzel bi haber bu allah yardimcin olsun canm.aslinda durabiliyosan biraz daha dayansan keske anne karninda gecen 1 gun bile cok kiymetli..
Etmeye çalışırım tatlımevanescence10 sağlıkla gelirler inşallah daha fazla kalamıyorlar mı
Durumun nasıl peki muhakkak bizleri haberdar et Rabbim yardımcın olsun
Ben almadım duruma göre alıcam. Sen aldın mı canm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?