• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 ÜÇÜZ ANNELERİ :)

Yarın 30 haftaya giricem inşallah. Doktorunla konuştun mu peki o neler söylüyor ? Aynı plesanta olması her zaman sorun olacağı anlamına gelmiyo bildiğim. İnşallaj sorunsuz geçer canım gebeliğin sorunsuz alırsınız kucağınıza

Merhaba üçüz anneleri
Cumartesi gece kanamayla uyandım aklım çıktı iki gün hastanede tedavi oldum şimdi evde yatıyorum bebekler iyi rahim ağzı kapalı fakat sağ tarafta kanama bölgesi oluşmuş bundan sonrası yatarak geçecek tekrardan progestan iğneye başladık inşallah rabbim hepimizin yavrularını zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
Bu arada yavrularımın üçüde prenses çok mutluyum

Yarın 30 haftaya giricem inşallah. Doktorunla konuştun mu peki o neler söylüyor ? Aynı plesanta olması her zaman sorun olacağı anlamına gelmiyo bildiğim. İnşallaj sorunsuz geçer canım gebeliğin sorunsuz alırsınız kucağınıza
İnşallah 35 haftayı görürüz
Sadece birbirlerinin kanlarını alacaklarını söyledi nasıl oluyor ne olur bilemiyorum RABBİM yardımcımız olsun

Merhaba üçüz anneleri
Cumartesi gece kanamayla uyandım aklım çıktı iki gün hastanede tedavi oldum şimdi evde yatıyorum bebekler iyi rahim ağzı kapalı fakat sağ tarafta kanama bölgesi oluşmuş bundan sonrası yatarak geçecek tekrardan progestan iğneye başladık inşallah rabbim hepimizin yavrularını zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
Bu arada yavrularımın üçüde prenses çok mutluyum

Çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasınız benim kanamam yok ama doktor yinede progestan iğne verdi

Çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasınız benim kanamam yok ama doktor yinede progestan iğne verdi
Teşekkür ederim canım
17+4 günlüğüz bugün kontrolüm vardı şükür kanama alanı kurumuş iğneyi gün aşırı vuruş dedi her akşam iki fitil bayramda tekrar kontrol ama bana yemek yemek ve tuvalet harici herşey yasak sürekli dinleniyorum

benm ilk değerim 540 idi. transferin 12. günüydü. o gün muayene olmadım. 15 gün sonra doktora gittiğimizde gördük 3 kese olduğunu.
Bende çoğul gebelik çok isterim bizim doğal yollardan hamilelik haftaya kontrolumuz var inş ikiz üçüz gebeliktir.rabbim kolaylıklar versin sagşıcakla büyütün bebişlerinizi

Teşekkür ederim canım
17+4 günlüğüz bugün kontrolüm vardı şükür kanama alanı kurumuş iğneyi gün aşırı vuruş dedi her akşam iki fitil bayramda tekrar kontrol ama bana yemek yemek ve tuvalet harici herşey yasak sürekli dinleniyorum

Aynı haftadayız:)
Hadi inşallah vakitlerinde sağlıkla gelirler.

Barnimm Barnimm benimkilerinde hepsi prenses teyzesi :KK200: bende de o kadar çok kanama olmuştu ki ilk haftalardaydı ama 15. hafta öncesi diye hatırlıyorum. çok şükür bi sorun yaşamadım sadece kanamam oluyordu,ilk zamanlar hep doktora giderdim kan gelince,sonraları gitmemeye başlamıştım. ben de progestan vurduruyordum kalçadan hergün,o zamanlar proluton cok zor bulunuyordu yurtdışından falan getirttik haftada bir de onu vurduruyordum. bi de benim rahim ağzım da kısalmıştı Allaha şükür şimdi gayet güzel gidiyor rahim ağzı.
peki doktor mu dedi canım yat diye ? bence bütün gün yatma arada evin içinde falan yürü ki bebeklere kan gitsin

Barnimm Barnimm benimkilerinde hepsi prenses teyzesi :KK200: bende de o kadar çok kanama olmuştu ki ilk haftalardaydı ama 15. hafta öncesi diye hatırlıyorum. çok şükür bi sorun yaşamadım sadece kanamam oluyordu,ilk zamanlar hep doktora giderdim kan gelince,sonraları gitmemeye başlamıştım. ben de progestan vurduruyordum kalçadan hergün,o zamanlar proluton cok zor bulunuyordu yurtdışından falan getirttik haftada bir de onu vurduruyordum. bi de benim rahim ağzım da kısalmıştı Allaha şükür şimdi gayet güzel gidiyor rahim ağzı.
peki doktor mu dedi canım yat diye ? bence bütün gün yatma arada evin içinde falan yürü ki bebeklere kan gitsin

Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah
Yat derken iş yapma anlamında söyledi canım evin içinde dolanıyorum çok şükür benim rahim ağzı kapalı uzunluğu çok iyi dedi şimdilik kanama yok inşallah da olmaz bayramda tekrar kontrol var
Bu arada canım benim Dr 20. Haftada adalat başlayacakmış sen şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun

Adalat neden kullanıyor canım
Benim doktor vitamin ve iğneden başka birşey vermedi iğneyi de yeni yazdırdı
Kontrollerinize kaç hafta arayla gidiyorsunuz

Normal de 15 günde bir gidiyordum ama kanama olunca 5günde bir çağırdı adalat kasılma olmasın erken Doğumu engellemek için canım

Benim doktorum çok bilgilendirmiyor geçen hafta gittiğimde bir ay sonra gel dedi ben sorarsam cevap verir yani düşünün bir hafta öncesine kadar iki kese diyorlardı bir kesede bir diğerinde iki tane var sanıyordum yani gittiğim her doktorda öyle dedi en son gittiğimde ise üç kese dedi

Back