2019 TÜP BEBEK MART ANNELERİ

Ara ara agri bu zamanlarda sanirim hep olacak kizlar, rahim buyudugu icin kenar baglari uzuyormus diye bi sey okumustum

Aynen öyle rahim bağlari geriliyormuş karın kasık ağrısı bel ağrısı çok normal diyorlar, alıştık artık

Ah dündendir benim de öyle karnımda adet ağrısı belimde ağrı yoklayan sancı ara ara yarın kontrolüm var bişey yoktur değil mi neden bu kadar tedirginiz :KK43:

Ah dündendir benim de öyle karnımda adet ağrısı belimde ağrı yoklayan sancı ara ara yarın kontrolüm var bişey yoktur değil mi neden bu kadar tedirginiz :KK43:
Bir şey yoktur, sadece rahim ve bebeklerimiz büyüyor hepsi bu sevinmek gerekiyor esasında güzel düşün canım.

İnşallah canım yarın gelsin bi an önce ya idrar yolu enfeksiyonu oldum ondan öyle oldu ya da dediğin gibi büyüme olduğu için
İdrar yolları için bir şey diyemem dikkat etmek gerekiyor ama neyse ki yakinmış randevun benim ki teee 17/10 da

Nasilsini guzel anne adaylari benimde bugun sag tarafimda bir bes dakika giren iki saniye suren bi agri vardi oglen ama simdi yok cok sukur dunde belim agriyodu bugun yok sanirim normal agrilari cok buyutuyoruz benimde kontrolum 05.10 ama ultrason yapilmiycak genel kontrol 20 haftalik oldugumda detayli ultrason var allahim onu bi sagsalim geciriyim valla cok tedirginim
Cinsiyet ogrenicez ogun bide ama tabiiki detayli ultrasonin onemi cok buyuk insallah hersey yolundadir

Kizlar ayiptir soylemesi bisey sorcam malum tup bebek olunca herseyden korkuyor insan en basindan beri klozete gidiyorum bugun mecbur kalip alaturka wc ye gittim. Alaturka wc zorlarmi sizce zarari olurmu acaba :KK43:

Nasilsini guzel anne adaylari benimde bugun sag tarafimda bir bes dakika giren iki saniye suren bi agri vardi oglen ama simdi yok cok sukur dunde belim agriyodu bugun yok sanirim normal agrilari cok buyutuyoruz benimde kontrolum 05.10 ama ultrason yapilmiycak genel kontrol 20 haftalik oldugumda detayli ultrason var allahim onu bi sagsalim geciriyim valla cok tedirginim
Cinsiyet ogrenicez ogun bide ama tabiiki detayli ultrasonin onemi cok buyuk insallah hersey yolundadir
Evhamlara kapılmiyoeyz iki gündür iyiyim çok şükür hafif ağrıları takmıyorum artık daha ferah hissediyorum.
Kizlar ayiptir soylemesi bisey sorcam malum tup bebek olunca herseyden korkuyor insan en basindan beri klozete gidiyorum bugun mecbur kalip alaturka wc ye gittim. Alaturka wc zorlarmi sizce zarari olurmu acaba :KK43:
Yok canım öyle şey olur mu tabi ki sorun olmaz hatta umumi yerlerde çok daha iyi olur. İş yerinde klozet var ama normalı kullanıyorum hijyen nedeniyle hiç sorun olmadı olmaz da gönlünü ferah tut

Birden kalkinca hafif kramp gibi agrilar hissediyorum. Ara sira da durduk yere sanci gibi hafif agrilarim oluyor benim de. Ama normal diye kafama pek takmiyorum. İyi dusunelim ki iyi olsun insallah :)

Birden kalkinca hafif kramp gibi agrilar hissediyorum. Ara sira da durduk yere sanci gibi hafif agrilarim oluyor benim de. Ama normal diye kafama pek takmiyorum. İyi dusunelim ki iyi olsun insallah :)
Benimde oluyor cnm ozellikle on gundur bende normal dir diye dusunuyorum bugun dr da dedi normal. Benden birde su gibi akinti geliyordu korkuyordum sivi sizmasi falan yaziyordu bi yerlerde dr normal git gide de artacak dedi

kizlar beni bugun takip eden perinatolog um aradi fetal dna sonucumu soylemek icin sonuc iyi dedi hangi ilaclari kullaniyorsun dedi hibor ve kan ilaci dedim aspirinde kullan dedi. Firsat birakmadi neden diye sormama kapatti. Hem kan sulandirici hep aspirin kullanan varmi ki hemdr hic muayene etmeden nerden esti acaba

kizlar beni bugun takip eden perinatolog um aradi fetal dna sonucumu soylemek icin sonuc iyi dedi hangi ilaclari kullaniyorsun dedi hibor ve kan ilaci dedim aspirinde kullan dedi. Firsat birakmadi neden diye sormama kapatti. Hem kan sulandirici hep aspirin kullanan varmi ki hemdr hic muayene etmeden nerden esti acaba
Ben sadece aspirin kullaniyorum canim igne kullanmadim hic

Canım ben dokuz gün kadar hibor ve coraspin i birlikte kullandım, tamamen aynı şeyi yapmıyor olabilir ilaçlar farklı bir şey içinde söylemiş olabilir. Kanama falan olmadıkça kesmiyorlar genelde coraspin i ama hibor genelde pıhtılaşma sorunu olanlar için sürekli oluyor. Ara sor aklıma takıldı ikisi de kan sulandırıcı neden bu şekilde uygun gördüğünüzü merak ettim yanlış anlamış olabilirim diye düşündüm dersin.

Canlar nasılsınız inşallah sizde bebişlerinizde iyidir :emir_bebek:
Doktoru erken cinsiyet tahmininde bulunan oldu mu bize 10+6da tahminde bulundu

Canlar nasılsınız inşallah sizde bebişlerinizde iyidir :emir_bebek:
Doktoru erken cinsiyet tahmininde bulunan oldu mu bize 10+6da tahminde bulundu
Çok şükür iyiyiz herhalde :-)
Sen nasılsın
Benim dr konu üzerine hiç konuşmadı bende sormadım senin dr ne dedi erken biraz ama bir şeyler almak için ise bekle derim değişen çok oluyor

Çok şükür iyiyiz herhalde :-)
Sen nasılsın
Benim dr konu üzerine hiç konuşmadı bende sormadım senin dr ne dedi erken biraz ama bir şeyler almak için ise bekle derim değişen çok oluyor
Allah daha çok iyilik versin canım :)
Bizde dün gördük bebişimizi şükür çok iyiyiz.
Çıkıntısı var erkek diyemiyorum tam dedi,çıkıntı dikti ultrasonda bende gördüm :KK48:bana kalsa doktordan çıkar çıkmaz başlıyodum alışverişe eşim durdurdu :KK11::deli:

Allah daha çok iyilik versin canım :)
Bizde dün gördük bebişimizi şükür çok iyiyiz.
Çıkıntısı var erkek diyemiyorum tam dedi,çıkıntı dikti ultrasonda bende gördüm :KK48:bana kalsa doktordan çıkar çıkmaz başlıyodum alışverişe eşim durdurdu :KK11::deli:
Erkek kolay değişmiyor ama yine de riskli canım azıcık daha sabret bir ay sonra kesin olur.

Kızlar biliyorum bizim için daha erken ama tüp bebek hamilelerine doktorlar sezaryen diye tutturuyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ben normal doğum istiyorum ama korkutup sezaryenle alacaklar galiba :KK12:

Kızlar biliyorum bizim için daha erken ama tüp bebek hamilelerine doktorlar sezaryen diye tutturuyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ben normal doğum istiyorum ama korkutup sezaryenle alacaklar galiba :KK12:
Benim zaten çikolata kistim var diye sezeryan düşünüyorum bebekle birlikte onu da almak için

X